Hannu Hyttinen Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Hannu Hyttinen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Voimallinen parantaja, valkoinen shamaani, Reiki Master, selvätietäjä ja -tuntija, kanavoija, kehoterapeutti, unien tulkitsija. Hannu Hyttinen auttaa sinua pääsemään elämässä ja henkisellä tiellä eteenpäin syvällisellä tuntemuksella ja tietämyksellä ja välittää parantavia energioita avuksi.

Työkokemus (vuotta): 15
Kyvyt: Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Chakrat, , Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen erikoistunut kaikkien kehojen (fyysinen, mieli, tunne ja henkinen) parantamiseen, monilla eri keinoilla. Mikäli sielullista estettä eli tarkoitusta parannettavan asian olemassaoloon ei enää ole, niin se on mahdollista saada korjaantumaan. Tietenkin on otettava huomioon se, että jos jokin kohta on fyysisesti rikki, niin sitä yleensä on mahdollista enää korjata vain leikkauksella. Kipuja on yleensä mahdollista lievittää merkittävästikin. Kaukoparannus toimii ja vaikuttaa ihan yhtä hyvin kuin paikan päällä tehtynä. Olen tehnyt työtä yli 12v erilaisten keho- ja energiahoitojen parissa ja käynyt niihin monia koulutuksia. Alun perin olen koulutukseltani insinööri, mutta päätin seurata tarkoitusta ja kutsumustani parantajana, joka olen ollut useissa muissa elämissä.

Käytän hoitaessa ja tulkinnoissa intuitiivisesti tarvittaessa apuna hoitosoittimia (shamaanirumpu, -helistin, äänihoitosoittimia), kristalleja, oraakkelikortteja (Arkkienkelit, Ylösnousseet Mestarit ja Portti Tulevaan) sekä Tarotkortteja. Tulkintani ja hoitoni etenevät täysin intuitiivisesti ja turvallisesti sieluni, enkeleiden ja henkioppaiden suojeluksessa ja ohjauksessa. Tunnen ihmisten tunteita ja saan tietoa siitä, mikä auttaa eteenpäin. Joskus saan tiedon myös selvänäköisesti, mutta harvemmin. Poistan tarvittaessa kiroukset, eksyneet sielut, henkiolennot ja korjaan niiden negatiiviset vaikutukset. Puhdistan ja korjaan ihmisten, kotien ja työpaikkojen energiat.

Suosittelen kirjoittamaan valmiiksi paperille ennen soittoa ne asiat, joiden korjaamiseen, parantamiseen tai edistämiseen toivot apua ja hoitoenergiaa. Silloin olet myös itse valmis niiden suhteen vapautumaan ja edistymään. Asiat voivat olla mitä vaan koko elämän ajalta tai tulevia. Tapani on lähestyä asioita ratkaisukeskeisesti kertoen erilaiset vaihtoehdot ja niiden mahdolliset vaikutukset. Usein vaihtoehtoja on paljon enemmän kuin ihminen itse näkee ja autan löytämään niistä parhaan, poistan toiveen toteutumiselta negatiiviset esteet sekä vahvistan sen toteutumista positiivisella energialla. Toteutuminen on yleensä ollut hyvin tehokasta ja nopeavaikutteista.

Tyylini puhua on rehellinen, mutta positiivisen empaattinen ja sydämellinen. Näkökulma asioihin on käytännönläheinen ja henkinen. Annan henkistä neuvontaa kaikenlaisiin elämän haasteisiin ja henkisen kehityksen aiheisiin sekä voin kykyjäni käyttäen edistää sopivalla valoenergialla niissä eteenpäin pääsemistä. En ennusta tulevaa, vaan mieluummin annan neuvoja, tekniikoita ja ohjausta kuinka voit saavuttaa toivomasi tulevaisuuden. Tässä hetkessä luomme itse tulevan suurelta osin ja voimme siis itse vaikuttaa millainen siitä tulee!
 
Ole minuun yhteydessä ja olen sinulle avuksi!

Powerful healing and counselling is also available in English!
Suositukset
Tarja
10/4/2021 11:22:18 PM
Olipa "energinen" ja vahva meditaatiohetki, jonka Hannu äsken suorassa ohjelmassa meille katsojille ohjasi - lämmin kiitos! Tuli ihana alku viikkoon. Upea shamaani olet!
 
Mervi
10/4/2021 11:21:52 PM
Olet kyllä paras aamu TV.n juontaja! Sinulta saa niin hyviä neuvoja ja vinkkejä itselleen. Esim. Tänä aamuna anteeksianto, selitit sen hyvin ja miten tärkeää on vapautua toisten negatiivista energioista. Meditaatio hetki ja rummutukset ovat myös ihania. Kiitos sinulle!
 
tINSKU
10/4/2021 11:21:37 PM
Enemmän Hannua ja meditaatiota
 
Avun saanut
9/5/2021 3:06:12 PM
Mahtavan monipuolinen Auttaja !
 
Kaija-täti
9/5/2021 3:00:38 PM
Kiitos meditaatioista, ne ovat tosi hyviä. Mutta tänä aamuna harmitti ja koko meditointi meni pieleen, kun ei saatu taustamusiikkia pois
 
Kiitollinen
8/2/2021 1:31:59 AM
Tv lähetyksessä osaat antaa selkeät ymmärrettävät ohjeet .Näillä ohjeilla saa rohkeutta myös toteuttaa ohjeet.Kiitoksia sinulle.
 
Hannakaisa
7/14/2021 12:38:58 PM
Soitin Hannu Hyttiselle ja toden totta, hän sai minua piinaavat uneni loppumaan ja jotenkin rauhan minun sydämeeni. Hän poisti minusta syyllisyyden tunteen ja nyt ymmärrän, että oikeasti en ole edes syyllistynyt mihinkään vaan minulla on ollut tunne lapsuudesta, että olisin syyllinen tapahtuneisiin, mutta Hannu vapautti minut siitäkin. Hannun sanoin: Hyväksyn itseni sellaisena kuin olen, enkä syyllistä itseäni mistään. Tämä toimii minulla. Kiitos Hannu, olet ihan oikea Lapin Shamaani <3
 
kiitollinen
5/31/2021 2:02:54 PM
kyllä oli antoisa ja selkeä Tv lähetys . Sain rohkeutta ja tietoa miten toteutan tulevia haasteitani .
 
Eerika
5/31/2021 2:02:44 PM
Kiitos virkistävästä aamulähetyksestä ja arvokkaista neuvoista. Parantava energia välittyy myös katsojille. Ohjelmasi jälkeen on aina iloinen ja keventynyt olo.
 
Tarja Karstila
5/31/2021 2:02:32 PM
Pyysin Hannulta tänään apua energiahoidon muodossa stressitilaani. Annettu energiahoito tuntui erittäin vahvasti ja myös rummutus-hoito. Olotila normalisoitui käsin kosketeltavasti jo hoidon aikana! Hannu "löysi" kehostani aiemmatkin "stressikasat", mikä piti paikkansa ja poisti nekin. Voin hoidon jälkeen paremmin ja oloni parani ihanan hyväksi. Kuuntelin ennen soittamistani, mitä Hannu puhui ja se oli oivallista kuunneltavaa - ja sitten tajusin, että häneltä pyydän apua. Kyllä kannatti! Kiitos vielä!
 
Marjut Pietilä
5/31/2021 2:01:51 PM
Laaja tietämys. Nopean tehokas Auttaja. Soitin hankalan kivun takia. Sain nopeasti apua vaivaani. Vahva tietämys hänellä on sekä empaattinen auttaja ja henkiparantaja.
 
Valonsäde
5/9/2021 1:22:08 AM
Hannu on yksi suomen parhaimmista henkiparantajista ja tekee tätä työtään täysin sydämestä käsin. Voin lämpimästi suositella Hannua jokaiselle apua ja tukea kaipaavalle.
 
TV katsoja
4/8/2021 10:13:36 AM
Täydellinen tvlähetys. Sain jälleen tukea ja tietoa itselleni.
 
Armi Laukkanen
4/7/2021 7:03:49 PM
Kiitos Hnnu, helpottaa taakkani eksien ja stressin suhteen todella paljon.
 
Eerika
2/11/2021 1:10:05 AM
Kiitos virkistävästä aamulähetyksestä ja hyvistä neuvoista. Toivottavasti tulet taas pian.
 
Merja
1/21/2021 4:54:38 PM
Iso kiitos eilisestä astral tv:n juonnostasi teemana pelot. Se kolahti ja resonoi soittamaan sinulle auttamaan minua vapautumaan jo tiedostamani pelot ja väärät uskomukset josta olin valmis päästämään irti. Näin tapahtui ja kuinka paljon lisää näitten jälkeen nousi. Pyysin myös energioinnin voimaannusta. Nukuin pitkästä aikaa pitempiä pätkiä ja heräsin mieli levollisena ja keho keveämpänä. Nyt yritän muistella näitä antamiasi työkaluja joilla voin itse vapauttaa väärät uskomukset, pelot, huolet yms. Kiitän myös viime vuoden tammikuun hoidosta ja vastauksista. Sain rauhan toimia oikella tavalla. Iso möykky jota olin kantanut itsessäni liittyen ihmissuhteeseen poistui. Kiitos kiitos kiitos
 
Matti Mikkola
1/21/2021 4:42:53 PM
Hei. Katselin juontoasi aamulla 20.1. Kerroit olevasi insinööri ja että hoitosi perustuvat fysiikan lakeihin. Olisin kiinnostunut tietää tarkemmin mihin lakeihin, jotta ymmärtäisin paremmin henkistä työtäsi. Yt. Matti
 
Joutsen
1/21/2021 4:42:36 PM
Kertakaikkiaan täydellinen aamulähetys.10 tähteä
 
Minna
1/21/2021 4:42:15 PM
Kiitos upeasta, positiivisesta, rakkaudellisesta ja käytännönläheisestä aamulähetyksestä 20.1.2021! Lähetimme yhdessä myös pelkoja poistavaa rakkausenergiaa Suomeen ja laajentaen myös naapurimaihin! <3 Kaikkea hyvää Hannulle ja meille jokaiselle! <3
 
Kiitollinen joutsen
12/29/2020 11:37:44 AM
Kiitoksia Hannu tästä vuodesta. Olen saanut sinulta arvokasta tukea elämänpolulleni.Olet ohjannut minua juuri niissä asioissa joissa minulla on ollut haasteita.Olen tästä todella kiitollinen. Oikein paljon voimia Uuteen Vuoteen 2021 ! 10tähteä
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Hannu Hyttinen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite