Uudenkuun Astroenergia-raportti | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Uudenkuun Astroenergia-raportti

Elokuun alussa etsitään iloa – ladataan Auringon voimaa ja opetellaan itsekin säteilemään! Olemme astumassa uuteen jaksoon henkisessä evoluutiossa. Uusikuu valmistaa meitä ottamaan vastaan luovuuden energioita, universumin lahjoja, kun syksyn pimennysjakso käynnistyy 18.8. toden teolla.

Uusikuu syntyy 2.8. Leijonan merkin 11:nnessä asteessa – saabinen symboli ”Lapset keinumassa suuressa tammessa”. Heinäkuun syväsukellukset tunnemaailman syövereihin ovat keventäneet oloa ja on toiminnan aika – luovuutta, lahjoja, leikkiä on nyt hyvä sisällyttää elämäänsä, sillä se on myös otollisin kanava omaan jumalalliseen keskukseen ja omaan voimaan. Missä se oma voima luuraa sitten? Se on niiden esteiden takana, jotka rakentuvat itsekkyydestä, ym. matalammasta energiasta. Esteet ovat siellä, mistä puuttuu ilo ja myötätunto.

Saturnuksen kolmio uuteenkuuhun rauhoittaa yliriehakkuudesta, tuo turvallisuutta ja pysyvyyttä uuteen jaksoon. Luovuuden korkeampaa oktaavia on tarjolla, jos onnistuu integroimaan Neptunuksen maailmaa syleilevän, sfäärejä hipovan, mielikuvitusherkän energian haastavan kvinkunssin kautta. Tämä onnistuu, jos itsekkäät tarpeet on tiedostettu, vapauduttu uhriudesta ja marttyyriudesta – taivaskanava vaatii aina hienosäätöä ja sydämen puhtautta toimiakseen.

Mars

Mars on juuri hetkeä aiemmin siirtynyt pitkältä, pohjamutiakin kaivelleelta retkeltään Skorpionissa Jousimiehen toimeliaaseen, myönteiseen, totuudelliseen ja suorapuheiseen maastoon. Tämä tukee innostuneisuutta ja toimintaa lähiviikkoina, vaikkakin kohta tielle astuu Saturnus, joka saattaa vaatia karsimaan turhaa ja hillitsemään yli-innokkuutta. Merkurius taikoo neliöllä tätä soturia ja kannattaa harkita sanojaan ja keskittyä luovaan inspiraatioon sanallisella puolella, esim. kaikenlaiseen uuden ideointiin, ja tietoisesti etsiä rakentavia, myönteisä kanavia tälle säntäilevälle energialle.

Uranus on juuri ollut voimallinen aloittaessaan perääntymisjaksonsa ja vaikka sillä ei ole merkittäviä pääaspekteja uuteenkuuhun, sen vaikutus ajan laatuun tuntuu erityisesti poikkeuksellisina, äkillisinä tapahtumina liittyen mahdollisesti uudempaan teknologiaan, laitteisiin, ym., riippuen omaan karttaan osuvista tekijöistä. Moni on saattanut kokea sähköä ilmassa-tuntemuksia. Uudenkuun hetken kolmio Venukseen voi tuoda mukavia, onnekkaitakin yllätyksiä, jos itselle sattuu sopivia tekijöitä mukaan omalla kartalla.

Venus

Saturnuksen ja Neptunuksen neliö kyntää edelleen neliössä ja vaatii riisumaan maskeja, pakottaa katsomaan totuttujen käytäntöjen ja kaavojen taakse – missä itse kullakin on harhoista, vääristä uskomuksista luovuttavaa. Suurin haaste on tunnistaa ja kyseenalaistaa omat mielen harhansa.

Valmistautukaamme Kuunpimennykseen 18.8. avaamalla sydäntämme ja tietoisuuttamme – olemme astumassa uuteen aikaan ja kyse on vain siitä, haluammeko ottaa vastaan uuden tavan elää totuudessa ja rakkaudessa. Mikä hinta sille onkaan – sillä ei ole merkitystä – toivotan sen tervetulleeksi joka tapauksessa!

Iloa ja Valoa <3

Niitta 

Soita, niin keskustellaan aiheesta lisää!

 

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: