Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kohtalo ja elämänpolku

Piileekö sinussa meedion kyvyt?

On hyvin mahdollista, että sinulla on vahva käsitys siitä, mitä meedio on ja mitä meedio tekee. On myös todennäköistä, että käsityksesi meediosta sisältää naisen, jolla on hienostunut, virtaava kaapu tai vanhan miehen, joka on verhoutunut salaperäisyyteen. Vaikka jotkut meediot ilmaisevatkin itseään perinteisillä yliluonnollisilla kuvilla, kuitenkin useampi heistä kuin luuletkaan, voi olla hiljainen naapurisi, ruokakaupan kassanhoitaja tai peilistä katsova henkilö.

Ensi ajatukselta voi tuntua mahdottomalta, että olisit meedio. Sinulla ei ole kristallipalloa, et pelännyt tai ajatellut katsovasi liikaa Ghost elokuvaa, eikä sinulla ole samettisia kaapuja roikkumassa kaapissa. Et kuitenkaan tiedä, että selvänäkijä-meediona toimiminen on paljon enemmän kuin aluksi voisit luulla. Itse asiassa saattaa olla aika kysyä itseltäsi, oletko sinä mahdollisesti meedio.

Piileekö sinussa meedion kyvyt?
 
Mieti seuraavia kysymyksiä, ja jos vastaat useampaan niistä myönteisesti, on aika tutkia yhteyttäsi henkimaailmaan.
 
Tunnetko usein lämpötilan vaihtelua, painetta tai muita "outoja" tuntemuksia, kun astut esimerkiksi huoneeseen? Monet psyykkiset meediot ovat erittäin herkkiä henkilökohtaisen tilansa energialle, ja usein henget ilmenevät ympäristön muutoksina.
 
Näetkö eläviä unia ja kuljetatko näiden unien tunnelmaa mukanasi koko päivän? Vaikka olet ehkä kehittänyt kyvyn sivuuttaa tai selittää tekosyillä nämä yliluonnolliset viestit valveilla ollessasi, mutta nukkuessasi nämä syyt eivät ilmene tai ole läsnä niin vahvasti. Ei ole harvinaista, että henget kommunikoivat ihmisten kanssa unien kautta, varsinkin jos henkilö ei ole tietoinen erityiskyvyistään.
 
Saatko usein äkillisiä ahdistuskohtauksia, joita ei voi selittää nykyisillä olosuhteillasi? Vaikka saatat ajatella, että olet ahdistunut, on mahdollista, että ahdistustasi ruokkii aistien ulkopuolinen kykysi kommunikoida henkimaailman kanssa. Ota aikaa tutkia, onko pelkosi juuret todellisissa tapahtumissa vai voisivatko sen laukaista yliluonnolliset asiat?
 
Tuntuuko sinusta usein siltä, että sinua tarkkaillaan, tai kuuletko ääniä, vaikka ketään ei ole paikalla? Se, mitä saatat pitää aktiivisena mielikuvituksena, saattaa olla vastaus hengellisestä maailmasta tuleviin viesteihin. Jos tämä on sinulle jatkuvaa ja säännöllistä, kiinnitä huomiota hetkiin ennen ja jälkeen tämän tunteen. Miten havaitset nämä viestit ja mitä sinulle yritetään viestiä?
 
Aiheuttavatko elektroniset laitteet eriskummallisia asioita ympärilläsi? Oletko tunnettu siitä, että saat yksinkertaisimmankin tai luotettavimmankin elektroniikan menemään sekaisin? Yhteytesi henkimaailmaan saattaa häiritä sähkövirtaa, joka antaa virtaa puhelimeesi, tietokoneeseesi tai tablettiisi.
 
Mitä useampaan kysymykseen vastasit myönteisesti, sitä todennäköisemmin sinulla on aistivoimien ulkopuolisia kykyjä. Katso sisimpääsi määrittääksesi seuraavan askeleen, joka sinun on otettava henkisellä matkallasi tullaksesi meedioksi.

 

 

Kuvittele, että sinulla on skenaario, jossa kartoitetaan kaikki polut, joita voit kulkea tässä elämässä. Lisäksi se kertoo sinulle tarkalleen, miten voit saavuttaa tavoitteesi menestyksekkäästi, pitäen samalla koko ajan mielessäsi sinun omat kyvyt ja voimavarat! Meillä kaikilla on oma elämäntarina: menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Jokainen meistä on tarkoitettu johonkin ja jokaisella on elämän tarkoitus.

Kartoittamalla elämänkaaresi sinäkin voit löytää tarkoituksen, joka tekee sinusta todella onnellisen ja tyytyväisen ihmisen.

Elämänpolun kartoittamisessa on kyse valaistumisesta ja voimaantumisesta. Tietyt elämäntapahtumat ja kokemukset ovat ennalta määrättyjä, mutta suurinta osaa niistä voit muuttaa oman tahtosi avulla. Kohtalon analyysiin erikoistuneet ennustajat pystyvät tutkimaan kohtalon, persoonallisuuden ja elämänkokemuksen erityisiä todennäköisyyksiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tietyn "hyvän".


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Taika
Alanumero:
 
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Allan
Alanumero: