Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Johanna Karpov

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Työkokemus (vuotta): 13
Kyvyt: Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Astrologia
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

Suositukset
Sirpa Inkilä
10/18/2020 7:32:50 PM
Hei Johanna! Kaksi viimeistä kertaa ovat olleet niin mahtavia tietopaketteja astrologian näkökulmasta. Teet kyllä huikeaa työtä! Kiitän sydämmestäni, että olet jaksanut auttaa meitä näkemään omaa ja maailman tilannetta nyt ja menneisyydessä.❤️❤️❤️❤️❤️
 
helmi helena
10/12/2020 5:29:29 PM
Kiitos Johanna 11.10.2020..Äärettömän vilpittömästä ja rohkeasta henkilökohtaisesta tulkintoistasi..Olet todella rohkea vilpitön,aito nainen,tunsin todella suurta kiitollisuutta,kuin myös henkisen avun saantia sinua kuunnellen,,Ihan selvästi sinulla on,tai tulee olemaan merkittävä asema tässä epävakaassa maailmassa,ISOT ovet avautuvat sinulle,tulet tekemään paljon hyviä asioita ihmisten eteen..KIITOS..NYT ON TULLUT SUORA KUTSUMUS SINULLE TÄRKEÄÄN TYÖHÖSI..Rakastamme sinua..!!!
 
Sirpa
10/12/2020 5:28:54 PM
Kiitos!! Olipa jälleen hyvä aihe 11.10. Antoi paljon ajattelemisen aihetta oman syntymän syyllisyydestä ja sen hyvittämisestä, omasta unesta. Sain myös oivalluksen tavastani hyvittää tätä "rikosta", jonka olen siirtänyt tietämättäni myös lapsiini. Asiasta täytyykin keskustella lasteni kanssa ja toivoa, että he omasta elämässään pääsisivät helpommalla. Olet ihailtavan suora sanoissasi, kiitos että ravistelet meitä hereille!
 
Sari
10/12/2020 5:28:01 PM
Kiitos 11.10.20 aamusta. Tunnistin oman "uneni" eli olen yksi niistä 200 000, joka on syntynyt 60-luvulla ilman isää, vahvan äidin lapseksi, mustaksi lampaaksi, muiden ihmeteltäväksi, nimiteltäväksi äpäräksi. Joka oli ylpeänä äpärä, ennenkuin aikuisena tajusi, mikä äpärä on. Ollut kiltti ja huomaamaton, hiljainen sivusta seuraaja. Aamulähetyksestä löysin paljon itsestäni, samankaltaisuutta. Kiitos Johanna!
 
Helmi Helena
9/20/2020 10:20:16 PM
Johanna teki sen taas!! 20.9.2020..Addiktioista oli Familjehemligheter kirjasta Karinin tarina..Miten voikaan ihmislapsi niin mielenkiintoisella ja koukuttavalla tavalla tuoda tulkinnat ymmärrettävästi,kuitenkin säilyttäekseen mielen kiinon koko ajan aktiivisena seuratakseen teemaa ja tarinaa..Olet loistava,sinua kuuntelisi ties vaikka tuntitolkulla!!KIITOS JOHANNA!!..Terveisin perhe pohjoisesta..
 
HELMI HELENA
9/12/2020 11:03:55 PM
Johannalta taas niin kannustavaa,rehellistä ja mielenkiintoisia tulkintoja,kyllä olet ehdottomasti paras Astral:tv paras anti..Hieman kolleekaasi Lauraa on myös kaivattu,kaksikko useammin puikkoihin,tieto/taito huikeaa..KIITOS..
 
astro
9/6/2020 8:12:07 PM
Heippa, Johanna. Kiitos hyvästä aiheesta Sinun puhe tyyli on muuttunut pehmeämmäksi, se on hyvä. Mutta miksi puhut huonoista, raskaista Pr.kuun ajoista??? Jokaisessa merkissä on merkitykselliset hyvät puolet, ja niitä kannattaa tuoda esille, että katsojat jaksaa eteempäin. Kuulin eräältä ihmiseltä, että PELOTTAA, kun alkaa scorppari jakso?? POSITIIVINEN ASENNE ja sananvalinta vie eteempäin, myös "suoraan" puhumisessa. Kun seuraavaksi siirryn kala aikaan, odotan oikein mikä luovuus minusta tulee esiin.
 
HELMI HELENA
8/30/2020 9:26:42 PM
Olet käsittömättömän ihailtava ihmispersoona,jota jaksaa kuunnella yhä uudestaan ja uudestaa .Puhut todella asiaa ja niin touudenmukaisesti kuin vain ihminen rehellisyydellään puhuu.Kyllä tuli paljon totuutta ja rehellisyyttä,joita ihmisten pitäisi uskoa ja vaalia,mutta kaikki ei mene,niin kuin pitäisi,annoit puheellasi paljon ulottavuutta elämän polulla..Ihmisyyden rajalla ...varmaan mielenkiintoista luettavaa..Johanna kiltti tuo vain astraltv:hen ihmisille rehellisyyttä ja totuutta,kuin myös empatiaa ja ymmärrystä,jota sinulta löytyy RUTKASTI..KIITOS..
 
Affi
8/23/2020 3:58:01 PM
Suorien sanojen ja hieman arvioituksllisin asioiden avautumista odotellessani kiitän sinua .
 
Marjatta(Jatta)Laukkanen
8/12/2020 10:07:55 PM
Kertakaikkiaan loistavia nämä Sinun sunnuntaiaamusi
 
Jatta Laukkanen
7/14/2020 12:00:09 AM
Johanna, olet niin taitava ja selkeä tulkitsija,että Sinun aamusi on aina upea
 
leena.
7/6/2020 9:14:51 AM
Hei Johanna, pikatulkinnat pr.kuusta on hyvä juttu. Selkeää, napakkaa, ja nopeaa tulkintaa. enemmän soittajia.
 
mietiskeliä
7/6/2020 9:14:45 AM
Hei, kyllä pr.kuun pikatulkinnat sopii oikein hyvin, teema tulee napakasti ja selvästi esille, ei tarvitse selitellä. Elän nyt veskariaikaa kolmatta kierrosta. Edellisellä oli kuin häkkiin suljettu lintu, joka halusi vapauteen, mutta silloin tilanne oli toinen. Nyt elän sitä ihanaa vapauden,--ja sananvapauden aikaa, opiksi olen ottanut. Soittajilta kivoja näkemyksiä.
 
ajattelija.
6/29/2020 5:52:52 PM
Heippa Johanna, kyllä pr.kuuta on mielenkiintoista seurata, ja kerrata. Tätä korona aikaa voisi kuvata pr.kala ajaksi, nyt luodaan uusia luonnonläheisiä keinoja toteuttaa itseä, ei ole kiirettä, viihdytään paljon kotona, ja pidetään huolta terveydestä, lepäillään, muusikot tekee uudenlaista musiikkia jne jne, Sitten kun aika on oikea tullaan vahvasti uusin suunnitelmin ja ajatuksin esille, näin olen ajatellut tämän ajan.
 
marke
6/8/2020 10:08:52 AM
Moi moi, Johanna, ja kiitos aamun juonnosta. Puhuit niin selkosuomeksi ja elämänmyönteisesti, oli kiva kuunnella, ja meni perille, vaikka astro ei niin tuttua olisikaan. Energiat vaihtuu,--ensin aloitetaan ja mennään lujaa, sitten on pakko levätä,-- sitten ajatellaan mitä muuta voisi? jne, jne. Nän me käydään merkit läpi, ja opitaan tulemaan toimeen itsemme ja toisten kanssa. Astrologia on ruennut kiinnostamaan monia, ihan tämän ohjelman myötä. ps. nauhoitin lähetyksen ja katson rauhassa uudestaan.
 
lounatuuli
6/8/2020 10:08:17 AM
Kiitos Johanna, selkeä "pehmeä" puhetyyli menee perille, ja on kiva kuunnella, oli myös hyvä aihe oli.
 
astroilija
5/31/2020 8:50:33 PM
Heipä hei, Johanna kiitos, aamun aihe oli hyvä, ja kerroit selkeästi, mutta PROGE/ASTRO tulkinnossa viljelet usein sanaa HANKALA AIKA??? esim, kauris/scorppari/härkä/kalat, jne ajasta??? Mksi?? elämähän kulkee näin, esim. jouskari ajan jälkeen varmaan jo mieli ja keho haluaakin rauhoittua kauris aikaan. Puhun kokemuksesta, olen kolmannella kierroksella, ja jälkeenpäin kerrannut asioita. Astroon tutuistuin jo n.20v sitten, samoin kortit ja heiluri, sekä vahva tunne asioista. Eräs tuttavani sanoi, että hänellä alkaa scorppari aika, ja se pelottaa, kun siitä puhutaa miten HANKALAA aikaa se on, ja kestaa pari vuotta. Voin sanoa, että se oli minulle parasta aikaa itsensä löytämiseen ja sisäisen vahvuuden löytymiseen, kYLLÄ KEHO JA MIELI, KERTOO, KUN JOKIN AIKA ON MENNYT, JA ODOTTAA JO MUUTOSTA, JA SE ON AINA HYVÄ MUUTOS siihen kohtaan. Toinen soittaja kertoi hyvin selkeästi ja suoraan oman kokemuksensa OINAS ja HÄRKÄ ajasta, näin juuri on.
 
lena.a.
5/31/2020 8:50:28 PM
KIITOS Johanna hyvästä ja mielenkiintoisesta aiheesta. Puhuit selkeästi, sinua on kiva kuunnella.
 
helmi helena
5/25/2020 4:46:01 PM
Nainen on myytti sekä miehelleen,että itselleen..¨Kuuntelin juontoasi 24.5.20,annoit niin paljon aiheesta ulos,mielenkiintoisilla ja mahtavalla tavalla.Kyllä oli mielenkiintoinen aamu..Johanna olet uskomaton ja älykäs persoona..Olisipa mukava joskus livenä nähdä sinut,mutta mahtaa jäädä haaveeksi,välimatka on pohjoisen naiselle niin pitkä..Oikein hyvää kesää itsellesi ja perheellesi..Kiitos ...
 
Kaisa
5/24/2020 8:40:43 PM
Kiitos Johanna, sain asioihin varmuutta, puhelu vaan harmillisesti katkesi kesken kaiken
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Johanna Karpov
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite