Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Ishtar-Maria

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, parantaja, energian välittäjä, kanavoija ja korttien tulkitsija. Ishtar­-Maria on vanhaa shamaani sukua. Hän auttaa sinua voimakkaan näkemislahjan ja erikoistekniikkojen avulla elämän eri osa-alueilla. Luonnollisen parantamisen menetelmää käyttäen hän välittää myös voimaavaa energiaa.

Työkokemus (vuotta): 19
Kyvyt: Kanavointi, Energianvälitys, Empatia, Noita/Shamaani/Velho, Kaukoparannus
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Lemmikit/eläimet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Terveys, Raha/Talous, Edesmenneet rakkaat
Välineet: Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen erikoistekniikat hallitseva kaukoreikihoitaja. Sain syntyessä näkemisenlahjan ja erittäin voimakkaan intuition sekä kanavoin hyvää energiaa. Keskittymisessä saatan käyttää apunani kristallia tai heiluria, halutessasi kultaisia Tarot-kortteja tai perinteisin kortein mustalais­- eli romaanityyliin.

Voimaan asioita tapahtuvaksi. Esimerkiksi asunnon myyntiin, avioelämään, kipeään selkään, kadotetun kumppanin yhteyteen, raha-asioiden järjestymiseen, eläinten hoitoon ym. Välitän kaikkeuden voimaa ja energiaa asiaan ja joku henkimaailmasta lähtee sitten tekemään töitä asian eteen. Olen nähnyt läpi elämäni asioita ja tulevaisuuteen sekä näillä auttanut ihmisiä. Viime vuosina olen saanut käyttää luonnollisen parantamisen menetelmää välittäen voimaavaa energiaa. Teen parannussessioita. Isä, Herra, luonto, korkeat henget ovat kanssani yhteistyötä tehden. Kaikkeuden parantava voima ja energia tulee avuksesi. Ne riittävät auttamaan sinua.

Olen saanut kiitosta tästä toiminnasta: Velka-asia on järjestynyt juuri viime tipassa, eikä mikään pikkusumma. Elämää järjestetty uusiksi. Kaivattu kumppani on tullut siihen just kun puhelu loppui. Vuoden hiljaa ollut ja poissa näköpiiristä ollut kaivattu rakkaus ottaa yhteyden ja saavat kuitenkin kommunikoida. Keskusteluyhteyttä jne. Asuinympäristö rauhoittunut ym.

Parantamisella voi auttaa jopa ylimääräisten henkien poistumiseen kotoa ja jättämään asiakkaan rauhaan. Ihan kuin riivattuna ollut nainen. Häntä ei enää nakeltu ja hän sai rauhan. Kipu helpottuu. Kodinkin voi puhdistaa. Mielen hoito, impotenssi ym.

Parannushetkien jälkeen joillekin riittää hetki ja saavat avun. Jotkin krooniset vaikeudet vaativat useamman kerran. Näkökin on parantunut diabeetikolla, sydän helpottanut, vaikea psoriasis lähtenyt.

OLEN MYÖS KONTAKTIHENKILÖ UFOTUTKIJOIDEN SANOIN. 

Ufomaailmassa tätä kutsutaan kontaktihenkilöksi. Olen tavannut eri maailman olentoja ja tehnyt kerran yhteistyötä ufoalusten kanssa. 

Olen jatkuvasti yhteydessä toiseen / toisiin maailmoihin ja eri elämän muotoihin. Tämä on eri asia kuin edesmenneet läheisemme, joihin saan myös kontaktin. Otan yhteyden siirtyneisiin rakkaisiisi ja tuoden, opastaen sinut yhteyteen kanssaan, sekä sinun lähellesi tuoden rajan taa siirtyneet luoksesi. Myös eläimet.  Heille on tärkeää, että tiedät heidän voivan hyvin. Elämä jatkuu. He tahtovat sinun voivan hyvin edelleen, elämä jatkuu sinullekin ja he toivovat sen jatkuvan sinulla hyvänä edelleen, jaksamistasi ja menestystäsi tukien, rinnallasi kulkien. 

Korttitulkinta romaanien-mustalaistyyliin perinteisillä perinteisin pelikortein. Kortit kun jaan sinulle, ne elävät, kuin Harry Potterissa. Näen henkilöt ympärilläsi. Tapahtumat. Kaiken. Voidaan myös katsoa mitä kuuluu rakkaallesi. Kortit kertovat kohtalosi. Uutuutena taroteissa historiallisten Kultaisten tarottien lisäksi mm. Marian Tsaarin kortit, seksuaalisuus ja rakkaus kortit. 

Kerron sinulle suoraan rehellisesti kaiken, jotta pääset eteenpäin. 

Myös suoraan katsominen, etsin mikä asunnoista paras. Kerron kuka on se oikea. Onko se hän, ketä nyt ajattelet, tai tuleeko jotain uutta. Minulla on muutama vahva henki haluten tehdä yhteistyötä kanssani. Yksi hengistä työskentelee rakkausasioissa. Olen myös Parantaja. Minulla on ollut jo tuhansia kiitollisia asiakkaita. Olen Shamaani pohjoisesta Ylä-Lapista. Meitä Aitoja Alkuperäiskansan shamaaneja on enää muutama. Noita tarkoittaa saamelaisille pappia. 

Ei ole asiaa missä en voisi auttaa sinua. Ota yhteys, katsotaan mitä tuleman pitää ja Laitetaan Elämä Kuntoon. Ei ole asiaa Missä en voisi sinua auttaa. 

Soita jos olet elämänpolullasi avun tarpeessa!

Suositukset
Jukka-Pekka Miettinen
5/8/2024 9:22:31 PM
Kiitos
 
Pia
10/6/2023 11:14:38 PM
Kiitos keskusteluista, hoitavasta energiasta, uusista ajatuksista. Ymmärrys lisääntyi, opin itsestäni uutta. Suosittelen!
 
Kalle
8/23/2021 1:49:50 PM
Epäselvä ilmaisukyky, ei uskottava, liian mystinen. Näki vain metsää ja vettä sekä pari enkeliä vasemmalla puolella. En suosittele ensikertalaiselle enkä henkilölle, joka haluaa, että asiat ilmaistaan selkeästi.
 
Kalle
8/23/2021 1:48:15 PM
Oli niin epämääräistä, että en tiedä, puhuiko niitä näitä vain puhumisen ilosta. En saanut mistään vastauksesta kiinni. Palaan kommentein ja uusin arvosteluin, jos joku asia toteutuu niin kuin ilmoitti.
 
eila
4/23/2021 2:38:21 PM
kiitos hoidosta , soittelen tässä myöhemmi tai laitan viestiä miten menee. tv. eila
 
Tarja Karstila
4/23/2021 2:37:48 PM
Pyysin koiralleni tukihoitoa. Ihanasti Ishtar-Maria apuansa antoi, peruteellisesti asiaani perehtyi. Koira tuntui hoidon jälkeen tosi iloiselta ja pirteämmältä, mitä aiemmin. Kokonaisvaltaisesti saimme apua, vaikka koira ei mielipidettään aivan selvästi kertonutkaan...
 
Janne
12/16/2020 9:30:30 AM
Aina saa apua...ja voimaa. Äänessä on taikaa. Ei ole pettänyt kertaakaan. Paras noita. T:jaska
 
Pertti
9/24/2020 9:57:29 PM
Olin yhteydessä Mariaan yli vuosi sitten, olin silloin autolla liikenteessä. Kyselin Marialta työ ja rakkaus asioista. Maria tiesi ja kuvaili mm. tulevan työni ja työn suorittamispaikan, jota silloin hiukan ihmettelin ja ajattelin jos tuo toteutuisi, niin ei huonosti menisi. Asia toteutui
 
eetu89
4/19/2020 11:54:59 PM
olet helposti lähestyttävä ihminen kiitos avusta
 
Sanna Jaakkola
4/7/2020 10:51:39 PM
Kiitos taas. :) Noin kuukausi sitten soitin ja pyysin edistämään äitini pääsyä palvelutaloon. Nyt on toiveet täyttävä paikka saatu ja muutto käynnissä! Kiitos avusta.
 
Marjaleena
3/12/2020 9:01:02 PM
Pidän hänen tyylistään. Varmaan apu tulossa
 
Jorm
2/24/2020 11:33:07 AM
Kiitos ishtar-maria! Aioin kyssata itseni mutta sitten soitinkin ishtar-marialle ja meninkik töihin! Kiitos paljon!
 
Marja-Leena Mäkinen
1/27/2020 10:58:30 AM
Kiitos!!! annoit voimaavaa energiaa puolisolleni leikkaus saliin, hänelle tuli kuuma tunne yllättäin toimenpiteen aikana, uskon että voimasi kosketti häntä. Pyysin apuasi 19.01.2020 otit toimenpide pv. ylös sekä klo. ajan, kaikki meni silloisena päivänä hyvin ja lopputuloskin oli mainio. Uskon voimaasi ISO KIITOS!!!
 
Outi Alanen
1/26/2020 12:13:39 PM
Istahr Marialle soitan useimmiten. Hän on auttanut minua hyvin paljon.
 
Sanna
1/23/2020 8:47:30 AM
Kiitos Ishtar-Maria! Pyysin sunnuntaina apua sairaan äitini asumisjärjestelyiden ja hoidon eteenpäin menemiseksi parhaalla mahd. tavalla. Ti minulle soitettiin äidistä. Asiat olivat saaneet oikean ja hyvän käänteen! Kiitos!
 
Jaana
1/15/2020 10:26:50 AM
Soitin sinulle aamulla,olo on nyt sellainen että uskon asioiden järjestyvän,tai ainakin toivon niin
 
Matti Antila
1/4/2020 12:31:01 PM
Kyllä siinä on nainen oikealla asialla, aina ilo katsella ja kuunnella.
 
Tarja
12/19/2019 11:37:26 PM
Olen saanut kaksi kertaa kokea voimaannuttamisen taian. Ongelmatilanne ratkesi kuin taikaiskusta parin päivän sisällä. My best day ever!
 
Mel
12/10/2019 5:31:27 PM
Hän oikeasti näkee asioita ja tuo lohtua. Kiitos sinulle, että olet.
 
leea
11/5/2019 9:58:01 AM
lonkkakipuni parani ! kiitos Ishtar-Maria
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Ishtar-Maria
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite