Jussi Ennustaja, Kaukoparannus | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Jussi

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. kehon energiatason, värähtelyn sekä negatiiviset energiat. Toiveesi mukaan hän korjaa mahdolliset ongelmat ja tekee sinulle myös energiatankkauksen.

Työkokemus (vuotta): 30
Kyvyt: Kaukoparannus, Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus
Erikoisala: Henkinen kehitys, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Chakrat, Kirousten poisto
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Tervehdys hyvät ystävät,

Olen kokenut HENKINEN AUTTAJA ja PARANTAJA. Kaikkien elävien olentojen perustana on tietoisuuden värähtely, me värähtelemme energiaa eri taajuuksilla. Energialla on erittäin suuri merkitys meidän henkiseen, fyysiseen hyvinvointiimme myös ihmissuhteisiin.

Olen korkean värähtelytaajuuden omaava kaukoparantaja ja energian välittäjä, pystyn mittaamaan aurastasi; tunnekehon laajuuden, chakrojen toimintakyvyn, kehon energiatason ja värähtelyn, sekä negatiiviset energiat esim. energiavarkaat, kiroukset ja pahat silmät. Tämän jälkeen korjaan mahdolliset ongelmat ja lopuksi teen energiatankkauksen lähettämällä parantavaa pyyteettömän rakkauden energiaa.

Jos tunnet väsymystä, uupumusta, kipuja tai elämä tuntuu muuten raskaalta, niin autan sinua mielelläni.

 

JUSSI

Suositukset
Mari
4/11/2021 7:37:57 PM
Kiitos! soitin sinulle tässä viikolla. Avasit ja tasapainotit shakroja. Juurisahkrani oli tukossa eli teit maadoittamisen. En tuntenut vielä mitään jaloissani kun kysyit, mutta illalla jalkani olivat kuumottavat ja kihelmöivät jopa tuikkivia kipupisteitä oli. Minulla oli myös seitemän kirousta jotka poistit ja oloni on nyt paljon keveämpi. Tiesit ja osasit kuvailla luonteeni täysin ja avasit tulevaa. Kiitos siitä sinulle
 
Marjut Pietilä
4/7/2021 7:03:39 PM
Hän on niin vahva Auttaja. Nopea.Poistaa kiroukset. Tasapainottaa chakrat. Monipuolinen Auttaja.
 
Jatta
4/5/2021 9:49:28 PM
Kiitos Jussi' saan avun Sinulta aina kun soitan Sinulle. Olet kallisarvoinen lahja minulle. Kiitos.
 
Sari Öcal
4/4/2021 4:17:53 PM
Mahtava tyyppi
 
gunbritt olin
4/4/2021 4:17:47 PM
Kiitos kaikki piti paikkansa .Kaikkea hyvää sinulle
 
MERJA
4/4/2021 4:17:25 PM
Hei Jussi. Kiitos jälleen avustasi. Olin saattamassa miestäni Taivasmatkalle. Pyysin rauhaa sydämeeni ja mieleeni. Tilaisuus sujui hyvin rauhallisesti. Sanoit kaikki menee hyvin. Näin kävi. Suosittelen Jussia, jos tarvitsette mielen rauhoittamista. Jussille terveiset ja Hyvää Pääsiäistä MERJA
 
Pirjo
4/1/2021 10:26:11 PM
Tuhannesti kiitos taas avustasi Jussi.Tyttäreni kova päänsärky katosi poistettuasi noidat matkoihinsa.Energinen hyvä olo valtasi koko kehon.Olemme saaneet jo vuosien ajan avun kauttasi.Suosittelen lämpimästi kääntymään puoleesi KIITOS.
 
Sara
3/30/2021 9:22:48 AM
Ihmettelen kun näit vaan demoneita ja pahaa ympärilläni. Pyysin sitten papin kotiini eikä täällä olekaan mitään pahaa. Kerroit kodissani olevista pahoista hengistä. Pelkäsin niin paljon. Miksi pelottelet ja puhut vaan demoneista? Olen pettynyt. Soitin toiselle ennustajalle ja oli positiivisempaa.
 
Tuula
3/24/2021 9:51:46 AM
Nyt ihmettelen suuresti kun luin viimeisimmän mielipiteen täältä. Samoihin aikoihin soittanut sinulle ja myös meidän uudehkossa talossa jossa vain me asuneet olisi myös jäänyt vainaja tuomaan negatiivistä energiaa, samoilla sanoilla kuin edellisessä mielipiteessä. Ihmettelinkin miten nopeaa tekstiä sinulta tuli puhelussa...eikä lupaamasi paremmat unet ole toteutuneet. On oikeasti petetty olo.
 
Merja
3/22/2021 10:51:12 PM
Kiitos Jussi! Voimaannutit minut ja poistit pelot. Olin rento ja osasin suhtautua asiaan rauhallisesti. Vielä on yksi vaihe edessä... Toivon sinulta etänä voimaannuttavaa energiaa..❤ soittelen taas kun kukkaro antaa myöten. Kaikkea Hyvää sinulle ja Hyvää kevättä.
 
Merja
3/22/2021 9:31:07 AM
Kaunis kiitos Jussi! Sain apua omaan energiaan ja autoit poistamaan kaikki kiroukset.Nyt on helpompi hengittää ja jatkaa matkaa rakkauden täyteistä elämää.Sinulla on todella rakkaudellinen ihana ääni,voisin kuunnella sinua pitempäänkiin
 
Hanna
3/18/2021 9:57:08 AM
Kiitos suuresti Jussi, en ajatellutkaan että meillä uudessa talossa voisi olla negatiivinen vainajan energia jäänyt esim. maaperään ja jonka kautta tätä negatiivista energiaa ja demoneita tulisi astraali/eetterikehoon. Hienoa, että lähdit auttamaan myös tytärtä. Puhelu loppui, mutta soitan uudelleen jos tuntuu että joitakin energiavarkaita jäi vielä piiloon. Varmaa ja uskottavaa työskentelyä. Suosittelen!
 
Armi Hulkko
3/18/2021 9:55:39 AM
Sain todella voimaannuttavaa hoitoa Oloni keventyi ja on puhdistunut olo kaikesta raskaasta energiasta Kiitos Jussi
 
Erich Vento
3/15/2021 5:13:25 PM
JUSSI ON PARAS OLIN JO UURNAA KÄYNY KATTELEES MUTTA PITÄÄHÄN VIIMEINENKIN VAIHTOEHTO KOKEILLA JA NYT PITÄIS LÄHTÄ AUTOA KATSOON. ZENTILJOONASTI KIITOKSIA YSTÄVÄNI JUSSILLE saksan erkki
 
Anne
3/15/2021 12:29:41 PM
Kiitos! Olo parantui ja keventyi. Suosittelen kaikille väsyneille ihmisille.
 
Heidi
3/12/2021 7:34:46 PM
Kiitos tuhannesti hoidosta!!! Sain voimani takaisin <3
 
MERJA
3/12/2021 7:34:37 PM
Lämmin Kiitos Jussi Olet taitava, luotettava, avulias ja rakkaudellinen auttaja. Teet työtäsi suurella sydämellä ja osaat auttaa laaja-alaisesti. Kaltaistasi parantajaa todella tarvitaan. Huomioit yksilölliset tarpeeni kokonaisvaltaisesti. Koti ja ympäristö, perheenjäsenet ovat tulleet samalla kertaa hoidetuksi. Kiitos siitä. Kokonaisvaltaisessa työskentelytavassasi näkyy vahva osaamisesi sekä elämänkokemustesi mukana tullut viisautesi. Seuraan entistä tietoisemmin energioiden vaikutuksia hyvinvointiini sekä ihmissuhteisiini. Omassa voimassa pysyminen on tärkeää.
 
Marja
3/7/2021 1:44:11 PM
Kiitos! Hienoa, että keskuudessamme on korkeatasoinen parantaja ja auttaja. Se on suuri lahja ihmiskunnalle. Rehellinen, avoin ja pyyteetön työskentelytapasi teki minuun syvän vaikutuksen. Energiahoitosi oli tsakroja tasapainottava ja voimaannuttava. Äänesi on myös parantava ja rauhoittava. Puhuimme myös asioista, joita ei välttämättä voi avoimesti jakaa isoilla foorumeilla. Koska kaikki on energiaa meidän ihmisten tulisi ymmärtää se ja olla tarkkana ajatuksista sekä sanoista, mitä levitämme ymärillemme. "Energia" puhuu meille, mikäli pysähdymme kuuntelemaan niitä. Suosittelen lämpimästi kääntymään puoleesi, mikäli todella tarvitsee parannusta ja apua! Valoa, rakkautta ja iloa elämääsi! Seuraavaan kertaan...
 
LENA
3/4/2021 7:30:08 AM
Jussi tule juonto hommiin telkkariin, olen huomannut, että olet hyvin suosittu taustalla. TERVETULOA,
 
Aila
3/1/2021 3:18:25 PM
Lämmin kiitos Jussi. Sain avun asioihin, mihin sitä pyysin. Olen siitä kiitollinen ja arvostan suuresti osaamistasi.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Jussi
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite