Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Hannu Hyttinen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Voimallinen parantaja, valkoinen shamaani, Reiki Master, selvätietäjä ja -tuntija, kanavoija, kehoterapeutti, unien tulkitsija. Hannu Hyttinen auttaa sinua pääsemään elämässä ja henkisellä tiellä eteenpäin syvällisellä tuntemuksella ja tietämyksellä ja välittää parantavia energioita avuksi.

Työkokemus (vuotta): 14
Kyvyt: Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Chakrat, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen erikoistunut kaikkien kehojen (fyysinen, mieli, tunne ja henkinen) parantamiseen, monilla eri keinoilla. Mikäli sielullista estettä eli tarkoitusta parannettavan asian olemassaoloon ei enää ole, niin se on mahdollista saada korjaantumaan. Tietenkin on otettava huomioon se, että jos jokin kohta on fyysisesti rikki, niin sitä yleensä on mahdollista enää korjata vain leikkauksella. Kipuja on yleensä mahdollista lievittää merkittävästikin. Kaukoparannus toimii ja vaikuttaa ihan yhtä hyvin kuin paikan päällä tehtynä. Olen tehnyt työtä yli 12v erilaisten keho- ja energiahoitojen parissa ja käynyt niihin monia koulutuksia. Alun perin olen koulutukseltani insinööri, mutta päätin seurata tarkoitusta ja kutsumustani parantajana, joka olen ollut useissa muissa elämissä.

Käytän hoitaessa ja tulkinnoissa intuitiivisesti tarvittaessa apuna hoitosoittimia (shamaanirumpu, -helistin, äänihoitosoittimia), kristalleja, oraakkelikortteja (Arkkienkelit, Ylösnousseet Mestarit ja Portti Tulevaan) sekä Tarotkortteja. Tulkintani ja hoitoni etenevät täysin intuitiivisesti ja turvallisesti sieluni, enkeleiden ja henkioppaiden suojeluksessa ja ohjauksessa. Tunnen ihmisten tunteita ja saan tietoa siitä, mikä auttaa eteenpäin. Joskus saan tiedon myös selvänäköisesti, mutta harvemmin. Poistan tarvittaessa kiroukset, eksyneet sielut, henkiolennot ja korjaan niiden negatiiviset vaikutukset. Puhdistan ja korjaan ihmisten, kotien ja työpaikkojen energiat.

Suosittelen kirjoittamaan valmiiksi paperille ennen soittoa ne asiat, joiden korjaamiseen, parantamiseen tai edistämiseen toivot apua ja hoitoenergiaa. Silloin olet myös itse valmis niiden suhteen vapautumaan ja edistymään. Asiat voivat olla mitä vaan koko elämän ajalta tai tulevia. Tapani on lähestyä asioita ratkaisukeskeisesti kertoen erilaiset vaihtoehdot ja niiden mahdolliset vaikutukset. Usein vaihtoehtoja on paljon enemmän kuin ihminen itse näkee ja autan löytämään niistä parhaan, poistan toiveen toteutumiselta negatiiviset esteet sekä vahvistan sen toteutumista positiivisella energialla. Toteutuminen on yleensä ollut hyvin tehokasta ja nopeavaikutteista.

Tyylini puhua on rehellinen, mutta positiivisen empaattinen ja sydämellinen. Näkökulma asioihin on käytännönläheinen ja henkinen. Annan henkistä neuvontaa kaikenlaisiin elämän haasteisiin ja henkisen kehityksen aiheisiin sekä voin kykyjäni käyttäen edistää sopivalla valoenergialla niissä eteenpäin pääsemistä. En ennusta tulevaa, vaan mieluummin annan neuvoja, tekniikoita ja ohjausta kuinka voit saavuttaa toivomasi tulevaisuuden. Tässä hetkessä luomme itse tulevan suurelta osin ja voimme siis itse vaikuttaa millainen siitä tulee!
 
Ole minuun yhteydessä ja olen sinulle avuksi!

Powerful healing and counselling is also available in English!
Suositukset
EijaP
10/12/2020 5:29:52 PM
Levollisen lämmin ja läsnäoleva ote työhön! Hannu auttoi irtautumaan matkan varrella kertyneistä riippakivistä sekä opasti lempeän muistuttavasti oman itsensä arvostamista. Hoidostä jäi heti huomattavasti selkeytynyt olo, millä on hyvä jatkaa omalta osalta henkistä vaalien. Kiitos paljon!
 
Heli
10/12/2020 5:25:58 PM
Kiitos Hannu, Osasit hyvin kuvata erilaisia energioita ja ajatuksen voimaa. On kiva, että katsot myös korteista katselijoille. Yhteismeditaatio oli myös virkistävä, Kiitos positiivisen energian välityksestä, Sinun kauttasi tulee luottamusta ja iloa, Kaikkea hyvää Sinulle
 
kiitollinen
10/2/2020 9:11:15 AM
Kiitoksia oikein paljon sinulle . Osasit antaa apua ja hoitoa juuri minun pulmaani. Heti oli hoidosta apua. Päivä jatkui tyytyväisenä sekä helpottuneena . Kannatti soittaa. Kiitollinen
 
Tarja
9/20/2020 10:18:00 PM
Kiitos paljon loistavasta avustasi, ongelma selkeni kirkkaasti ja alkoi heti paranemaan.
 
Helinä
9/4/2020 10:06:41 PM
Kiitos tiistain 1.9 pelkohoidosta Astral TV yleisölle ja koko ihmiskunnalle. Se oli voimaannuttava, tulin virkeäksi ja selvisin pitkälle metsälenkille.
 
Kirsi
9/3/2020 11:42:07 AM
Lämmin kiitos tämänpäiväisestä voimallisesta puhdistushoidosta. Olo on ollut kevyt ja energinen. Sinua kuuntelee muutenkin aina niin mielellään. Kaikkea hyvää myös itsellesi.
 
Heljä Tunturi
9/2/2020 2:46:48 PM
hELI, KIITOS VOIMALLISESTA PUHDISTUSRUMMUTUKSESTA JA POSITIIVISEN ENERGIAN VÄLITTÄMISESTÄ. POSITIIVINEN ENERGIA VÄLITTYY MYÖS KATSOJILLE. KIITOS MYÖS KORTEISTA KATSOMISESTA.
 
Arja
8/26/2020 11:04:10 PM
Kiitos hyvästä hoidosta,verenpaine aleni vauhdilla.
 
Affi
8/23/2020 3:57:23 PM
Kiitos Hannu voimallisista ja auttavista puhdistus rummutuksista.
 
Heli
8/13/2020 1:44:56 PM
KIITOS POSITIIVISEN ENERGIAN VÄLITYKSESTÄ. TULEN AINA ILOISEKSI, KUN SINÄ OLET SIELLÄ. TULEE AINA KEVENTYNYT OLO OHJELMASI JÄLKEEN.
 
anna.
7/19/2020 11:39:05 AM
Moi Hannu, sinua on kiva kuunnella, puhut hyvin ymmärrettävästi asioista, kiitos, että olet ohjelmassa.
 
Ulla Turmola
7/19/2020 11:38:45 AM
Kiitos tämän aamun meditaatiosta, olo helpottui ja tuli hyvä fiilis uuteen päivään.
 
Eila Huhtanen
7/15/2020 9:58:18 PM
Olen katsellut ja todennut että Hannu on rehellinen ja miellyttävä . Kiitos Hannu
 
Tuire Rannikko
6/3/2020 8:37:53 AM
Olet Hannu todella hyvä, ihmiset, niin mielellään kuuntelee sinua, että soitot jäävät, mutta oli ihmeellistä, kun meditoit niitä väreja olin silmät kiinni näin ne kaiikki 4 väriä,annoit taas ihmisille hyviä oloja ja neuvoja KIITOS!! IHANAA PÄIVÄÄ SINULLEKIN
 
PEKKA TASKINEN
5/24/2020 8:42:22 PM
OLE USEAMMIN TELKKARISSA ENNUSTAMSSA
 
kiitollinen
5/20/2020 8:30:06 PM
Hannun TV lähetyksen ansiosta sain sekä fyysistä että psyykkistä apua.Hannu antaa todella arvokasta tietoa mikä helpottaa ihan jokapäiväiseen elämään.Kannatti soittaa !
 
Noora
4/2/2020 8:31:50 PM
Iso kiitos tämän aamun meditaatiosta, värähtelytaajuus kohosi, miten värähtelytaajuuden saa pysymään jatkuvana korkeissa energioissa? Hannua katsoisi mielellään tv, stä vaikka koko päivän. Aina saa hyvää mieltä ja energiaa sinusta.
 
Hannele Helin
3/19/2020 11:58:11 AM
Kiitos tosi paljon avusta ja kaikkea hyvää sinulle.
 
Kiitollinen
3/19/2020 11:58:04 AM
TV ohjelmasi ansiosta annat meille luottamusta siihen että asiat hoituu ja järjestyy meidän kaikkien parhaaksi,Yhteismeditaatio oli tehokas.Sinun välitykselläsi saa itsellen rauhaa ja iloa sekä paljon arvokasta tietoa.KIITOKSIA TVkatsoja
 
Ulla
3/4/2020 11:38:16 PM
Kiitos Hannu tämän aamun aiheestasi "vetovoiman laki". Sinun voimakas positiivinen ja iloinen energiasi tarttui minuun. Sain paljon voimia muuttaa ajatuksiani parempaan suuntaan. Kirjoitin ylös pyyntöni ja "tahtomani" asiat. Kiitos.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Hannu Hyttinen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite