Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Stella

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ja avarakatseinen kuuntelija, joka auttaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Hän antaa vastauksia menneeseen tai tulevaan ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Työkokemus (vuotta): 29
Kyvyt: Energianvälitys, Selvänäköisyys, Empatia
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys
Välineet: Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus

Hei! 

Olen Stella, viittäkymmentä ikävuotta vääjäämättä lähestyvä nainen. Olen ennustamisen lahjaani lukuun ottamatta aivan tavallinen nainen, joka haluaa kuunnella ja auttaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Minun kanssani on helppo keskustella, sillä olen hyvä kuuntelija ja minä ja kortit osaamme antaa monia vaihtoehtoisia tapoja edetä. 

Haluan jakaa kanssasi ilosi ja surusi, olla auttamassa erilaisissa valintatilanteissa ja avaamassa yhdessä seuraavia edessäsi olevia ovia. Autan sinua niin korteista katsoen, omista kokemuksista vinkkejä hakien kuin herkällä vaistollanikin.

Olen empaattinen, avoin ja avarakatseinen kuuntelija, jolta saat rehellisiä vastauksia ja uudenlaisia vaihtoehtoja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Omassa ja ystävieni elämässä on ehtinyt tapahtua kaikenlaista, joten osaan katsoa asioita laajasta perspektiivistä.

Kun haluat vastauksia menneeseen tai tulevaan, kysyä ajatuksiani tai mielipidettäni johonkin tiettyyn asiaan, soita ihmeessä minulle! Olen täällä Sinua varten. Uskon, että soitettuasi minulle, sinulla on varmempi, kevyempi ja positiivisempi olo katsoa elämääsi eteenpäin!

Stella

Suositukset
Tarja
4/23/2024 11:09:35 PM
Kiitos Stella! Tyttäreni pitkä synnytys meni hyvin. Kiitos,että autoit minua mummua jännityksen keskellä rauhoittumaan ja välitit enkeleitä,auttajia ja voimaa tyttärelleni! Näin juuri meni,mitä kerroit. Olit tärkeä auttaja meille tuossa tilanteessa! Kiitos, kiitos ,kiitos!
 
Marilyn
6/20/2020 12:20:25 AM
Kiitos osuvista ennustuksista ja hyvästä energiasta. Suositteluni hyvälle ennustajalle! Terveisin Marilyn
 
Natalie
6/8/2020 10:08:58 AM
Hyvä ja aito näkijä ❤️ Kiitos Stella
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Stella
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite