Pirkko Suomela Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Pirkko Suomela

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Kokenut parantaja, näkijä, meedio ja kanavoija. Pirkko Suomela tulkitsee unia, tekee chakrahoitoja sekä käyttää myös kortteja apuvälineenä. Hän näkee menneisiin elämiin, välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta ja on sinulle parantavan energian kanava.

Työkokemus (vuotta): 32
Kyvyt: Selvänäköisyys, Meedio, Kanavointi
Erikoisala: Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys

Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Olen meedio, näkijä, parantaja ja kanavoija. Teen myös chakrahoitoja. Autan mielelläni sinua, kun haluat katsoa tulevaisuuteen ja löytää universumin tarjoamat mahdollisuudet.  Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja oman sielun tehtäväsi. Näin pystyt luomaan oman elämäsi hyvän elämäksi. Tulkitsen myös unia. Aloitan tulkinnat käyttämällä kortteja apuvälineinä, kun olen saanut yhteyden asiakkaaseen, siirryn selvänäköisyyteen. Henkimaailman oppaani ovat mukanani aina auttamistyössä. Meedio välittää rakkaudellisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta, piirrän myös henkimaailman tulijoista kuvia. Samalla kun juttelemme, olen parantavan energian kanava. Parantavaa energiaa menee sinne mihin kulloinkin tarvitsee. Näen menneisiin elämiin ja voin katsoa, mitä siellä on opittavaa, että pääset irti haasteellisista toimintamalleista, mitä toistat tässä elämässä. Teen myös 12-chakran puhdistusta, avausta ja tasapainotusta arkkienkeleiden kanavana.

Suositukset
Mervi Huttunen
2/11/2022 1:30:15 PM
Kiitos sinulle Pirkko ihanasta keskustelusta minulle tuli niiin hyvä olo siitä, että kylmät väreet kulkivat ympäri kehoa ja kyllä tiesit asianlaitani kuin tuntisit minut henkilökohtaisesti. Suosittelen lämpimästi soittamaan Pirkolle :)
 
Tarja Karstila
12/30/2021 8:25:27 PM
Upea Pirkko, Kiitän Sinua upeista juonnoistasi ja avuistasi Astral-tv:ssä! Tuntuu mahdottomalta ajatus siitä, ettei teitä ihania asiantuntijoitia pystyisi enää kuulemaan...Olet auttaut minuakin - niin henkilökohtaisesti kuin, yleisillä juonnoillasi", myös toisten ihmisten auttamisella, ohessa kuuntelemalla. Ei se facebook meitä "tavallisia kuuntelijoita/katsojia" varten ole, että ANTAKAA MEILLE IKIOMA ASTRAL-TV TAKAISIN! samantien - kiitos! Astral-tv on meille semmoinen tukijalka ja kainalosauva, jopa nosturi - antakaa sen jatkua, kanavalla tahi toisella! Kiitos!
 
Tarja
11/3/2021 10:26:21 AM
Sain Sinulta toisen kerran jo niin jämptin avun, että!!! Lämpimät kiitokseni Sinulle Pirkko!!
 
Sunbeam
10/30/2021 11:53:13 AM
Kiitos, Pirkko. Sain apua chakrojen puhdistuksesta ja parantavasta energiasta. Tiesit asioita ja kerroit niistä rauhoittavasti ja selkeästi. Soitan varmasti sinulle uudelleen. Oma polkuni henkisellätiellä on vasta alkamassa ja katsotaan mitä se tuo tullessaan.
 
Martta
10/20/2021 11:43:25 AM
Sydämellinen kiitos hyvän tulisesta ja iloisesta keskustelu tuokiosta kanssasi! Kiitos myös parantavasta energiasta! Toivon sen jatkuvan. Jään mielen Kiinnolla odottamaan, miten muut esille tulleet asiat toteutuvat. Olet sypaattnen ja rehellinen auttaja. ❤️
 
Elina
9/25/2021 7:32:15 AM
Kiitos Pirkko tämän päivän puh hetkestä❤️
 
Merja Nurminen
9/11/2021 8:07:26 PM
Olin nähnyt Pirkon aiemmin Astral-tv:ssä. Ihastuin hänen tapaansa auttaa. Minulle tuli tunne, että hänelle haluan soittaa. Minulla oli paljon kysymyksiä ja sain niihin vastaukset hämmästyttävän nopeasti ja tarkasti. Kaikki kysymykset aukenivat ja minulle yllättävälläkin tavalla. Suurkiitos sinulle Pirkko.
 
Tuija
9/5/2021 3:05:31 PM
Hei, jokin sinussa pisti minut kirjoittamaan. Tunnuit erityisen lämpimältä ja sydämelliseltä ihmiseltä. Kunhan et vain polttaisi itseäsi loppuun auttaessasi muita ihmisiä. Voimia ja iloa ja valoa sinulle tärkeään työhösi.
 
Tarja
9/5/2021 3:05:14 PM
Isot kiitokset ihanalle Pirkolle! Mulla oli useampaa asiaa ja kaikkeen tuli selvyys. Puhelu loppui just kesken, ennenkuin ehdin kiittää...KIITOS!!
 
mervi
8/24/2021 7:42:51 PM
Monet viisaat sanasi ovat auttaneet ymmärrystäni. Tänään soitin ja kaikki tuntui loksahtavan paikoilleen pääni sisällä. Eräs rankka menneisyyden asia näytetiin sinulle. Uneni ovat yrittäneet tätä kertoa. Kävimme keskustelun, joka on virstanpylväs elämääni, ei sitä tarvitse arvailla: tiedän. Kiitos rakas.
 
Paavo
8/13/2021 11:26:58 PM
Kiitos Pirkko. Sain vahvistuksen asioihin sinun kauttasi, olet mahtava, soittelen uudestaan ehdottomasti. Kiitos.
 
Tinde
8/10/2021 11:31:25 AM
Ikävä kyllä live-lähetykseen verrattuna Pirkko oli tausta-asiantuntijana "kolkon ja etäisen oloinen". Tuli fiilis ettei hän ollut täysillä mukana "ongelmassani". Hänestä ei tullut esille sitä empaattista ja ystävällistä selvänäkijää kuten tv:ssä on hänessä nähty, liekö asiantuntija ollut helteestä väsynyt tai asiakkaisin kyllästynyt??
 
Huhhahei
7/20/2021 10:23:23 PM
Voisitko näyttää sen alkuloitsun joskus netissä sitä ei löytynyt mistään. Repeän aina kun näen sen telkkarissa ja mietin kun olet sitä treenannut ja kehittänyt peilin edessä.
 
Enkelikoulu
6/30/2021 1:44:37 PM
Soitin joku aika sitten. Sain niin kauniin tulkinnan henkisen tieni etenemisestä, taisimme molemmat kyynelehtiä. Olen kulkenut raskaan tien, mutta nyt menen kohti korkeampaa värähtelyä, Enkeleiden ja henkioppaiden avulla. Kiitos Pirkko, aivan uskomatonta
 
Tuula
6/10/2021 10:45:31 PM
Kiitos tämän aamuisesta rauhoittavasta keskustelustasi kanssasi, jään odottamaan niitä parempia aikoja hyvillä - ja luottavaisin mielin.
 
Sirpa Inkilä
6/10/2021 10:44:57 PM
Kiitos Pirkko, kun kerroit ti 8.6 karmasuhteista. Olin onnekas kun kuulin ne, no sattumaa ei ole, joten enkelit ohjasivat minut kuulemaan. Puhuit juuri niitä tietoja, joita juuri tähän hetkeen tarvitsin. Olen niin monta kertaa pyrkinyt irti toisesta karmallisesta suhteestani, joka muuten on rauhallinen, mutta ei enää pitkään aikaan olen toiminut. Onko sinulla jokin teos, josta voisin vielä kerrata tietoja. T. Siru 65v
 
Eeva
6/10/2021 10:44:25 PM
Lämmin kiitos Pirkko jälleen kerran. Luot uskoa huomiseen, kun kerrot, mitä näet edessäni. Kerroit eilen mielenkiintoisen yksityiskohdan. Tulet ihan varmasti kuulemaan, kun se menee nappiin. Tervehtien kiitollinen Eeva
 
Marjo
5/21/2021 6:33:22 PM
Kiitos Pirkko kun puhdistin chakrani ja autoit ❤️soitan uudelleenkin
 
Helen Varvikko
5/21/2021 6:32:21 PM
Elise,soitin Pirkolle torstaina klo:10 jälkeen aamupäivällä. Olen soittanut hänelle ennenkin ja hänelle on helppo puhua. Hän on äärettömän sydämellinen auttaja.Hän näkee hyvin minun asiani,mitä käyn läpi ja hän osaa kannustaa. Kiitos Pirkolle ja soitan hänelle myöhemmin.❤️
 
Hanna
5/19/2021 11:24:48 PM
Kiitos Pirkko ❤️ En ehtinyt kiittää ja puhelun katkettua en saanut enää yhteyttä, joten kiitän täällä ✨ Kiitos sanoistasi ❤️
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Pirkko Suomela
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite