Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Avaa ovi omaan voimaantumiseen

Mihin asioihin turvaudumme tässä ajassa silloin kun koemme pelkoa tai epäonnea. Mistä Suomalainen ihminen hakee apua sisäiseen tuskaan ja turvattomuuteen.

Silloin kun taistelemme yksin kipujemme ja vaikeuksiemme kanssa on joskus vaikeaa löytää ja pyytää apua. Olemme suomalaisina hyvinkin kansaa joka ei heti ensimmäisenä huutele omista ongelmistaan toisille ihmisille, sen vuoksi kerron oman kokemukseni siitä miten omat sisäiset voimavarat saadaan käyttöön.
 
Olin elämän tilanteessa jossa koin, ettei minulla ollut mitään mahdollisuuksia enää jatkaa elämääni sellaisena ihmisenä kuin olin siihen asti elänyt. Koin epäonnistuneeni kaikilla elämän osa alueilla ja olin hyvin väsynyt, suoritin vain elämää enkä olisi halunnut edes avata silmiäni. Jostain kuitenkin tuli mieleeni oma mummoni, joka aina tuntui jaksavan ja kestävän.
Muistin kuinka hän kertoili minulle omasta sisäisestä kaivostaan, josta hän ammensi energiaa kaikkiin elämänsä vaikeuksiin. Mietin, voisiko minullakin olla tällainen käyttämätön energian lähde josta saisin voimaa tehdä tarvittavia muutoksia elämääni.
 
Olin elämän tilanteessa jossa koin

Tunsin kuinka joku lähestyi ajatuksiani ja sisäistä olemustani hyvin hellästi, tunsin mummoni läsnäolon sekä jotain muuta. Tunsin kuinka minua kutsuttiin ja ohjattiin hienovaraisesti kohti jotain hyvin suurta ja ääretöntä.
Ymmärsin, että minun haluttiin löytävän tuon oman lähteeni luokse. Aika tuntui pysähtyneen, mutta silti tunsin lähestyväni jotain jollain lailla tuttua ja omaa. Löysin oman lähteeni ja sen myötä elämäni sai täysin uuden suunnan. Selvisin ongelmistani ja pääsin tilanteeseen, jossa voin auttaa myös muita.
 
Voimme palata ajassa taaksepäin jopa tuhansia vuosia ja löytää sitä kautta oman sisäisen tyyneyden ja rauhan, sopusoinnun luonnon ja Äiti Maan kanssa. Useimmilla ihmisillä jopa tässä ajassa on kyky aistia, nähdä ja tietää asioita. Ne tulevat tieteen kautta todistetusti meidän Dna ja Geenimuististamme. 
Oletko joutunut tilanteeseen, jossa tieto esimerkiksi hätä tilanteissa toimimiseen tulee ilman nykyajan apuvälineitä?

Oletko joutunut tilanteeseen, jossa oma intuitiosi kertoo asioiden todellisen tilan, mutta kieltäydyt kuuntelemasta sitä ja epäröit sekä keräät "faktoja" kumotaksesi intuitiivisen äänesi?

Oletko joutunut tilanteeseen

Tiedätkö, silloin olet kapinoivassa tilassa, etkä uskalla heittäytyä etsimään omaa sisäistä minääsi, etkä luota itseesi etkä omaan voimaasi.
 
Oman voimansa ja vahvuutensa kieltäminen on tällä sitkeällä sisukkaalla Pohjoisen kansalla veren perintönä. Heikko itsetunto ja itsensä mitätöinti ja oman riittämättömyyden tunne valtaa meidät kun joudumme tilanteeseen, jossa pitäisi uskaltaa kohdata elämää ja heittäytyä sen virran vietäväksi. Useimmilla oma intuitio ohjaisi hyppäämään mukaan rohkeasti ja luottamaan, että elämä kantaa, mutta silloin se usko omiin kykyihin horjuu ja elämä soljuu ohitsemme.
Vanha kansa tuntui voivan paremmin kuin ihmiset nykyään, vaikka elämä ei varmaan ollut helppoa, mutta silti ihmiset selvisivät. Aivan kuin muinaiset ihmiset olisivat olleet vahvempia kuin nykyään tai ihan kuin he olisivat tienneet jotain sellaista jonka olemme nyt suurilta osin unohtaneet. Olisiko se ollut sitä itseensä ja luonnon merkkeihin ja enteisiin luottamista?
 
Luotetaan omaan intuitioomme, annetaan elämälle mahdollisuus ja noudatetaan tärkeintä Yläkerran käskyä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi! Opettele ensin rakastamaan ja arvostamaan itseäsi, sen jälkeen olet valmis rakastamaan lähimmäistäsi.
 
Otetaan nöyränä vastaan ne oman sisäisen äänemme, eli intuition ohjaukset, vain siten tulemme onnellisiksi ja voimme toimia siten, että oman elämämme tarkoitus täyttyy. Sillä jokaisella meillä on oma tarkoituksemme ja paikkamme tässäkin ajassa.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: