Pyhä Naiseus - Yhteys Äiti Maahan | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Pyhä Naiseus - Yhteys Äiti Maahan

Alkukantaisesti meillä naisilla on voimakas yhteys Maa Äidin energiaan, luontoon ja maailmankaikkeuteen.

Me naiset luomme uuden elämän ja kohtu on meille tuo pyhä paikka jossa uusi elämä saa alkunsa.
 
Meissä kaikissa asuu Villi Nainen alkukantainen Nainen. Hän ei alistu muiden sanomisiin, tekemisiin tai totuuksiin. Hän elää oman sydämensä johdatuksessa omien arvojensa kanssa. Tämä viisas Pyhä Nainen tulee muuttamaan Maailmaa ja luo parempia mahdollisuuksia uusille sukupolville elää täällä kauniilla maapallolla, rakkauden tilassa.
 
Tunnistatko itsessäsi tämän Villin Naisen, joka on alkanut herätellä sinua kohti Omaa Voimaasi? Oman Naiseuden, Oman Viisauden ja Oman voiman vapauttaminen Itsessä on elintärkeää sekä Ihmiskunnalle että naiselle itselleen.

Me naiset olemme jo vuosisatoja kamppailleet

Me naiset olemme jo vuosisatoja kamppailleet oman naiseutemme kanssa. On olemassa häpeää, jota kannamme sukupolvelta toiselle ilman tietoisuutta MIKSI näin teemme ja tunnemme! Häpeämme omaa kehoamme, omaa seksuaalisuuttamme, omia halujamme tai tarpeitamme. Kiellämme näitä asioita Itseltämme ja toisiltamme. Näin ei tarvitse olla, vaan Pyhä Naiseus, Pyhä Feminiinisyys oikeuttaa meidät kulkemaan pää pystyssä, kantamaan oman kehomme juuri sellaisena kun se on. Nauttimaan omasta Itsestä, Naisena. Pyhänä Naisena. Nauttimaan kauneudesta, jota se tarjoaa meille Itsellemme ja sitä kautta levittämään kauneutta, itsevarmuutta ja Naiseuden voimaa ympäristöömme ja muille! VAU!!

En halua unohtaa tässä kirjoituksessa Pyhää Maskuliinisuutta, joka on meille Naisille se tuki ja turva, jotta voimme turvallisesti kasvaa ja kehittyä Naisina tässä maailmassa. Meillä kaikilla on sekä maskuliininen että feminiininen puoli. Pyhä Maskuliinisuus meissä Naisissa antaa meille sen fyysisen voiman ja tuen mennä vaikeistakin tilanteista eteenpäin. Pyhä Maskuliinisuus tukee Pyhää Feminiinisyyttä ja toisinpäin. Miehet ovat se tuki ja turva. Peruskallio, jonka vierellä on turvallista kasvaa ja kehittyä. Naiset tarjoavat miehille sen herkkyyden kuunnella omaa Itseään ja rohkeasti kasvaa Miehenä siihen mahtavaan versioon Itsestä, kuka kenenkin kuuluu olla. Me täydennämme toisiamme kauniilla ja harmonisella tavalla.

Me täydennämme toisiamme kauniilla ja harmonisella tavalla.

Kaikki epävarmuus omaa naiseuttamme kohtaan kumpuaa todellakin jo kaukaa menneisyydestä, sukupolvilta toisille tai jopa aiemmista elämistä. Me omistamme oman naiseutemme ja oman seksuaalisuutemme. Kukaan toinen ei voi sitä määrittää eikä varastaa meiltä. Me olemme omassa voimassa, jos niin tahdomme. Jos oma seksuaalisuus ja naiseus on kadoksissa se tarkoittaa myös sitä, että oma voima on hukassa tai menetetty jollekin toiselle. Voit aina ottaa ja palauttaa oman voimasi takaisin Itsellesi. Sinulla on valta omaan itseesi, ei kenelläkään muulla. Joten jos tunnet että oma voimasi on kadonnut ja hukassa, mieti kenelle tai mille asialle oman voimasi luovutat? Se ei ole kenenkään ulkopuolisen vika. Ketään toista ei siitä voi syyttää. Vain sinä itse olet vastuussa Itsestäsi ja vain sinä Itse voit Itsesi pelastaa ja palauttaa oman voimasi takaisin. Niin yksinkertaista!

Naiset ovat hyvin herkkiä ja intuitiivisia. Mutta kuinka saada tuo taito käyttöön ja ilmentämään asioita tässä fyysisessä elämässä. Sinun suodaan elää Täyttä Elämää Naisena, siinä feminiinisyyden roolissa jossa sinun on tässä elämässä tarkoitus elää ja täyttää oma tehtäväsi. Tärkein yhteys on Äiti Maa. Tämän maayhteyden kautta saat käyttöösi nuo Intuition ja sydämen viestit ja viisaudet! Maayhteyden kanssa luot elämääsi runsautta, iloa ja rakkautta. Teet kaiken sen näkyväksi mitä ikinä uskallat Unelmoida. Joten kerää palapelin palaset takaisin Itsellesi ja palauta oma voimasi takaisin Itsellesi!

Kuinka löydät oman voimasi jälleen käyttöösi? Millaisia työkaluja tarvitset oman voimasi palauttamiseen? Jos aihe kiinnostaa niin ota rohkeasti yhteyttä.

TaruKaroliina
 
 

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Katariina
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Vilma
Alanumero:
 
Alex
Alanumero: