Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Neljä asiaa, jotka kertovat siitä, että olisi aika keskustella henkisen tulkitsijan kanssa

Olemme kaikki moderneja oman elämämme alkemisteja. Tasapainoilemme alati kiireisemmässä ja vaativammassa ympäristössä. Elämä saattaa joskus tuntua täysipäiväiseltä työltä, josta selviytyäksemme tarvitsemme tukijoukkoja. Haemme neuvoja asiantuntijoilta tai palkkaamme apuvoimaa tekemään asioita, joita emme joko pysty tai ehdi tekemään itse. Jos emme ehdi siivota, palkkaamme kodinhoitajan, jos emme ehdi ulkoiluttaa koiraamme, palkkaamme ulkoiluttajan, jos haluamme pysyä kunnossa, palkkaamme personal trainerin pitämään hyvinvointiamme yllä.

Oman elämänsä herraksi tuleminen tarkoittaa käytännössä sitä, että meillä on joukko ihmisiä takanamme, joihin turvautua osaamisen tai ajan puutteessa. Tulkitsija on asiantuntija, jonka puoleen voimme kääntyä, kun sielumme tarvitsee hoitoa tai meillä on kysymyksiä ja murheita, joihin emme löydä itse vastausta. Hyvä tulkitsija pystyy ohjaamaan meitä oikeaan suuntaan, kasvattaa luottamustamme valintoihimme ja voimaannuttamaan meitä niin, että meidän on helpompi kohdata haasteita, sekä jopa nähdä mahdollisuutemme niissä.

Milloin olisi sitten oikea aika ottaa yhteyttä tulkitsijaan? Jos kuulostelet intuitiotasi, niin saatat löytää nämä neljä merkkiä siitä, milloin olisi hyvä aika hakea apua henkisestä tulkinnasta.

hengellinen mies

Olet pattitilanteessa, josta ei näy ulospääsyä

Olet ehkä jo ehtinyt käydä läpi vaihtoehtoja jonkun asian ratkaisemiseksi, mutta olet epävarma tai uskot että asiaan ei vain yksinkertaisesti ole ratkaisua. Asia saattaa koskea ihmissuhdetta –rakastasi, esimiestäsi tai perheenjäsentäsi. Olet jo ehkä yrittänyt kaikkesi, tai vain katsot ja odotat että asia saisi ratkaisun itsestään. Henkinen tulkitsija näkee asioiden kokonaiskuvan silloin, kun tilanne on pirstaloitunut tai hämmentävä. Hän pystyy voimaannuttamaan sinua ja auttaa näkemään asiat uudesta näkökulmasta. Vastaukset ovat sisälläsi, tarvitset vain jonkun tuomaan ne tietoisuuteesi!

Mitään ei tapahdu, tai tapahtuu ja paljon

Sinusta voi tuntua siltä, että kierrät loputonta kehää, eikä muutosta ole näköpiirissä. Tunnet olevan ainoa, jolla menee huonosti, eikä elämässäsi ole sitä hohtoa, joka piti sinut ennen liikkeessä. Olet jumissa, etkä tiedä mitä tekisit seuraavaksi. Toisaalta olet saattanut juuri päästä pitkään haluamallesi lomalle, saanut unelmatyösi tai aloittanut juuri lupaavan ihmissuhteen -mitä seuraavaksi? Henkinen tulkinta voi olla ratkaiseva elämäntilanteessa, jossa et ehkä ole odottanut kohtaamiasi muutoksia, tai odotat, mutta mitään ei ota tapahtuakseen.

Törmäät jatkuvasti henkiseen tulkintaan liittyviin yhteensattuvuuksiin

Et ole tullut ajatelleeksi soittavasi tulkitsijalle, koska elämässäsi voi olla kaikki hyvin ja jopa erinomaisesti. Mutta sitten luet artikkelin, jossa joku kertoo käyneensä tulkitsijalla kertomassa kokemuksistaan. Katsot telkkarista ohjelmaa, jossa päähenkilö vierailee tulkitsijan luona. Kuulet radiosta saman laulun riippumatta siitä missä olet, ja joka tuo mieleesi tietyn ihmisen tai tilanteen. Luet kirjoja, lehtiä ja artikkeleita tai kohtaat ihmisiä, jotka liittyvät jollain tavalla henkisyyteen, Tarot -tulkintaan, astrologiaan, selvänäköön tai meedioihin. Sinusta tuntuu kuin universumi yrittäisi kertoa sinulle jotakin. Soitto tulkitsijalle paljastaa sinulle, mitä se on!

Etsit varmistusta sille, minkä sisimmissäsi jo tiedät

Intuitiosi toimii vaistonvaraisesti ja henkisyys on sinulle luonnollista. Mutta olosi on silti epämääräinen etkä saa ravistettua sitä pois. Tiedät miten sinun tulisi tilanteessa toimia mutta et saa universumista merkkiä asian vahvistamiseksi. Tiedät olevasi jonkun asian jäljillä… Sitten mieleesi hiipii epävarmuus ja alat kysymään itseltäsi, oletko sittenkään varma, vai oletko tehnyt ratkaisun toiveajattelun perusteella? Päästäksesi eteenpäin, sinun täytyy ajatella olevasi joku, joka on juuri tehnyt merkittävän keksinnön, mutta tarvitset muiden asiantuntijoiden vahvistuksen keksintösi tueksi. Olemme itse itsemme parhaita tulkitsijoita, mutta jäämme usein epäilemään sitä, mitä intuitiomme yrittää meille kertoa. Vaikka olisimme itsevarmoja, tarvitsemme joskus muiden vahvistusta ja hyväksyntää ratkaisuihimme. Toisen tulkitsijan näkemys saattaa paljastaa yksityiskohtia, mitkä ovat jääneet itseltäsi huomaamatta, tai tuoda esiin asioita alitajunnastasi, joita et vielä itse ollut ehtinyt keksiä. Epävarmuuden kalvaessa on hyvä hetki ottaa yhteys tulkitsijaan ja yhdessä koota ne palaset kokonaisuudeksi, jotka olit jo elämääsi suunnitellut!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Hannele
Alanumero:
 
Raili
Alanumero: