Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Kuka ja mikä on selvänäkijä

Meitä kaikkia kiehtoo tulevaisuuteen katsominen ja myös menneisyyteen näkeminen, sekä jo poismenneiden läheisten viestit toiselta puolelta elämää.

Selvänäkemiseen liittyy salaperäisyys ja mystiikan tuntu. Kerron tässä oman näkemykseni ja kokemukseni selvänäköisyydestä ja miten se on minun elämääni asettunut.
Uskon, että kaikilla on kyky nähdä tulevaa, toisilla se vain on vahvempana. Toisille unet näyttävät enteitä, joillakin on ”aavistuksia” ja etiäisiä.

Kuka ja mikä on selvänäkijä

Selvänäkemistä on vaikea selittää ja siksi se aiheuttaa monenlaisia tunteita. Joillakin ihmisillä on voimakas tarve todistaa, ettei selvänäkemistä voi olla.  Minä uskon, että selvänäkeminen on samanlainen lahja, kuin esimerkiksi musiikin, maalausten, kirjallisuuden luominen, jota myös on joskus vaikea toiselle selittää, mistä löytää sanat runoon ja säveleen tai miten voi maalata mielikuvasta kuvan tai kertoa mielenkiintoisen tarinan, joka tulee jostain, mitä ei voi pakottaa. Kerrotaan, että Sibelius yhdisteli sävelmiä räsymaton värillisiin raitoihin ja eräs huippukokki näkee ja tuntee maut muotoina. Voiko joku väittää, ettei näin voi olla. Näistä tuntemuksista on esitetty monia teorioita, miten syntesia syntyy aivoissa, selvää selitystä ei näille asioille ole.

Aivojen rakenteesta on etsitty selvänäkemiseen yhteyttä, jota ei ole voitu selittää tieteellisesti. Tutkimuksissa on todettu, että enteisiin uskovat ihmiset ovat intuitiivisia eivätkä ajattele asioita analyyttisesti. Mielestäni asia ei ole näin, vaan näkijä on hyvinkin analyyttinen intuitiivisesti. Aivot osaa yhdistellä asioita, mutta kukaan ei osaa selittää sitä, miksi voi nähdä asioita, ihmisiä joita ei ole tuntenut aikaisemmin. Kerron esimerkin, kun tyttäreni odotti lasta, näin unen jossa vatsa oli läpikuultava, näin lapsen, jota en ollut ennen nähnyt, eikä hän muistuttanut ketään tuntemaani lasta ja kun tämä lapsi syntyi, ihmettelin, miten olen voinutkin nähdä hänet ennen syntymää. Toinen tarina on, kun näin ystäväni tulevan miehen ja kerroin hänen elämästään ja perhetilanteestaan ja olemuksestaan, luonteestaan ja työstään, enkä ole mitenkään voinut häntä tuntea, eikä mies ollut ollenkaan sellainen jota ystäväni etsi. Näitä tarinoita on monia, enne on erilainen, kun ajatus tai toiveiden luoma kuva.

Unet ovat alitajuntamme voimaa, sieltä voimme saada vastauksia asioihin, joita emme edes välttämättä huomaa pohtivamme.  Uni on voimavara, jolla univalvetilaa säädellään. Siksi on tärkeää selvittää ja etsiä vastauksia unien häiriintyessä. Itse pelkäsin pienenä nukahtaa, kun uniini tuli kummallisia näkyjä ja menneitä ihmisiä, ennen kun ymmärsin, että ne eivät vahingoita, eivätkä halua pelotella minua. Opin ymmärtämään symbolit, joita unet minulle näyttivät. Saan uniini viestejä tulevasta ja menneiltä selityksiä, miksi heidän piti lähteä; viestejä, joita he haluavat lähettää täällä sureville ja kaipaaville läheisilleen.

Olen kiitollinen lahjastani. Toki se olisi ollut hienoa, jos olisi osannut säveltää kauniita koskettavia sävelmiä ja kirjoittaa uskomattomia tarinoita, mutta sain tämän lahjan, joka on vuosien varrella vahvistunut ja jota olen joutunut monesti puolustelemaan ja selittelemään.  Elämä on avoin kirja, jonka me itse olemme valinneet.

On varmaankin jotain elämää suurempaa, josta saamme voimaa ja ohjausta. Näkijöillä, shamaaneilla on aina ollut merkitys yhteisöissä. On helpottavaa, kun tulevia tutkii ulkopuolisesti katsovan kautta, silloin voi saada vastauksia, varoituksia ja mahdollisuuksia, joita itse ei ole huomannut tai osannut katsoa tai etsiä.

Selvänäköisyyttä on monenlaista, toiset löytävät kadonneita esineitä, eläimiä ja jopa ihmisiä. Tiedetään myös, että viranomaisetkin ovat pyytäneet apuja selvännäkijöiltä katoamistapauksissa ja rikoksissa. Suurin asia tässä selvänäkemisessä onkin halu auttaa läheisiä, myös tämä on vakavaa leikkiä.

Suomalaisessa kansanperinteessä tietäjä on taikavoimainen, yliluonnollisia voimia käyttävä henkilö, jonka taikavoimat perustuvat suureen tietoon. Tärkein tehtävä oli parantaa sairaita ja poistaa kirouksia.

Taikasanoja kutsuttiin luotteiksi, jotka olivat niin suuria salaisuuksia, ettei niistä ole jäänyt valitettavasti tietoa. Tietäjät, noidat ja kansanparantajat olivat eräänlaisia kosmisen tasapainon ylläpitäjiä. Usein he käyttivät loitsujen lisäksi taikaesineitä.

Risti on myös taikaesine, joka tuo suojelusta. Samoin ikonit, joissa on usein pyhäinjäännöksiä uskonnollisilta merkkihenkilöiltä, näihin uskotaan erityisesti katolisessa kristinuskossa.
Suomessa vielä 1800-luvulla olivat yhteen kasvaneet oksat, korpinkivet (taikaesine, jota korppien sanottiin säilyttävän kielensä alla), käärmeenkivet (pyöreitä tai pitkulaisia säännöllisiä kiviä, jossa joskus myös reikä keskellä, näihin uskottiin käärmeen kietoutuvan keväällä käräjiä pitämään) ja ukonvaajat (kiviesine, joka on kivitaltta tai kivikirves muodossa tai maahan osunut salaman jälki. Myös jumalan nuoli nimitystä käytetään) yleisiä taikaesineitä ja myös eläinten osia kuten jäniksenkäpälää pidettiin taikaesineenä ja onnentuojana.
Jokainen tietää, että hevosenkenkä on onnentuoja.

Selvänäkemisen apuna käytän tarot-ja länsimaisia kortteja, enkelikortteja ja reiki- energiaa. Kuuntelen ja tunnen, niin kuin joku ulkopuolinen kertoisi minulle mitä kysyjän elämään tulee ja mitä hänellä on ollut.  Kerron vain sen mitä ”tiedän” ja mitä toinen haluaa. On hyvin merkittävää, että kysyjä pitää oman mielen avoinna, silloin saa ne vastaukset, joita etsii. Sillä enhän etsi vastauksia itselleni vaan kysyjälle, jolla on tarve tietää menneistä tai tulevasta.
On myös näitä harhauttajia, jotka saavat harhautusvastauksia, mutta joskus joitakin asioita ei vaan näytetä ja aina kohtalo voi muuttaa suuntaa. Eikä kukaan voi sanoa ihan varmasti mitä tulevaisuus tuo tullessaan, muuten kaikki olisi liian helppoa, valmista ja myös julmaakin.
Toivon ja uskon, että minulla on sinulle kerrottavaa, ota yhteyttä ja kerro mitä haluat nähdä ja miten voin sinua auttaa.
 
Wilma Edit Samuelsson
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: