Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia

Helmikuun Kuunpimennyksen ASTROhealing

Lauantain 11.2. Kuunpimennys on odotettu tapahtuma ja aloittaa tämän vuoden pimennyskauden ja valmistelee meitä uusille taajuuksille rakkauteen ja luottamukseen. Taivaat aukeavat – tarjolla on toimintaa, innostusta, yllätyksiä, mahdollisuuksia – kaikki melkoisella intensiteetillä!

Lauantain 11.2. Kuunpimennys on odotettu tapahtuma ja aloittaa tämän vuoden pimennyskauden ja valmistelee meitä uusille taajuuksille rakkauteen ja luottamukseen. Taivaat aukeavat – tarjolla on toimintaa, innostusta, yllätyksiä, mahdollisuuksia – kaikki melkoisella intensiteetillä!

2017_0213

 

Pimennystäysikuu tapahtuu 22 asteessa Leijonaa Auringon ollessa tietysti vastapäätä 22 asteessa Vesimiehestä. Ajan laatu on tulista, toiminnallista, innostunutta ja innostavaa energiaa ja voisi sanoa, että nyt karmaa palaa, jos on vielä poltettavaa. Tämä alkuvuosi on ollut energialtaan todella painostavaa – nyt ei ole annettu mahdollisuutta enää mennä kiertoteitä – vaan on ollut kohdattava, mitä kohdattava on! Khiron auttaa hiertävällä kulmallaan kaivamaan paljastamaan haavoittuvuuden, joka on syvimpään kulmaan siivottu. Rohkeasti päin, vaikka sattuisi – palkinnot hyvittävät kestetyt kivut.

 

Matkalla ykseystietoisuuteen on uskallettava nähdä oma egon erillisyysharha - se mikä on minussa matalampaa värähtelyä - on katsottava ja tunnistettava omat teemansa kukin ja tämä on se prosessi, mikä vie korkeampiin taajuuksiin.

 

Saturnus Jousimiehestä ja Uranus Oinaasta muodostavat leijakuvion täydenkuun kanssa. Tämä on tunnetusti taivaille nostattava yhdistelmä, se on täynnä mahdollisuuksia, mutta vain jos olet totuudessa ja sydämellesi ja sen toiveille uskollinen. Mikään ei taaskaan onnistu, jos et ole sinut todellisen itsesi kanssa ja oman suunnitelmasi kanssa.

 

Jupiter mukaan otettuna auttaa tekemään sekstiiliketjua, mikä tukee edellä mainittua tulkintaa. Nämä kuviot eivät jätä ketään nyt paitsi. On vaikea vältellä näitä lahjoja, joten nyt viimeistään: luovuta Kaikkeuden edessä ja salli asioiden tapahtua! Uskalla ottaa vastaan, mitä maailmankaikkeus tarjoaa! Luottamus testaantuu nyt! On aika nauttia elämästäsi! Mikä kaikki on hyvin juuri nyt? Niin paljon hyväntuulisuutta, onnekkuutta, mahdollisuuksia, helppoutta on ilmassa, että siitä varmasti osuu ja riittää jokaiselle jotakin. Enää ei pidä taistella ja haluta asioita vastaan. Just go with the Flow! Jos on hypättävä tyhjään, niin sitten on ja se kannattaa!

 

Seuraava kaksiviikkoinen Auringonpimennykseen 26.2. saakka on avoin portaali taas uusille energioille. Jokainen saa vastaanottaa uutta kooditusta oman kehitysvaiheensa mukaan. Moni on tehnyt valtavsti rakkaudellista työtä viime vuosien aikana, mikä on saattanut ilmetä melkoisen haastavina kokemuksina monella tavalla – erityisesti neljä viimeistä vuotta on ollut eräänlainen sakkokierros monen valonkulkijan elämässä – on todella otettu ”luulot pois”, vain totuus toimii -tyyliin. Äärimmäinen nöyryys totuuden edessä on ollut pääoppiaine tässä koulussa.

 

Tämä vuosi tuo paljon aivan uutta värähtelyä ja sen myötä muutoksia. Tee niille tilaa! Muutokset ovat aina parempaan suuntaan ja mitä pelottomammin olet vastaanottavainen, sitä suotuisammin elämä Sinua kohtelee ja lahjojaan jakelee.

 

Missä juuri Sinun mahdollisuutesi lymyävät – otetaan yhdessä siitä selvää!

 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Jussi
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Ishtar-Maria
Alanumero: