Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Sielun paikka - Vilma

Ihmiskunta on kautta aikojen pohtinut sitä, missä on sielun olinpaikka?

Se kuva, minkä itsestämme näemme, on usein sama kuin se, miten hoidamme terveyttämme tai osaamme ohjata elämäämme.  Tai miten asetumme ystävien, yhteisön, yhteiskunnan ja perheen piiriin.

Sielun olinpaikkaa on tutkittu aikojen kuluessa paljon. Lääketieteen tutkimus, anatomia ja fysiologia ja kaikki muut tieteen tienhaarat ovat päätyneet viime vuosikymmeninä samaan näkemykseen. Ihmisen aivot ovat sielun asuinsija, olinpaikka. Ajatuksilla, tunteilla ja tahdolla on siis valtava voima. Käyttäkäämme noita kaikkia ominaisuuksiamme rakkaudella itseämme ja kanssakulkijoitamme kohtaan.
sielun paikka
 
Ajatelkaapa tilannetta, jossa henkilö on hyvin alhaisessa verenpaineessa, jolloin aivot eivät saa riittävästi verta, huonetilan happi saattaa olla hyvin heikkolaatuinen. Useimmiten henkilö kokee pyörryttävää olotilaa, pyörtyy, koska aivot eivät saa verenkierron mukana riittävästi happea. Kaikki muut elimet toimivat tässä tapauksessa hyvin, mutta henkilö on siirtynyt unenkaltaiseen tilaan, jossa hänen tahtonsa, ajattelunsa, tunteensa eli siis koko sielullinen ihmisenä oleminen sammuu tilapäisesti.

Ihmisen ikääntyessä joillakin saattaa tulla myös muistiin liittyviä ongelmia, koska ahtautuneet aivovaltimot huolehtivat huonosti aivojen veren ja hapen saannista. Usein valitettavasti näin myös vanhuksen henkinen elämä vähenee, muisti ei toimi enää kunnolla. Tämän vuoksi on hyvä huolehtia kokonaisvaltaisesti terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Apua ja neuvoja siihen kannattaa hakea lähimmältä asiantuntijalta tai kirjallisuudesta.

Vilma
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Adele
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Hannele
Alanumero: