Tania Ennustaja, Inspiroiva | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Tania

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Tania on astrologi, numerologi ja korttien tulkitsija. Hän auttaa sinua löytämään toivoa ja iloa sisältäsi. Tania pohtii elämäsi ajankohtaisia asioita intuition, korttien tai mahdollisesti astrologian ja numerologian avulla. Hän motivoi sinua inspiroivalla tyylillään.

Työkokemus (vuotta): 6
Kyvyt: Kanavointi, Selvänäköisyys, Empatia
Erikoisala: Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Astrologia, Kortit, Numerologia
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus

Hei,

Olen Tania, astrologi, numerologi ja korttitulkitsija.

Uskon kohtaloon, karmaan, sielun kehitykseen, siihen että olemme täällä syystä. Juuri tällä hetkellä maapallolla on menossa suuri muutosaalto - ihmiset heräävät huomaamaan oikeita arvojaan ja syitä käytöksen takana. Sinun läsnäoloasi tarvitaan - olemme yhdessä täällä juuri nyt. Vaikeudet elämässäsi tapahtuvat syystä - jottei jäisi muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä sisäänpäin ja parantua sisältä ulos.

Mikä on toimintasi motiivi, oletko edes tietoinen siitä? Ajaako sinua ego vai sielu? Kenties entisten elämien traumat? Mikä on elämäsi tarkoitus? Haluatko kehittyä, suhtaudutko elämäsi asioihin seikkailuna; aktivoivina tapahtumina vai koetko olevasi enemmän tilanteiden uhri? Pidän etenkin elämänhallinnallisten ja vetovoiman lain alaisista pohdiskeluista - nämä samat lait, kun pätevät myös ihmissuhteisiin, uraan, ja muuhun elämään.

Olen itse kokenut paljon hankalia asioita elämässä - kesti vuosia ennen kuin ymmärsin näiden vaikeiden asioiden olevan sielun kehitykseni takia tapahtuvia asioita. Näiden asioiden takia löysin uuden puolen itsestäni - avun sisältäni. Haluaisin auttaa myös sinua löytämään toivoa ja iloa sisältäsi. (Se on meille kaikille mahdollista!)

Mietin mielelläni elämäsi ajankohtaisia asioita intuition, korttien tai mahdollisesti astrologian ja numerologian avulla. Viestejä voi saada korttien lisäksi mistä tahansa ympäröivän elämän asioista. Uskotko sinä viesteihin, oletko avoin niille? Uskaltaisitko suhtautua elämään intohimoisena seikkailuna - et ikinä tiedä mitä nurkan takana odottaa?

Odotan soittoasi luottamuksella, halauksin:

Tania

 

Suositukset
Elise
3/15/2021 12:29:32 PM
Elise, Minua jäi mietityttämään eräs asia tässä maaliskuussa,kun puhuit astrologisista merkeistä vähän tarkemmin.Sanoit kaikista luonteenpiirteitä,vaakoista sanoit että juoruilevat.Tunnen vaakoja ja voin sanoa että eivät juoruile ja itse olen Vaaka,en todellakaan juoruile toisten asioita,vaan yritän löytää mieluummin joka ihmisestä sen hyvän,kun huonon ja sanon sen myös.Tällä haluan sanoa,ettei pidä yleistää asioita. Kiitos kuitenkin astrologisista osiostasi sinulle ja jos haluat voit antaa palautetta seuraavassa lähetyksessä,jos haluat.kaikkea hyvää kuitenkin sinulle ja Hyvää kevättä.
 
ANA.
1/31/2021 1:17:14 PM
Tania, puhuit selkeästi ja ymmärettäväst, korteista, ja astrokartastasi, jatkoa odotan. KIITOS.
 
Lena.
1/29/2021 10:50:08 AM
Hei Tania, katsoin aamun juontosi, ja sydäntä lämmitti, kun kerroit mies soittajalle kortit loppuun, vaikka puhelu katkesikin. Halusit auttaa sydämmestäsi, ja varmasti soittajalle tuli hyvä mieli. se välittyi katsojiin. KIITOS TANIA.
 
Eeva
1/17/2021 8:10:21 PM
Kiitos, ihana tulkinta sinulta minulle, minulta sinulle, hyvä palaute, kannatti soittaa. Soitellaan taas.
 
Ansa
1/15/2021 11:03:18 AM
Odotin että puhut astrologisista asioista, planeettojen liikkeistä ja vaikutuksista. Korttien lukijoita on jo aika monta.
 
Maikki
1/11/2021 1:36:21 PM
Mielenkiintoista ja selkeää puhetta Astrologiasta. Kiva, että näytti konkreettisesti astrokartan lukemista
 
rax.
1/9/2021 3:18:02 PM
Tania, hyvä, kun aloit puhumaan jo astrokartoista Ihan perinteisestä syntymäkartasta olisi hyvä ensin aloittaa. Kyllä siinä ajassa kerkeää tulkita ajanlaatua ym. Sitten auringon paluu kartta, ja pr.kuusta myös, jos olet siihen perehtynyt. Niistähän on paljon kerrottavaa, joka varmasti kiinnostaa, tiedän monia. Muita karttat myöhemmin, ettei sekoitu. ps. oli kiva kuulla omasta kartastasi, siitä voisit puhua lisää.
 
astroilija.
1/9/2021 3:17:11 PM
Hei, olet astrologi myös, voisitko tehdä astro tulkintoja juonnoissasi, niitä odotetaan kovasti, siinä harrastajat, ja muutkin kiinnostuneet oppii, ja kiinnostuvat. Siellä on aika vähän astro osaajia, jotka on ruudussa.
 
lennu.
1/2/2021 9:44:25 PM
Napakka selkeä puhe. Toivoisin ASTROLOGISIA tulkintoja, kun olet myös astrologi. Astrologisian ja kortti tulkinnan yhdiltelmät on todella mielenkiintoisia, ja ne tukee toisiaan. Astrogian tietämys on iso lahja henkisellä tiellä, sitä kannattaa ehdottomasti käyttää, sitä kaivataan.
 
aamunvirkku.
1/2/2021 9:44:04 PM
Astrologisia tulkintoja odotan, kun olet astrologi, ja muutenkin ajankuvasta , uudet/täydet kuut ym ym. Astrologin tietämys on lahja, sitä kannattaa ehdottomasti käyttää. Itsekkin olen opiskellut aluksi kursseilla, ja sitten itsekseni jo vuosia, ja aina oppii uutta, se on niin mielenkiintoista.
 
vuokko
1/1/2021 4:26:34 PM
Tervetuloa telkkariin: Sinua on kiva kuunnella!
 
Ilkka Lindman
1/1/2021 4:26:20 PM
hyvä ja uskottava tulkitsija. Laittoi miehet soittelemaan. Antaa luotettavan kuvan eikä puhu huuhaata .
 
Tero
1/1/2021 4:25:01 PM
aito
 
Jani Halttunen
1/1/2021 4:24:55 PM
Hänen tapansa puhua on rauhoittava ja saa ajattelemaan uusia asioita ja elämän tapahtumia toisella tavalla. Tulkinnat hän selittää selkeästi ettei jää arvelluttamaan mikään asia.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Tania
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite