Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia

Uudenkuun ASTROenergia-raportti 1.10.

Rauhaa rakastavan, lempeän, seurallisen ja pohtivan Uudenkuun pinnan alla lymyää vahvoja jännitteitä, kuin myös nokkeluutta ja uudenlaista ajattelua vaativia haasteita sekä tarvetta pitää puoliaan.

Uusikuu lokakuun 1. päivänä tapahtuu sopuisan, rauhaa ja kauneutta rakastavan, sosiaalisen Vaa'an 9. asteessa.
 
Jupiter liioittelee mukana muutaman asteen päässä ja näyttäisi siltä, että taivas tarjoilee lahjoja ja palkintoja. Näennäisen lempeän ja hyväntuulisen Uudenkuun fasadi voi olla pettävä. Niinkuin aina – niin nytkin – pääset käsiksi palkintoihisi, jos läksyt on tehty. Erityisen lähelle näitä lahjoja pääsevät niiden lisäksi, joilla on syntymäpäivä nyt lähellä, myös he, joilla on tekijöitä muiden ilmamerkkien alkupuolella eli tammi-helmikuun ja touko-kesäkuun vaihteen tienoilla syntyneet.
 
Ensimmäinen vääjäämätön ja hyvin..

Ensimmäinen vääjäämätön ja hyvin intensiivinen kulma tulee Plutolta, vaikka ei erityisen tarkka olekaan, mutta planeetan tämänhetkinen hitaus juuri tapahtuneen näennäisen pysähtymisen takia vahvistaa vaikutusta. Pluto raadollisuudessaan – joka lopulta osoittautuu aina puhdistavaksi – vaatii, että komerot ja kellarit on siivottu, ennenkuin juhlat voivat alkaa. Saattaa ilmetä, että jokin tapakiltteys ei vain enää onnistu vaan on vain pakko tuoda myös oma tahto esiin.
 
Peruskurssina vaikuttaa edelleen Saturnuksen ja Neptunuksen neliö: haaste on totuudellisuus itselle ja toisille. Tunnistanko omat toimintatavat ja ajatusmallit, jotka eivät ole sataprosenttisen rehellisiä. On eri asia tehdä ja toimia ”järkevästi” kuin todellista, Sisäistä Itseään kuunnellen. Joskus tämä ”järkevyys” on niin syvällä solutasolla, että sitä on vaikea tunnistaa – onhan sillä tavalla toimittu aina. Vaatii pikkuisen läsnäoloharjoituksia oppia edes tunnistamaan sen korkeamman olemuspuolen ääni.
 
Toinen jännite syntyy Marsin neliöstä

Toinen jännite syntyy Marsin neliöstä, tämä tulinen taivaltaja on ehtinyt Kauriin merkkiin, joka antaa sen toiminnalle jämäkkyyttä ja päämäärätietoisuutta. Vaikka kulma tulee itsehillinnän mestarilta Kauriilta, niin silti kannattaa olla vähän varuillaan, jotta ei joudu törmäyskurssille turhan helposti. Tämä koskee erityisesti joulukuun lopun Kauriita ja maaliskuun lopun Oinaita Uudenkuun tienoilla syntyneiden Vaakojen lisäksi. Kesäkuun lopun Ravuille ohjeeksi, että kannattaa mennä muiden saappaisiin ja zoomata vähän ennenkuin antaa loukkaantumisen tunteille valtaa.
 
Lempeää, mutta peräänantamatonta tukea Uusikuu saa Saturnukselta. Tämän isällisen ohjauksen avulla Sinun on helpompi määrittää ja tunnistaa tarpeesi kuin myös tarkistaa arjen velvollisuudet ja rutiinit niin, että ne palvelevat kasvuasi aidosti.
 
Kimurantti kulma Neptunukseen näyttää, löytyykö marttyyriä tai uhriutta, vai kykenenkö virittäytymään korkeammille ja herkemmille taajuuksille vastaanottamaan energiapaketteja, joita laskeutuu käyttöömme, jotta saisimme nostettua Gaiamme värähtelyä ja ilmentämään rakkaudellisempaa elämää täällä kokeiluplaneetallamme.
Venuksen kolmio Skorpionista Neptunukselle lisää mahdollisuuksiamme tähän ja nostaa esiin mystisyyttä, myös kaikkea luovaan ilmaisuun ja taiteisiin liittyvää kannattaa ottaa osaksi elämää. Ihminen luovimmillaan pääsee yhteyteen aitoon, todelliseen, korkeampaan olemuspuoleensa, kun ohitetaan järjen kontrollointi tekemisessä. Erityisen herkkiä näiden energioiden vastaanottajia ovat vesimerkit eli Ravut, Skorpionit ja Kalat.
 
Merkurius ja Uranus yhdessä luovat omia uusia ideoitaan – on hyvä tietoisestikin ajatella 1+1=3-tai jopa enemmän-malliin! Oli asia mikä tahansa, niin jospa laitankin sen päälaelleen ja mietin ratkaisua tyyliin ”mitäpä jos..”. Oman säväyksen antaa tähän Khiron: omaperäinen ja luova toiminta on ominta itseäni ja juuri sen vuoksi eheyttävää, vanhoja kipuja parantavaa. Tämä kolmen planeetan energia on parhaimmillaan: löydä leikkivä lapsi itsestäsi – sen antama aito ilo on oikeaa elämää!
 
Millä elämäsi alueella Sinä voit nauttia näistä tarjolla olevista mahdollisuuksista tasapainoisempaan ja merkityksellisempään elämään, joita Vaa'an Uusikuu parhaimmillaan tarjoilee? Katsotaan yhdessä.
 
<3 - terveisin Niitta
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Mirja
Alanumero: