Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Syyskuu2016

Tämä kuukausi on toiminnan aikaa. Asiat ja tapahtumat, joiden toteutumista olet odottanut alkavat näkymään tässä todellisuudessa.

Syyskuu kuvastaa kokonaisuudessaan iloa, lämpöä ja onnistumisia. Nyt luodaan menestystarinoita työssä, ihmissuhteissa ja elämässä kaikin puolin. Kiinnostaako sinua kuulla, kuinka tämä Syyskuun energia tukee omaa elämääsi ja eteenpäin menoasi? Mahdollisuuksia, onnistumisia ja suunnan löytämistä, sinne mihin suuntaan ottaa seuraavat askeleet?
 
Tasapaino ja luottamus Omaan Itseen alkaa näkyä ja tuntua. Sekä fyysisesti, että henkisesti. Tämän kaiken ilon, onnistumisen ja voiton tunteen voi saavuttaa ainoastaan nöyrän ja vastaanottavaisen mielen avulla. Muista, että et ole tullut tähän kohtaan elämässäsi omin voimin vaan menestys ja onni ovat myös muiden ansiota. Kiitä kuitenkin Kaikesta siitä, mitä olet jo saavuttanut ja ennenkaikkea kiitä Itseäsi. Kiitä myös kaikkia kanssakulkijoita, jotka ovat mahdollistaneet matkasi juuri tähän pisteeseen, missä tänään olet. Sekä hyvässä että pahassa. Kaikella tapahtumilla on aina tarkoituksensa. Tämän saatat huomata vasta jälkeenpäin kun aikaa on kulunut.
 
Toiminta vaatii joskus suuriakin muutoksia

Toiminta vaatii joskus suuriakin muutoksia. Oletko sinä valmis matkaamaan kohti tuntematonta ja uutta? Muutos on ainut pysyvä olotila. Kun hyväksyt sen tosiasian, että joskus on vaan jatkettava elämää eteenpäin ja jätettävä taakse se mikä ei enää toimi. Keskity nyt syyskuussa siihen, mikä on sinulle erityisen tärkeää. Pyri siihen ettet hajota energiaasi joka suuntaan. Intuitio, luovuus sekä tietoisuus omasta Itsestä ovat tämän kuukauden teemoja. Vanha jää vääjäämättä taakse ja uusi alkaa löytämään tietään perille! Uusi energia, Uusi Sinä alkavat saamaan täyttymyksen tunnetta elämästä sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Jatka rohkeasti matkaa, sinne minne oletkin matkalla!
 
Sisälläsi on saattanut herätä viime kuukausien aikana voimakas tunne siitä, kuka sinä olet ja minne olet matkalla. Nyt syyskuussa tämä tunne todellakin alkaa näyttäytyä fyysisesti ja haluat välittää tätä syvää tunnetta ulospäin muulle maailmalle. Haluat elää elämääsi oman totuutesi mukaan. Olet alkanut löytämään oikeanlaista suhtautumista elämään. Rakkaus, harmonia ja tasapaino näyttäytyvät estraadilla. Tai ainakin sitä kohti olet kulkemassa. Kiinnitä huomiota erityisesti antamisen ja vastaanottamisen tasapainoon. Antaminen ja vastaanottaminen voi olla sekä aineellisesta että henkistä. Kun annat jotain Itsestäsi tai Itseltäsi, niin älä odota mitään vastalahjaa, vaan anna aina Pyyteettömästi niin sinulle annetaan myös takaisin Pyyteettömästi. Anna runsauden virrata elämääsi odottamattomalla tavalla. Odota odottamatonta. Syyskuussa tulet tämän huomaamaan, kun keskityt tähän teemaan tarkoin:) Ota vastaan siis nöyrin, avoimin ja iloisin mielin. Muista kuitenkin, ettet tee asioita omasta Egosta käsin vaan pyyteettömästi Rakkaudella! Ihmeitä alkaa tapahtumaan <3
 
Syyskuun energiat eivät pyöri pelkästään niin sanotusti iloisissa ja helpoissa tunnelmissa. Kun uusi lähtee syntymään, jotain vanhaa täytyy luonnollisesti poistua, joten työtä Itsen kanssa on tehtävä. Tämä kuukausi ohjaa meitä kaikkia keskittymään Anteeksiantoon, sekä Itselle että muille.

Anteeksiantoon

Se mitä olet kokenut aiemmin omassa elämässäsi tai jopa menneissä elämissä. Nämä muistot tai asiat nousevat nyt pintaan, jotta voit vapautua ja parantua niistä. Tämä voi aika ajoin olla hyvinkin tuskallista ja kivuliasta, mutta muista että nämä puhdistukset vievät sinua eteenpäin Polullasi. Puhdistus oireet voivat olla myös hyvin fyysisiä. Anna asioiden, tunteiden ja ajatusten nousta pintaan ja mieleesi. Kohtaa ne täydellä voimalla ja ole sen jälkeen valmis päästämään irti ja jatkamaan matkaa vapautuneemmin ja kevyemmin. Ihmissuhteet ovat erityisesti tarkastelun alla. Anna anteeksi Itsellesi ja muille. Älä tuomitse ketään tai mitään. Anna jokaisen olla omanlaisensa omien oppituntiensa äärellä, juuri siinä kohtaa missä kenenkin kuuluu olla. Jos jokin tilanne tai ihminen ärsyttää, muista että ihmiset toimivat meille peileinä joten on aina hyvä tarkastella tuota tunnetta ensin Itsessä. Mitä mahdollisia korjausliikkeitä voisit tehdä, jotta tuo tunne ei enää kahlitse ja lamaannuta sinua? Älä tuomitse vaan Hyväksy. Anna olla ja anna anteeksi. Itsellesi ja Muille.
 
Anteeksiantamisen tarkoitus on vapauttaa sinut kaikista siteistä ja kahleista, jotka rajoittavat Matkasi kulkua. Jos olet jumissa jonkin asian tai ihmisen suhteen, niin pyydä apua Universumilta tai Korkeammalta Itseltäsi, kuinka kohdata nämä haasteet ja ongelmat elämässäsi niin, jotta voit vapautua niistä kokonaan ja lopullisesti. Pyydä niin saat. Universumi vastaa kyllä pyyntösi kun hiljennyt vastaanottamaan. Vastaus ei aina tule sitä kautta mitä ihmisen mielellä ehkä odotit, vaan Sinulle parhaalla mahdollisella tavalla jotta oppisit :) Eikö vain?
 
Syyskuu tuo kokonaisuudessaan muutoksia, tunteiden ja asioiden kohtaamisia, anteeksiantoa, antamisen ja vastaanottamisen harjoittamista pyyteettömästi. Ennen kaikkea syyskuu tuo mahdollisuuden suureen kasvuun omana Itsenäsi. Kuukauden kuluttua voi huomata, kuinka oletkaan taas matkannut askeleen lähemmäs todellista Itseäsi. Onnea Matkaan. Mukavaa ja yllätyksellistä Syyskuuta Teille Kaikille <3
 
Soita ja kysy lisää, mitä mahdollisuuksia ja yllätyksiä Syyskuu sinulle tarjoaa?
 
TaruKaroliina
           
 

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero: