Viisi asiaa, joita et tiennyt kristalleista | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Viisi asiaa, joita et tiennyt kristalleista

Kristallit eivät ole vain kauniita katsella - ne ovat energian parantajia ja muuntajia. Käytätpä niitä sitten suojana, inspiraationa tai tasapainottamiseen, kristalleja on yhtä monta kuin on tarpeitakin. Mitä enemmän, sitä parempi, mitä enemmän kristalleja on, sitä enemmän mysteerejä ne pitävät sisällään! Lue alta viisi asiaa, joita et ehkä ole tiennyt näistä energian voimanlähteistä.

1. Mikä tekee kristallista kristallin? Rytmi ja paine

Kun pääsemme ihailemaan näitä kauniita kiviä, emme ehkä kuitenkaan tiedä tai ajattele, kuinka paljon aikaa ja energiaa valmiin, kiillotetun tuotteen valmistaminen on vaatinut. Kristallit muodostuvat, kun neste jäähtyy ja muuttuu kiinteäksi. Kaikki näkemäsi kuviot ja värit liittyvät paineeseen, lämpöön ja rytmiin. Jokainen ainutlaatuinen kristalli saa kuvionsa, kun atomit, ionit ja molekyylit toistuvat ainutlaatuisella tavalla. Tämän seurauksena yksikään kristalli ei ole täsmälleen samanlainen!

Viisi asiaa, joita et tiennyt kristalleista

2. Lumihiutaleet ovat kiteitä, mutta lasi ei ole

Niinkin väliaikainen asia kuin lumihiutale on todellakin kristalli! Kristallilasit, maljakot jne. eivät kuitenkaan ole teknisesti kristallia. Koska lumihiutaleet muodostuvat, kun neste jäähtyy kiinteäksi aineeksi, niitä pidetään kristalleina! Lumihiutaleet muodostavat myös ainutlaatuisia toistuvien molekyylien kuvioita. Miksi lasi ei siis ole kristalli? Lasin muoto ei johdu kuvion muodostamista atomeista, vaan atomeista, jotka ovat "sekaisin", joten se ei ole teknisesti kide!

Näiden määritelmien vuoksi myös sokeri ja suola ovat kiteitä!

3. Kiteet lähettävät värähtelyjä

Maailma on täynnä värähtelyjä, joita voimme aistia tai olla aistimatta kuudella aistillamme. Jokaisella kristallilla on hyvin erikoistunut energiakenttä, ja se tuottaa tiettyjä värähtelyjä, jotka aistitaan ja joihin reagoidaan solutasolla - taajuus johtuu kristallin muodostaneen energian ja paineen mallista ja voimakkuudesta. Riippuen tietystä taajuuskentästä kristalli virittyy ja parantaa.

4. Kristallien käyttö ei ole uutta - se on ikivanhaa

Esivanhempiemme kertomukset kristallien kanssa harjoittelusta ovat peräisin jo vuodelta 3000 eKr.! Muinaiset egyptiläiset käyttivät kristalleja parantamiseen ja energiatyöhön. Kautta historian myös sotilaat käyttivät kristallikoruja suojellakseen itseään taistelussa.

5. Kaikki kristallit ovat ainutlaatuisia - ja joissakin on mystistä tietoa

Kristalleja on kaiken muotoisia, kokoisia, värisiä ja kuviollisia. Esimerkiksi Meksikossa löytyy luola, jossa on 55 tonnin painoinen seleniittikide, ja jotkut kristallit taas mahtuvat kämmenellemme. Erikoinen piirre joillakin näistä kivistä on ylöspäin osoittava kolmio, joka muistuttaa pyramidia. Näiden ainutlaatuisten jalokivien väitetään olevan "tallentajia", ja ne pitävät sisällään ja tallentavat ympärillään olevien energiajälkien tietoja ja viisautta.
 
Kristalleja on kaikkialla ja tulee jatkossakin olemaan kaikkialla! Maasta tuleva energia, paine ja värähtely tekevät kovasti töitä näiden parantajien ja suojelijoiden muodostamiseksi.
 
Kysy lisää kristalleista asiantuntijoiltamme soittamalla AstralTV:n palveluun!
 

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Niitta
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Laeticia
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero: