Kirsi Lappalainen Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Kirsi Lappalainen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kirsi Lappalainen on intuitiivinen näkijä ja energiahoitaja. Hän pystyy kommunikoimaan luonnon sekä eläinten kanssa. Kirsi katsoo sinulle mitä näytetään työssäsi ja ihmissuhteissasi. Hän avaa energiasolmuja- ja energiatukoksia ja tuo sinulle puhdasta energiaa. Kirsi voi katsoa, mitä menneistä elämistä nousee esiin ja edesmenneet pääsevät tuomaan hänen kautta viestiä. Hän toimii yhteistyössä henkioppaiden, enkelten ja universumin kosmisten Valoauttajien lanssa.

Työkokemus (vuotta): 26
Kyvyt: Selvänäköisyys, Energianvälitys, Meedio, Selväkuuloisuus, Empatia, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Perhe/Koti, Henkinen kehitys, Edesmenneet rakkaat, Rakkaus/Suhteet, Lemmikit/eläimet, Kadonneet henkilöt/esineet
Välineet: Kortit, Chakrat, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Hei,

Haluan kertoa tässä sinulle lyhyesti itsestäni.

Olen vahvassa henkimaailman ohjauksessa toimiva intuitiivinen näkijä ja energiahoitaja. Toimin yhteistyössä henkioppaiden, enkelten ja universumin kosmisten Valoauttajien kanssa korkeissa, puhtaissa energioissa. Kommunikoin myös luonnon ja eläinten kanssa. Tuon rehellisesti ja selvänäköisesti, -kuuloisesti ja -tuntoisesti avuksesi ja tueksesi kaiken sen tiedon, joka kauttani tuodaan näkyväksi.
Voin katsoa mitä näytetään työstäsi ja ihmissuhteistasi (en katso parisuhteessa pettääkö toinen). Toisen ihmisen energioita en mene ilman lupaa katsomaan, mutta yleensä minulle näytetään teidän välisistä energioista tärkeimmät asiat. Ihmissuhteidenkin energioita on mahdollista tarvittaessa puhdistaa, jotta asia/ihmissuhde ei veisi sinulta liikaa energiaa.
Keho kantaa mukanaan niin positiivisia kuin negatiivisiakin energioita. Autan sinua halutessasi kartoittamalla kehosi energiatilan mm. piirtämällä energiakehosi näkyväksi paperille. Puhdistan energioitasi tarvittaessa sekä tuon sinulle puhdasta energiaa, avaan energiasolmuja ja -tukoksia sekä irrotan monenlaisia energiakehon taakkoja. Saan yhteyden sisäiseen lapseesi ja voimme tarvittaessa puhdistaa ja hoitaa niin tämän elämän kuin menneidenkin elämien energiataakkoja. Voimme katsoa mitä menneistä elämistä nousee esiin. Myös esi-isät tulevat monesti mukaan tulkintoihin ja hoitoihin ja edesmenneet pääsevät tuomaan tarvittaessa kauttani viestiä.
Ohjaan sinua myös siihen, kuinka pystyt itse edesauttamaan hyvinvointiasi maadoittumalla ja suojaamalla energioitasi sekä kuinka saat muunnettua energioitasi positiivisemmiksi ja seesteisemmiksi.
Jos koet kodissasi tai muussa tilassa levotonta energiaa ja tunnet, että siellä voi olla esimerkiksi jokin henki jumissa niin voit pyytää minulta apua. Teen myös valoon saattamista.
Voit miettiä etukäteen kysymykset, joihin toivot selkeyttä tai voit pyytää avointa tulkintaa ja energioiden katsomista sekä hoitoa – oman tarpeesi mukaan. Välitän sinulle rakkauden valoa, levollisuuden ja selkeyden hoivaavia energioita.

Soita minulle rohkeasti, niin autan sinua rehellisellä tyylilläni ja rakkaudella sinulle tärkeissä asioissa.

 

Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Kirsi Lappalainen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite