Julia Ennustaja, Kortit | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Julia

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Julia on kanavoija, energiahoitaja ja selväkuulija. Häneltä voit pyytää kaukohoitona parantavaa, rauhoittavaa ja rakkaudellista energiaa. Julia välittää sinulle viestejä Oraakkeli- ja Tarot-korttien avulla. Hänellä on vahva yhteys enkeleihin. 

Työkokemus (vuotta): 6
Kyvyt: Energianvälitys, Selväkuuloisuus, Kanavointi
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Raha/Talous
Välineet: Kortit, Heiluri
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Olen reiki- ja enkelienergiahoitaja, enkelivalohypnoosihoitaja (Angel Light Hypnosis), regressiohoitaja (menneisyys / menneet elämät) sekä progressiohoitaja (tulevaisuus). Lisäksi työskentelen oraakkeli- ja tarot-korttien parissa.

Enkelienergiahoidossa kanavoin enkeleiden korkeavärähteistä hoitavaa, parantavaa ja rakkaudellista energiaa, joka vaikuttaa sekä mieleen että fyysiseen kehoon. Kun avaudut hoidon aikana vastaanottamaan enkeleiden energiaa, voit saada aikaan erilaisia muutoksia. Enkelienergiahoito on aina tosi rauhoittavaa ja ihanaa. Enkelienergiahoitoja voi hyvinkin tehdä kaukohoitona ja monet asiakkaani ovat sanoneet, että kaukohoito on tuntunut välillä voimakkaammin kuin lähihoito.    

Reikihoidossa palautetaan kehosi ja mielesi tasapainoon. Reikin energiaa auttaa täyttämään tyhjäksi käytetyt energiavarastosi, antaa takaisin elinvoimasi sekä auttaa saavuttamaan optimaalisen terveytesi. Reikin energia hoitaa lempeästi kehoasi, mieltäsi sekä sieluasi ja antaa juuri sitä, mitä sillä hetkellä eniten tarvitset. Reikihoito toimii hyvin kaukohoitona.  

Oraakkeli- ja tarot-korttien avulla välitän viestejä sinua kiinnostaviin asioihin. Korttitulkinnoissa nostan kortteja valon maailman ohjaamana, koska minulla on vahva yhteys enkeleihin. Voit pyytää tulkintaa tähän hetkeen, esittää kysymyksen rakkauteen, ihmissuhteisiin, työhön tai rahaan liittyen taikka muuhun sinua mietityttävään asiaan.

Rakastan työtäni ja autan sinua mielelläni parhaani mukaan!

Alanumeroni on 425

Rakkaudella,

Julia

Suositukset
Emmi
2/16/2021 1:03:04 PM
Kiitos Julia, näit asiat, sain sen työpaikan, selkäni parani. Kiitos.
 
Ali
2/9/2021 8:39:41 PM
Kiitos Julia. Sain sinulta hyvän tulkinnan. Hoitosi oli tehokas. Soittelen sinulle. Hyvä yhteys oli.
 
Lena
2/4/2021 9:12:11 PM
Hei Julia, sinulla oli hyvä aihe heti alussa, puhuit irtipäästämisestä, ym. se oli kiinnostavaa, MUTTA sitten aloit luetella koko loppuajan muiden asiantuntioiden tekemisiä??? Sinä olet saanut telkkari juontoaikaa... KÄYTÄ SE AIKA OMAN OSAAMISEN ESILLETUONTIIN. Mieti aihe josta puhut, silloin katsojat pysyy kanavalla, ja kiinnostuu soittamaan. Olet uusi mielenkiintoinen, herkkä ihminen, sinulla on hyviä ajatuksia, tuo niitä rohkeasti esiin. Taustahenkilöiden mainos pyörii kokoajan ruudussa, kyllä heidät näkee.
 
anna.
1/26/2021 8:17:45 AM
Kiitos Julia aamun juonnostasi, nyt sinulla oli aihe, josta puhuit, ja omista kokemuksistakin on kiva kuulla. Olet aito ja herttainen tulkitsija.
 
Satu
1/24/2021 10:58:27 AM
Hei Julia, näit asiani hyvin. Sain hyvän enkelihoidon sinulta. Kiitos.
 
Paavo
1/17/2021 8:10:44 PM
Hei ihana Julia, soitin sinulle taas. Saat heti minut toiselle taajuudelle. Äänesi ja olemaksesi ihastuttaa minua. Olet täynnä rakkautta, ja sen tunnen. Parasta mitä voi saada. Kiitos, soitellaan.
 
Martti S
1/15/2021 10:29:31 PM
Kiitos että osasit hoitaa minua ja antaa uskoa tulevaisuiteen !
 
samira saati
1/15/2021 11:01:59 AM
tänään minä yritän soita sinulle mutaa puhiln ei vastaa haluaisin sanoa jotain että minun tilani pitkä aika on sama noin 10 vuotta olen hanging ei kehity mitään kuinka paljon yrittä tehdan mutta sama rahaa aina pois ja kun haliuisin menee nimesin mutta asit tulee vaikkea ja toisille puolle äitini aina sirausttua
 
Tode
1/15/2021 11:01:13 AM
Julia miten näet kiitollisuuden, kun kysymys on vanmaisesta henkilöstä. Silloin en voi olla välttämättä kiitollinen toimivista käsistä tai jaloista tai yleensä muista fyysisistä puutteista, joita monella meistä toki on. Elämä ei ole steteotypiaa tai yleistettävää. Mieti tarkemmin asioita, miten esität niitä, ei luettelemalla asioita tyyliin, tiedän tämän ja tämän. Ehkäpä vain jännitystä ❤
 
Anne
1/9/2021 3:16:22 PM
Julia ihana iloinen tulkinta. Soitan taas.
 
Anita
1/9/2021 3:16:09 PM
Kiitos tuhannesti hoidosta. Hoitosi oli niin voimallista. Hoitosi ansiosta kivut loppui ja sain terveen ja energisen olon takaisin. KIITOS Julia!
 
Suvi
1/5/2021 8:32:25 PM
Kiitos hyvästä energiahoidosta ! Kevättä kohti !
 
leea.
1/4/2021 10:42:23 AM
Herttanen hymyilevä tulkitsija, kovempaa ääntä voisit käyttää.
 
Pasi Järvimäki
12/29/2020 11:35:13 AM
Oikeen Hyvä Tulkitsia!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Julia
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite