Pirkko Suomela Ennustaja, Selvänäköisyys | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Pirkko Suomela

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kokenut parantaja, näkijä, meedio ja kanavoija. Pirkko Suomela tulkitsee unia, tekee chakrahoitoja sekä käyttää myös kortteja apuvälineenä. Hän näkee menneisiin elämiin, välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta ja on sinulle parantavan energian kanava.

Työkokemus (vuotta): 31
Kyvyt: Selvänäköisyys, Meedio, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys

Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen meedio, näkijä, parantaja ja kanavoija. Teen myös chakrahoitoja. Autan mielelläni sinua, kun haluat katsoa tulevaisuuteen ja löytää universumin tarjoamat mahdollisuudet.  Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja oman sielun tehtäväsi. Näin pystyt luomaan oman elämäsi hyvän elämäksi. Tulkitsen myös unia. Aloitan tulkinnat käyttämällä kortteja apuvälineinä, kun olen saanut yhteyden asiakkaaseen, siirryn selvänäköisyyteen. Henkimaailman oppaani ovat mukanani aina auttamistyössä. Meedio välittää rakkaudellisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta, piirrän myös henkimaailman tulijoista kuvia. Samalla kun juttelemme, olen parantavan energian kanava. Parantavaa energiaa menee sinne mihin kulloinkin tarvitsee. Näen menneisiin elämiin ja voin katsoa, mitä siellä on opittavaa, että pääset irti haasteellisista toimintamalleista, mitä toistat tässä elämässä. Teen myös 12-chakran puhdistusta, avausta ja tasapainotusta arkkienkeleiden kanavana.

Suositukset
Orvokki Tuukkanen
3/4/2021 7:29:54 AM
Kaunis kiitos tämän aamuisesta lähetyksesstä jossa kerroit henkioppaista ja miten heihin voi saada yhteyden. Olet niin sympaattinen ja sydämellinen ihminen jaat tietojasi ja kerrot hyvin esimerkkejä jotka avaavat asiaa meille katsojille. Tuot iloa ja valoa kaikille Orvokki
 
Salme
3/1/2021 3:17:37 PM
Kiitos Pirkko olit taas aamulla niin hyvä TV:ssä.
 
Eijali
2/28/2021 11:45:35 AM
Pirkko on sympaattinen! Tulee hyvä olo Pirkkoa kuunnellessa, välillä itkettääkin. Taitavilla juontajilla on se ominaisuus. Kiitos Pirkko!
 
Anne
2/24/2021 5:02:27 PM
Kiitos Pirkko! Katsoit shakrojani ja selkeytit muutamaa tärkeää asiaa elämässäni. Miettimään jäin, puhdistitko siinä samalla shakroja vai olisiko pitänyt pyytää sitä erikseen? Kaikkea hyvää sinulle, kiitos❤️
 
Kirsti Fröjd
2/21/2021 1:38:41 PM
Kiitos Pirkko sait minut rauhoittumaan puhdistit sakrani ja poistit kehostani ylimääräiset sinne kuulumattomat pois. Nyt rohkeesti eteenpäin henkisellä tiellä.
 
Merja
2/20/2021 11:18:10 AM
⭐⭐⭐⭐⭐ Ihana Pirkko! Kiitos tämän aamuisesta avustasi. Heti puhelun jälkeen laskeutui Ihana, rauhaisa olotila. Koko metsä huokui rauhaa. Kiitos,kiitos,kiitos Olet mahtava! Kaikkea parasta sinulle! Ihana Pirkko!
 
Mari
2/9/2021 8:38:53 PM
Soitin sinulle äsken ja pyysin katsomaan mitä minusta ensimmäisenä näet. Sanoit, että suurta luottamuspulaa ja että kuin olisin tullut todella petetyksi. Tämä osui niin täydellisen oikein. Tällä hetkellä juuri tuo on elämässäni pääosassa. Voinko luottaa ja kuinka uskallan luottaa. Olen pilannut sillä luottamuspulalla hyvätkin parisuhteeni. Pelkään tulla hylätyksi ja petetyksi, tuntuu että se juontaa jo lapsuudestani saakka. Sanoit myös, että minun tulisi vetää enemmän rajoja. Tämäkin niin totta. Olen tuntenut, niin kuin minun täytyisi miellyttää ihmisiä. Annan kuitenkin lopulta periksi, vaikka yrittäisin ensin pitää puoleni. Tuntuu, että ihmiset ympäriltäni ovat hävinneet kun sanonkin todellisen mielipiteeni. Toisaalta oloni on kuitenkin ollut yksinäinen, vaikka seuraa olisi ollutkin. Onhan tämä omaa syytänikin. Ehkä, jos alusta asti olisin näyttänyt, että minullakin on tahtoni, niin olisin ehkä löytänyt sellaisia ystäviä, jotka pitävät minusta juuri tällaisena. Olet upea! Kiitos
 
Pekka
2/4/2021 9:10:22 PM
Hei, Kyselit aihe-toiveita aamulla. Mitä osaisit sanoa, käsitellä aihetta vaikka ke-aamuna, unissa puhumisesta vaiko mitään ? Vain sinun tietoosi tämä seuraava; Siskoni sai rajun aivorunkoinfarktin 47 vuotiaana kymmenisen vuotta sitten. Hän nukkuu 12 h yössä, eri kerroksessa kuin minä mutta kun minulla hyvä kuulo, kuulen kun hän ikäänkuin juttelisi yöt jonkun kanssa. Sitten on väsynyt kaiken aikaa. Alkaa vähitellen rassaamaan, kun korvatulpatkaan ei riitä, mitä tämä oikein on ?
 
Arja
2/4/2021 9:09:00 PM
Kiitos Pirkko , sain tänään sinulta paljon hyvää tietoa ja positiivisia ajatuksia eteenpäin. Sinun kerrontasi ohjelmassa on aina katsottava, koska tuot asiat niin sydämellä esiin
 
marke.
2/4/2021 9:08:44 PM
Pirkkoa kuunnellessa saa niin paljon voimaa, ja hän antaa koko ajan hyviä neuvoja sakrojen hoitoon, joita itse voi oppia puhdistamaan ym. Häntä kuunnellessa saa niin hyvän ja rauhallisen olon. Kiitos, että olet siellä.
 
anna
1/24/2021 10:59:09 AM
Minne Pirkko on kadonnut ruudusta???? Sinua kaivataan.
 
IHAILIJA
12/17/2020 10:37:52 PM
Jos haluatte itsellenne hyvän ja levollisen mielen, niin soittakaapa Pirkolle. Puhuin hänen kanssaan tänään ja oloni on tosi hyvä. Suosittelen teille muillekin.
 
Sisko
11/25/2020 12:26:30 AM
Poistui Pirkon hoidossa muutama viikko sitten tunnelukko joka on syötättänyt makeeta ahmimiseen saakka kerran viikossa yli 60 vuotta...nyt ei syötätä!!!
 
Riittakaisa Salmela
11/24/2020 10:12:41 AM
Kiitos sinulle chakrojen puhdistamisesta. Olet intuitiivinen ja tuot asiat esille selkeästi ja lempeästi. Omaan tilanteeseeni toit lämpöä, selkeyttä ja positiivista potkua päivään.
 
Tarja Ylipiessa
11/24/2020 10:12:28 AM
Kiitos Pirkolle auttamisesta elämän ongelmien ratkaisemiseksi! En muuttanut, ja raha-asia järjestyi kuin ihmeen kautta. Oli varmaan myös enkelit ja henkioppaat asialla! Tosin oma toimeliaisuuteni ja kekseliäisyyteni olivat avainasioita. Ihan kuten Pirkko sanoit, "päätökset jokaisen meistä täytyy tehdä itse". Kiitos joka tapauksessa!
 
Sirpa
11/16/2020 12:11:17 PM
Kertoisitko missä ne 5 cakraa niiden 7 peruscakran lisäksi sijaitsee? Ja niiden nimet ja värit tarkasti? Kerro aukeneeko mihin suuntaan? Kaikki katsojat tykkäisi asiasta, eikä tätä saisi pitää enää pimennossa. Olet paras tähänastisista näkijöitä, kun jaat vielä tietoakin.
 
virva
10/22/2020 10:22:00 AM
Olet niin lämminhenkinen ja kauniisti tuot asiat esiin,vaikka ei olisi aina niin mukavaa kerrottavaakaan.Kiitos Sinulle! Rehellinen ja Rauhoittava.
 
kuuntelija
10/14/2020 12:26:01 PM
Kiitos Pirkolle tulkinnoista - olen vain katsellut ohjelmaa, mutta olet tosi hyvä ja ystävällinen kaikille! Kun luet jotain kirjaa - kuten tänään 14.10.2020 niin kerrohan sen kirjan nimi useammin tai lähetyksen lopussa - koska en katsonut ohjelmaa alusta saakka. Mistä tämän kirjan tiedot voi saada joka oli tänään ohjelmassa ja jota luit?
 
Eetu
9/24/2020 9:57:08 PM
Minusta on hyvä kun luet jostai kirjasta ja kommentoit välillä sitä. Vaikkakin olen mies ja tekniikasta kiinnostunut, sinulla on todella samallaisia ajatuksia kun minulla. Taltioin kaikki Astral TV:n lähetykset ja katson niistä sinun ja muutaman muun juonnot. Hienoa Pirkko!
 
Irja
9/12/2020 11:03:35 PM
Kiitos Sinulle! Soitin sinulle ja pyysin chakrojen puhdistusta. Sain paljon hyviä neuvoja ja tietoja. Oloni rauhoittui henkisesti ja Jopa fyysisen kehoni toiminra parani. Olet aivan superhyvä. Osaat puhua niin kauniisti.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Pirkko Suomela
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite