Nea Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Nea

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Nea on noita ja korttien tulkitsija. Hän ammentaa työssään pohjoista mielenmaisemaa ja suomalaista muinaisuskoa. Nealta saa apua kodin ongelmiin, kohtalon polun ymmärtämiseen sekä vastauksia yliluonnollisiin asioihin. Hänellä on voimakas intuitio auttaa niin kirousten poistamisessa kuin positiivisissa loitsuissa. Nealla on myös Tarot-kortit käytössään, jotka selkeyttävät voimien tuomaa viestiä.

Työkokemus (vuotta): 6
Kyvyt: Noita/Shamaani/Velho, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Astrologia, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Hei Sinä,

Olen noita ja korttien lukija, joka ammentaa työssään pohjoista mielenmaisemaa ja suomalaista muinaisuskoa. Samat voimat, jotka ympäröivät maailmaamme aikoja sitten, ovat edelleen täällä ja käytössämme! Näitä voimia ja suomalaista muinaisuskoa olen tutkinut koko elämäni ja löytänyt niiden kautta yhteyden luontoon ja näkymättömään maailmaan ympärillämme.

Autan Sinua elämän niin pienissä kuin suurissakin ongelmissa meissä kaikissa sykkivän pohjoisen voiman ja alitajuisen ymmärryksen avulla. Työssäni käytän Tarot-kortteja selkeyttämään voimien tuomaa viestiä, sekä intuitiotani, joka on ollut voimakas jo nuoresta lähtien. 

Erityisesti osaan auttaa Sinua kodin ongelmissa ja kohtalon polun ymmärtämisessä. Myös yliluonnolliset asiat kuuluvat vahvasti toimenkuvaani ja osaan auttaa niin kirousten poistamisessa kuin positiivisissa loitsuissa. 

Lähestyn Sinua aina rehellisesti ja neuvoja tarjoten. Tarkoitukseni on löytää juuri Sinulle toimiva ratkaisu ja varmistaa, että lopetat puhelun toiveikkaana ja uutta intoa täynnä. Maailma ja meidän osamme siinä on suuri mysteeri mutta toivon, että voimme yhdessä selkeyttää sen suuntaa Sinulle.

Voimia Sinulle lähettäen,
Nea

Suositukset
Warlock
9/4/2023 10:35:41 PM
Rehellinen shamaani Terv, level 60 warlock
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Nea
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite