Andromedas Fenix Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Andromedas Fenix

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Andromeda’s Fenix on turvallinen vierellä kulkija, joka auttaa löytämään oikeita ratkaisuja haastavissakin elämäntilanteissa. Hän lähettää ja kanavoi sinulle valoa ja voimia ja on erityisherkkä tulkitsemaan ja lukemaan elämänkarttaasi. Hänellä on voimaeläimet, suojelusenkelit ja energiakivet tulena. Hänen avullaan opit luottamaan itseesi ja tekemään juuri sinulle oikeita valintoja.

Työkokemus (vuotta): 29
Kyvyt: Energianvälitys, Empatia
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Lemmikit/eläimet
Välineet: Kortit, , Astrologia
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Hei,

Olen myötätuntoinen, empaattinen, turvallinen vierellä kulkija, kun tukea tarvitaan. Autan sinua löytämään ratkaisuja haastavissakin elämäntilanteissa. Uskon että löydät itsestäsi avullani voimia, joita et hetki sitten uskonut olevan.
Minut löydetään, missä hätä on suurin. Minulla on erityisherkkyys tulkita/ lukea energiaa. Vahva intuitio ohjaa sekä viestit / merkit, joita saanut kokea tästä ajasta ikuisuuteen. Enkelit ovat polullani, energiakivet, Tarot-kortit ajatuksen ja oivalluksen välineenä, apuna vallitsevan tilanteen mukaan. Nämä ohjaavat meitä valintoihin, jotka on tehtävä. Laajennan katsomusta kanssasi. Lähetän sinulle valoa ja voimia. Usko itseesi, minäkin uskon! Olen auttamisen- ja ohjaamisen sekä valmennuksen vastuullinen ammattilainen, alalla toiminut melkein 30-vuoden ajan.
Erityisosaamisenani on intuitiivinen tulkinta, mikä ei jätä sinua pulaan! Olen haastavissakin tilanteissa auttanut selviämään monia ihmisiä. Uskon telepaattisen yhteyden löytyvän sinunkin kanssasi! Yhdistelen eri välineitä luontevasti, halusi mukaan & toimin vastuullisesti osaamiseni puitteissa. Ratkaisukeskeisiä keinoja ja menetelmiä käytän. Olen koulutettu valmentaja. Intuitio ohjaa minua hyvin vahvasti. Vaistoan ja samaistun tunnetilaasi nopeasti -jos annat minun auttaa? Uskon, että pääsemme yhdessä eteenpäin ratkaisukeskeisen työotteeni ansiosta. Olet keskusteltuamme askeleen lähempänä ratkaisua, unelmaasi!
Sydän ohjaa, järki turvaa. Meidän on läpi elämän tehtävä valintoja, olemme valmiita tai emme. Toivomme tekevämme oikean ratkaisun, oikean valinnan, oikeaan aikaan. Aina ei mene kuten ajattelisi ja on hyvä pohtia näitä tärkeitä valintoja yhdessä.
Haluatko minut tueksi vaikeaan tilanteeseen? Kauttani saat suojaa, kanavoin voimia ja valoa, lämmintä myötäeläjän energiaa. Minua auttaneet voimaeläimet, suojelusenkelit ja energiakivet ovat tukenani. Saat kauttani uskoa itseesi, voimaa ja päättäväisyyttä/ myötäeläjää vierellesi. Olen apuna tähän hetkeen, huomiseen, tai pidemmällä tähtäimellä.
Sinä päätät! Ole rohkea! Sinä löydät vastaukset itsestäsi, kun pysähdyt kuuntelemaan. Autan sinua löytämään tien sisimpääsi. Mietimme yhdessä, mitkä asiat ovat hyvin, minkä ratkaisun kanssa voit tulla toimeen?
Karmallinen elämänohje minulta sinulle: Nukut yösi hyvin, kun tunnet tekeväsi oikein, toimit sydämestäsi. Saan viestit edesmenneiltä unien- ja ihan arkisten tilanteiden merkeissä, itsetuntemuksen – suojauksen vahvistus. Välitän sinulle paljon voimia ja rohkeutta, luota itseesi. Olen lähelläsi!

Rakkaudella:
Andromeda’s Fenix

Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Andromedas Fenix
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite