Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kauneus - Terveys

Ruoka, oikea lääke. Kuuntele kehoasi, halujasi, vaistojasi, ADHD: potentiaaliset nerot

Tiesitkö, että vasta 1800 l. meille on säädetty laki, että kaikki ruoka on kuumennettava ennen syöntiä. Tiesitkö, että tarvitaan geenimutaatio, että tuota täysin kuumennettua ruokaa voi käyttää keho hyväkseen.

Kaikilla sitä ei ole tapahtunut. Joillekin joku ruoka on ongelma, ei sula, emmekä tiedä miksi. Maailma on täynnä valmisvalmisteita, puolivalmisteita. Joka kerran kun ruoka jälleen uudelleen kuumennetaan, sen ravintoarvot heikkenevät.

Joillakin on tapahtunut täydellinen geenimutaatio ja he esim. pystyvät syömään hampurilaisia ja iho hehkuu. Joillekin ketsuppi tekee aknen (kuumennettu tomaatti).

Joillekin ketsuppi tekee aknen

Perusperiaatteita: Ajatellen, että emme ole syntyneet syömään lääkkeitä. kun teemme esim. lääkkeitä tai vitamiineja, niin tuo vitamiinikin eristetään muusta aineesta. Olkoon vaikka C-vitamiini. Kun tämä eristetään tulee siinä vaje. Tai kalkki. Tällainen alkulähteestään eristetty esim. vitamiini ottaa kehosta tilalle sen mistä se on eristetty, siihen on tavallaan tullut vaje, jonka se korvaa. Pikkuhiljaa kehoon syntyy puutostiloja. Sama kuin syömme ruokaa joka ei meille sovellu, ei sula. Se kerääntyy ketooneiksi ym. aiheuttaen ns. jätettä ja solukuolemia kehoomme.

Syödessämme ala-arvoista ruokaa solumme joutuvat esimerkiksi tekemään valtavasti työtä ja uhraamaan itseään, että saavat elimistöä tasapainoon. Luovuttamaan itsestään ravinteita. Kaikille ei sovi liha kuumennettuna. Tällöin tulee esim. solukuolemia joita elimistön solut kasaa ns. katakombeihin, jotta voi sitten myöhemmin hävittää niitä. Puhutaan syöpäkasvaimista. Kun bakteerit ei toimi niin virukset alkavat hävittää noita, joita kutsutaan sitten syövän aiheuttajiksi, vaikka ne ovat todellisuudessa kehon omaa puolustusmekanismia. Keho tarvitsee rasvoja kuten kookoskerma, avokado, voi (jota voi tehdä itse raakamaidosta hän kenelle ei pastöroidut tuotteet sovi). Suomessa ei ilmeisesti saa vielä raakavoita. Se pitää tehdä itse tällöin. Rasvoja tarvitaan lihan kanssa yhtä aikaa syödyksi myös. Eläinrasva on tietysti siinä paras. Rasvoja tarvitaan solujen rakentamiseen ja niiden huoltotehtäviin, kehon toimintaan kaikkiaan.

Ihminen ei ole kasvissyöjä. Kasvissyöjien suolisto on huomattavasti pitempi. Selluloosa on vaikeasti sulavaa. Ja suurina määrinä se vie suolistosta bakteereilta niiden elintärkeän rasvan jota ne tarvitsevat elääkseen ja hoitaakseen kehoa.

Vihannesmehut mm. ovat vaihtoehto pursite vitamiineille ns. synteettisille ja jotka on eritetty luonnollisista aineosistaan, saaden mehuista vitamiinit ja kivennäisaineet. Samoin kuten hedelmästä C - vitamiini. Mikäli tahtoo salaattia on hyvä, jos siinä on esim. katkarapuja ja vihreää niin laittaa siihen öljykastike jossa on yhtä paljon etikkaa (mieluiten luomu raakaetikka) kuin hyvää kylmäpuristettua öljyä, jolloin keho voi käyttää kaikki raaka-aineet hyväkseen.

Vihannesmehut mm. ovat vaihtoehto pursite vitamiineille

Kasvis-syönnistä: Myös hedelmä kuolee kun sitä haukkaa. Se mustuu. Kasvit kuolevat ne syödessä vaikkakin puhutaan elävästä ravinnosta kun sitä ei kypsennä, eli kuumenna. Kasviruoka vaatii laajasti tietoa ja tässä on esim. eräs tärkeä tieto: Mikäli tahtoo pähkinöistä proteiinit on niiden kanssa syötävä yhtä paljon raakarasvaa kuin pähkinääkin on sekä hunajaa (mieluiten lämmittämätön, sisältäen näin kaikki hivenaineet ja vitamiinit). Näin elimistö saa aineita joiden avulla se pystyy käyttämään pähkinän proteiinit hyväkseen.
Perusperiaatteista yhä: Lihat ja vihannekset suositellaan syömään erikseen. (huom. perunatkin). 45 min. puolin ja toisin lihan syönnin. Mitä lapsena mieluiten lautaselta söit, taisit jättää perunat mieluiten sikseen?

Keholla on tieto mitä se tarvitsee ja miten, millä tavoin kun vain kuuntelet sitä. Perusperiaatteet ovat mitä syöt, millä tavoin valmistettuna ja tästä voit katsoa erästä ryhmittelyä. Ruuat kuuluvat eri väriryhmiin. Mikäli sinulle tulee huono olo jonkin värisestä ruokaryhmästä, syö se raakana. Väriryhmät ovat: vihreä (myös tee), punaiset (joihin kuuluu myös ruskeat pavut), keltaiset ja oranssit. Joillen voi joku väriryhmä sopia kuumennettuna joku ryhmä ei. Joillein kaikki pitää olla alle 40 asteen lämmön.
Myös eri elimien sairauksiin on seuraavankin laisia ohjeita. Esim. mikäli sinulla on sairas sydän, syö prosessoimattoman eläimen sydän. Se parantaa sydämesi. Raaka luuydin prosessoimattomasta eläimestä, leukemiaan. Tee siitä voimaava juoma. Ohjeita alla mainitussa kirjassa.

ADHD lapset. Eivät ole vilkkaita koska olisivat häiriintyneitä. Tai tarvitsisivat heitä tainnuttavia lääkkeitä. He tylsistyvät koska eivät saa tasoistaan oppia. Mikäli he saavat tasaisesti proteiinia tarpeeksi keholleen ja vilkkaalle aivotoiminnalleen sekä ohjausta ja vältetään kaikkia lisä- ja torjunta-aineita. Esim. pieni pähkinäseos pitkin päivää jossa on yhtä paljon pähkinää kuin raakarasvaa ja hieman lämmittämätöntä hunajaa, auttaa pitämään verensokerinkin tasaisena. He saavat ravintoaineita ja pystyvät keskittymään opiskeluun aivan toisin. Tämä kaikki tietysti osana tasapainoista ruokavaliota.

ADHD lapset

Olen itse käynyt elämässäni kaikki mahdolliset ravintoympyrät ja oikein syömiset lapsesta asti. Meillä varmasti syötiin hyvin ja terveellisesti. Olen ollut kasvis-syöjäni niin kuin syöden veriryhmädieetinkin mukaan. Ym. Olen ottanut huomioon niin laktoosi-intoleranssista kärsineet kuin diabeetikot. Kaikki on tuttua. Kokeilin raakakaakaopavuja aikuisena, jotka vain veivät suklaan himon hetkeksi. Nyt tiedän, että tarvitsin raakarasvoja. Ja ainut terve makeutus on hedelmät, marjat ja hunaja. Söin broileria, kalaa, kasviksia sillä kertaa mieluiten. Ja tietysti riistaakin oli. Koskaan en ole kuitenkaan perhettäni alistanut oman ruokatottumukseni pariin. Kermaa kylläkin tarjolla on aina ollut ja oikeaa voita paistamiseen. Elä sinäkään kuumenna öljyjä. Kirkastettu voi käy uppopaistamiseen. Toiselta nimeltään Chi. Kookoskerma muutoin tuorekurkun kanssa pikkuhiljaa liuottaa tukoksia verisuonista hienoista.

Joka tapauksessa. Sitten kehoni puhui kunnolla kun sitä aina kuuntelin. Se tahtoi lihaa ja raakana. Hämmästyin ja keskustelin vielä tuntemani shamaanin kanssa eläimestä jonka lihaa minun teki mieli. Shamaanini sanoi, etteihän se enää siinä lihassa ole. Niinpä, eipä tietenkään. Eräs elokuva sai kehoni lopulta heräämään. Tahdoin riistaa ja paremmin sanottuna Tartar muodossa. Lopulta minun oli pakko saada sitä, kuten vain ihmisen voi himo jotain olla. Kun sitten muistin jäässä olevan vakuumipakatun poron sisäfileen Joulusta, autoni takakontista hain sen. Sulatin ja söin sitä. Oli se pehmeä kuin hyvin paistettu maksapihvi. Vatsani liikkui sulattaessaan sitä, eläen joka minua hämmästytti. Sitten minun oli hyvä olla. Kehoni voimistui. Paljon tietoa heräsi sisäisesti minussa mistä kirjoitin ylhäällä. Kirjastossa törmäsin Ultra-lehteen jossa oli Aajonus Vonderplanitz kirjoittanut kirjan samasta aiheesta ollen tutkinut asiaa. Parantaen itsensä kahdesta syövästä, autismista ym. ruokavalion avulla.
Menin vastaanotolleen ja hän todensi huomioni antaen minulle ruokaohjetta lisää, joilla voin puhdistaa elimistöni. Yksi niistä on alla oleva mehu. Kaikki yllä oleva on itse eletty ja löytyy myös kirjasta nimeltä Tahdomme elää terveinä. Suosittelen tätä sinullekin, joka kärsit eri vaivoista, eikä alkusyytä löydy. Alkusyytä olen itse metsästänyt lapsesta asti. Ymmärsin geenien heikkouden sukupolvissa muodostuvan näin periytyvä sairauksina, mutta minua askarrutti miksi niin kävi. Mikä on alkusyy? Nyt aikuisena se on minulle selvennyt: Ruoka. Miten valmistettu, kenelläkin sulaa. Olen myös kiinnittänyt huomiota paljon puhuttuun ADHD:n ym.

Suosittelen lainaamaan tämän kirjasen tai tilaamaan sen itselleen. Tästä asiasta voin etsiä sinulle myös tietoa ja avittaa pienellä kokemuksellani eteenpäin mistä saattaisit löytää etsimääsi ja mitä on minun kokemukseni tai voin etisiä sinulle tietoa.

Vihannesmehuresepti joka puhdistaa kehoa antaen vitamiineja ja kivennäisaineita: lasilliseen mehua suhteessa käytä 50 % porkkanaa ja 50 % tuorekurkkua, 30 % selleriä (varsisellerin voit puhdistaa etikalla ja vedellä mikäli ei ole luomua), 15 % persiljaa tai korianteria (puhdistavampi kuin persilja). Laita lasilliseen mehua 1 tl. kermaa. Se sitoo mehun elimistöstä irrottamat esim. metallit itseensä, ettei ne mene jälleen kehon kiertoon takaisin (raaka kananmuna mieluiten prosessoimattoman kanan, vapaan kanan muna).
Mikäli kana syö maissia, ei sitä voi kutsua luomukanaksi. Koska maissi ei käy kanalle ruuaksi kuin prossoituna.

Tiesithän muuten, että reikihoito käy yhdessä lääketieteen kanssa. Se ei myöskään kehota luopumaan lääkkeistä. Vaikka käytänkin luonnollisen parantamisen menetelmää sairauksiin välittäen sinulle voimaa joka voimaa sisäelimesi josta alkaa oma paranemisesi; niin lääkkeiden vähentäminen on sinun ja lääkärisi välinen asia. Se, että kivut ovat onnistuneesti vähentyneet ja esim. ihottuma parantunut on se asia joka saa minunkin päiväni valoisaksi. Myös on totta, että ihminen on pitkälti mitä syö. Kun siirtyy raakaravintoon on se hyvä tehdä pikkuhiljaa. Elimistössä tulee puhdistumista myös tällöin. Vatsa voi toimia. Joskus puhdistuminen on rankkaa ja vanhemmille kehoille on varmaankin hyvä syödä kuumennettu ateria viikoittain, että olisi kivuttomampi olla. Kuitenkin elämän laatu elon ehtoo puolella on tärkeintä.

Aajonus Vonderplanitz Tahdomme elää terveinä. Primal-ruokavalio, Myös internet antaa hakusanoilla mm. videoita asiasta.

Soita minulle niin keskustellaan asiasta enemmän.

Rakkaudella Ishtar-Maria
 

Terveys ja kauneus, fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat asioita, joita pidämme itsestäänselvyyksinä, kunnes jokin asia aiheuttaa niihin liittyen epävarmuutta. Eikä silloinkaan ole helppoa tunnistaa, että tarvitsemme apua.

Henkisen epätasapainon kanssa ei kannata leikkiä! Selvänäköisyyttä omaavien tulkitsijoidemme opastuksella voit arvioida alueita, jotka tarvitsevat huomiotasi, ja saada tietoa terveyteesi ja hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä. Sinulle sopivan tulkitsijan avulla voit palauttaa kehosi ja mielesi tasapainon!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero: