Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Täydenkuun 14.11. ASTROenergiaraportti

Tiiviit tunnelmat auttavat tunnistamaan turhat tunnetaakat. Tee tilaa ja mukaudu. Luota. Salli. Antaudu. Kaikki on hyvin.

Täysikuu 14. päivänä Härässä -Aurinko Skorpionissa - tuo taas mahdollisuuden saattaa päätökseen, luopua. Tiedät kyllä mistä – siitä, mikä tuntuu raskaalta, turhalta, tarpeettomalta.
 
Auringon kulma Uranukseen haastaa rikkomaan kaavoja, etsimään ratkaisuja uusilla, yllättävillä ja ennen kokemattomilla tavoilla. Kehottaa löytämään ainutlaatuisia kykyjä, originelleja ajatuksia. Merkuriuksen sekstiili Jousimiehestä Vesimiehessä taivaltavaan Marsiin tukee näitä luovia löytöjä. On niin tärkeää löytää uusia mallinnuksia, kun vanhaa rakennetta, joka ei palvele totuutta, puretaan. Tämä prosessi näkyy yhetiskunnallisella tasolla, mutta tapahtuu siis meissä itsessämme.
 
Täydenkuun 14.11. ASTROenergiaraportti

Neptunus omassa merkissään Kaloissa hidastaa ennen kääntymistään suoraan kulkusuuntaan 20. päivänä. Tämä tuo koko jaksoon hyvin erikoisen sävyn: se mystifioi ja pehmentää jyrkkää Skorpioni-tunnelmaa, lisää myötätuntoa ja alasolmu-yhtymällä nostaa esiin meissä kaikissa olevan arkaaisen aineksen – jotta voimme tunnistaa itsemme jo toisemme sieluina tässä Multiversumissa. Hoitavaa, korkeavärähteistä energiaa välityy sitä mukaa kun kohtaamme kipumme ja myötätuntoisesti annamme itsellemme anteeksi, että olemme valinneet juuri nämä kokemukset tähän Elämänkoulun kurssiin.
 
Maadoitusta saamme Jupiterin Saturnuksen yhteistyöstä, joka vakauttaa ja vakuuttaa näissä välillä niin syvissä pyörteissä. Perusturvallisuus- ja luottamusteemat saattavat olla esillä ja on hyvä tunnistaa itsessään, millä tavoilla pyrkii pitämään turvarakennelmia yllä – onko se rahaan, ihmissuhteisiin, tms. liittyviä kiinnittymiä. Tunnistamalla voi vapautua sidoksistaan.
 
Täydenkuun 14.11. ASTROenergiaraportti 2

Musta Kuu Lilith on Auringon kupeessa syvällisessä Skorpionissa ja korostaa loppuvuoden teemoja, kun käymme kaiken vanhan läpi valmistuessamme aivan uuteen vuoteen 2017. Lilith kertoo tavastamme ja kyvystämme päästää irti eli antautua Elämän Suurelle Virtaukselle – ei passiivisesti, vaan lujalla luottamuksella siihen, että Maailmankaikkeuden lait ohjaavat meitä ja toimimme täydellisessä sopusoinnussa näiden lakien kanssa. Ota siis vastaan kiitollisuudella kaikki, mitä Elämä tuo ja tiedä, että se kaikki on poislähtevää ja antaa tilaa uudelle. Siunaa, kiitä ja luovu – astumme uuteen aikakauteen, jossa emme enää vedä mukanamme minkäänlaisia peräkärryjä.
 
Missä asioissa kaipaat vapautusta – healing-hoito auttaa irrottamaan turhasta painolastista. Anna Elämälle mahdollisuus! Katsotaan yhdessä, mitä voit tehdä Itsesi hyväksi.
 
<3 – terveisin Niitta
 

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Selina
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero: