Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Elämä jatkuukin

Lähdettäessä voi olla yllätys, elämä jatkuukin.

VAROITUS SISÄLTÄÄ ARKAA AIHETTA SAATTAEN LOUKATA TAI SÄIKÄYTTÄÄ ARKOJA IHMISIÄ. KIRJOITETTU KAIKELLA KUNNIOITUKSELLA ELÄMÄÄ JA MEITÄ NIIN TÄÄLLÄ OLEVIA KUIN RAJAN TASKSE SIIRTYNEITÄ KOHTAAN. 

ITSEMURHAN TEHNYT NAINEN vieraili luonani viime keväänä puheessani asiakkaani kanssa puhelimen välityksellä.  Asiakkaani oli väsynyt ja mietti jaksamistaan, miten ratkaisee käytännön ongelmansa. Viereeni ilmestyi 2 viikkoa aikaisemmin itsemurhan tehneen naisen henki. Asiakkaan kanssa käydessämme käytäntöä läpi. Henki, tuttuni pysyi vieressä sivullani. Hänen ei ollut hyvä olla. Poislähteneellä naisella, hengellään oli erittäin suuri harmitus. Mustan sisälle päin kiertävän energiansa saattoi tuntea kaikkine tunteineen.  Asiat jotka täällä ajassa maan päällä olivat, olivat yhä olemassa. Niistä ei pääse minnekkään. Ja vielä puheet ihmisten.  Mikä totuus asioista onkaan. Jäi kaipaavat rakkaat.  Asiat kesken. Niitä on huomattavasti hankalampi hoitaa toiselta puolen.  

Minun oli pakko mainita asiakkaalleni naisen tuleminen. Selvästi asioissa oli yhteneväisyyttä. Elämissään. Tälläkin naisella näkyi paineet, mutta näkyi sitten myös paljon ystäviä ikään kuin odottamassa. Kaikki paineet näkyivät hänelle tekemäni korttipöydän mukaan ollen vieressään. Mutta ystäviäkin oli paljon näkyen. Kuten oli lähteneelläkin naisella.  Minäkin kaipasin seuraansa hänen täällä ollessaan. Kerroin asiakkaalle, etteivät paineet olleet niin isoja etteikö niistä ylitse pääsisi. Meille ei anneta enempää kuin jaksamme kantaa. Ne selviää kyllä.  Ja, että hänellä on ystäviä jotka oikeasti välittävät hänestä. Kun olin sanonut tämän, tällöin nainen jonka kuulin omasta tahdostaan lähteneen, poistui. Hän oli saanut sanoa viestinsä, tukien.  Auttaen. Ettei kävisi kuten hänelle. Viestin tuoja sanoi eräs.

ARMOMURHA estää lopullisen omavalintaisen lähtemisen, lähdön kun ollaan oikeasti valmiit, kaikki selvitettynä ja kokemisen aikaan saavan kirkastumisen. Näkemisen minne on menossa. Olin lähellä kuolevaa joka oli kuulemma myös pyytänyt ylimääräistä annosta normaalia jokapäiväistä elimistönsä toimintaa tukevaa ns. lääkettään.  Kivut olivat kovat. Hän sai morfiinia. Annosta lisättiin onneksi aina tarpeen mukaan.  Hänen kipukynnyksensä oli korkea. Melkein kirjoitan on korkea, sillä hän jatkaa nyt kuitenkin eloaan toisella tasolla, terveenä ja onnellisena, olen tavannut hänet. Tämä Kuoleva henkilö. älyllisesti ja elämässään arvostettu korkealle, josta yllä mainitsin. viimeisinä iltoinaan alkoi nähdä enemmän. Pyydän huomauttaa, että hän erotti morfiinin harhat, ns. unet. Hän kävi läpi menneensä niin hyvät kuin huonot niihinkin palaten. Ja kolmantena hän näki toisen tason. Välillä kokeillen käsin vieressä olevaa yöpöytää, todeten näin missä sillä hetkellä oli. Minulle hän sanoi poistuessani huoneesta hetkeksi: Valo, sinä olet enkeli. Sanoin: Niin olenkin.
Mielessäni ajattelin sukupolvemme kuulemma olevankin enkelikansaa.Toisinaan kyllä olen tuntenut enkelini itsessäni työtäni tehdessä, tunnustellen olemmeko juuri sama.  Kuoleva, täältä lähtevä näki vanhempansa ja tiesi minne lähti. Kauniita hetkiä ja sopuisat heit kaikille. Kaikki turha karsiintui jäljelle jääden kaiken arvokaan. Totuus. Toiselta puolen tiedotettiin, annettiin myös selvästi ohjetta tänne jääville. Se mitä hän sanoi, oli kauas kantavaa, tiedotti tulevasta.  Ja hän kertoi tuttavistani asioita jotka yllättivät saaden silmäni aukenemaan, niitä ei kukaan ole voinut hänelle kertoa. Kukaan ei tiedä niistä. Tuon kokemuksen jälkeen olen hyvin tietoinen siitä, ettei armomurha ole oikea ratkaisu.

MURHA

Meidän kaikkien on helpoin ehkä käsittää, ettei murha ole oikein. Se lopettaa asiat toisen elämästä kesken. Se hankaloittaa kaikkien eloa. Se hankaloittaa myös eloa tälle joka toisen elämään kajoaa. Nämä kaikki ovat kuitenkin yhtä saman arvoisia tekoja.  

Toivon tämän auttavan sinua näkemään asiat niiden oikeassa valossa. Tahdon sinun tietävän, että elämä jatkuu. Olkaamme vahvat ja ottakaamme elämä vastaan. Sanokaamme ei oikeissa paikoissa itsellemme ettemme kärsi tyhjän vuoksi menettäin omaa itseämme jonkin mitättömän vuoksi, joka ei kuitenkaan meille anna paljoa. nähden siihen mitä ottaa. Ei asioille ja ihmisille jotka eivät ole hyväksi meille. Muista, että Kuoleva tarvitsee tukea ja on irti heti kropastaan kun ns. kuolee. Olen nähnyt. Hän kuulee puheet ja näkee. Silti hän yhä palaa kroppaansa käyden asioitaan läpi. Kunnes sitten siirtyy kokonaan. On hyvä ainakin muutaman päivän aikana lähtönsä jälkeen olla rinnallaan mikäli mahdollista, miten voi. Tukien. Voimaa välittäin, pyytäen hänelle. Puhutaan rukoilemisesta. Lähteneelle voi jutella ajatuksinkin. Hän on luonasi heti kun ajattelet häntä. Voit perustella mielestäsi miksi ajattelet tai tunnet niin, syy voi olla ikävä. Jotkut läheneet ovat enemmän kiinnostuneita täällä olevista asioista kuin toiset. Koti ja miten asian kanssa pärjätään ynnä muuta. Tai ihan läsnä ollen tukena, Ja eri esimerkein mukana kanssasi. Välittäen. Ollen valmiina olemaan tukena kanssasi. Toiset aistivat herkemmin, toiset näkevät unessa. Joku tuntee ja tunnistaa tuoksun. Tunnelman. Näkeminen. Kuuleminen.  Monin erilaisin tavoin.

KUOLEMA ON SIIRTYMINEN VAIN TOISENLAISEEN OLOTILAAN JA TOISELLE TASOLLE/ TASOILLE. SIIRTYEMSSÄMME TOISELLE TASOLLE OLEMME TIETOISIA KAIKESTA TÄSTÄ YHÄ. ELÄMÄ JATKUU UUTENA IHMEELLISENÄ SEIKKAILUNA. JA ARMO ON.

Ota yhteyttä minuun mikäli tahdot keskustella yllä olevista, muista ettei ole asiaa mistä et voisi keskustella kanssani. Luottamuksella. Teen parhaani, jotta asiat selkiytyvät eteenpäin. Katsotaan miltä näyttää. Välitän voimaa tarvittaessa tarvitsemaasi asiaan. Kerron sinulle rehellisesti miten asiat ovat. Näin päivä kohdataan niin kuin päivän kohdata voi. Aurinko nousee ja laskee. Kuu valaisee kauniisti yön tuoden asioiden eri kulmia esille. Elämä jatkuu.  Meillä, läheisillämme ja jaksamme taas. Ole myös rohkea tapaamaan ystäviäsi. Ehkä jostain ei kuulu, mutta hän kaipaa sinua.  Nauti elämästäsi ja mikäli juuri sinä olet se joku joka ottaa yhteyttä, ole iloinen siitä. Nauttikaamme elämästämme ja ihmisistä ympärillämme. Muistakaamme läheisiämme.  Nauttikaamme tarjolla olevasta seurasta.  Vastavuoroisuus on ihana asia ja aina ei tarvitse olla vastavuoroisuutta, voi vain olla ja mennä. Antaa niin saa.

Rakkaudella Ishtar-Maria

 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: