Horoskooppien historia | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Horoskooppien historia

Päivittäiset horoskoopit ovat moderni ylellisyys, jota pidämme usein itsestäänselvyytenä. Ei niin kauan sitten, oli ennenkuulumatonta julkaista kerran päivässä astrologisia ennusteita kaikille 12 merkille. Silti tänä päivänä tämä suosittu, hyödyllinen ja mukava työkalu on päässyt osaksi jokapäiväistä elämäämme.

Nykyään ei ole helppoa kuvitella elämää ilman päivittäistä horoskooppia. Olemme onnekkaita voidessamme saada niistä apua jokapäiväiseen elämäämme, tai nauttia niistä puhtaasti vain viihteen muodossa. Horoskoopit ovat helposti saatavilla ja usein maksuttomia sanomalehdissä sekä verkkosivustoilla. Voimme myös vastaanottaa niitä automaattisesti tekstiviestinä ja sähköpostitse.
 
Mutta mietitkö koskaan näiden hyödyllisten ja päivittäisten horoskooppien historiaa? Milloin ja miten kaikki alkoi? Valitettavasti suullisesti kerrottujen päivittäisten horoskooppien alkuperä on enimmäkseen tuntematon. Maailmalla liikkuu kuitenkin huhuja, että muinaisen Egyptin kuninkaalliset saivat tulkintoja luotettavilta spiritualisteilta.

Horoskooppien historia
 
Brittiläinen sanomalehti The Sunday Express oli ensimmäinen, joka julkaisi painettuja horoskooppeja. Huomattavin aurinkomerkkitulkitsija oli nimeltään R.H. Naylor, joka kirjoitti ensimmäisen uraauurtavan horoskooppitekstin 24. elokuuta vuonna 1930 prinsessa Margaretin syntymän muistoksi.
 
Vuonna 1933, kolme vuotta edellä mainitun brittiläisen astrologin julkaisun jälkeen, Paul Clancy julkaisi ensimmäisen amerikkalaisen astrologisen lehtikolumnin. Nämä astrologiset ennusteet olivat välitön hitti Amerikassa, mikä herätti lukijoissa niin voimakasta kiinnostusta, että muutkin sanomalehdet ja aikakauslehdet alkoivat ottaa tämän huomioon.
 
1940-luvulta 1980-luvulle painettuja naistenlehtiä ei julkaistu ilman kuukausittaista horoskooppia. Päivittäisiä horoskooppiartikkeleita saattoi löytää sanomalehdistä, tiedotteista, esitteistä ja toisinaan kahviloiden menuista. Televisiolähetysten lisääntyessä astrologi Walter Mercardon kaltaiset ihmiset alkoivat toimittaa horoskooppeja uusilla alustoilla.
 
1990-luvulla Internet tuli kotitietokoneiden käyttäjien saataville ja päivittäiset horoskoopit kokivat mullistuksen, kun lukijat saivat välittömän pääsyn verkkosivustoille ja sähköpostiin. Digitaalisessa muodossa jatkuvasti kehittyvät päivittäiset horoskoopit eivät ole enää vain tekstiä ja kuvia. Astrologit julkaisevat niitä myös videon välityksellä ja jopa GIF-muodossa.
 
Monet tunnetuimmat huippuastrologit kirjoittavat ja julkaisevat kuukausittaisia horoskooppeja verkossa vain tilaajilleen. Monet verkkolehdet ja -sivustot päivittävät horoskooppinsa muilta astrologian verkkosivustoilta. AstralTV tuottaa päivittäisiä horoskooppeja kaikille ilmaiseksi alkuperäisessä muodossaan.
 
Vaikka päivittäiset horoskoopit ovat nyt arvokas ja oivaltava osa modernia kulttuuriamme, ne eivät olleet yhtä helposti yleisön saatavilla kuin vasta 1900-luvun puolivälissä. Siksi seuraavalla kerralla kun menet lukemaan horoskooppiasi, ajattele miten hienoa on, että nyt ne ovat helposti saatavilla meille kaikille!
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Eva Maria
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Laeticia
Alanumero: