Hannu Hyttinen Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Hannu Hyttinen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Voimallinen parantaja, valkoinen shamaani, Reiki Master, selvätietäjä ja -tuntija, kanavoija, kehoterapeutti, unien tulkitsija. Hannu Hyttinen auttaa sinua pääsemään elämässä ja henkisellä tiellä eteenpäin syvällisellä tuntemuksella ja tietämyksellä ja välittää parantavia energioita avuksi.

Työkokemus (vuotta): 17
Kyvyt: Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala: Henkinen kehitys, Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet: Chakrat, , Kortit, Kirousten poisto
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Olen erikoistunut kaikkien kehojen (fyysinen, mieli, tunne ja henkinen) parantamiseen, monilla eri keinoilla. Mikäli sielullista estettä eli tarkoitusta parannettavan asian olemassaoloon ei enää ole, niin se on mahdollista saada korjaantumaan. Tietenkin on otettava huomioon se, että jos jokin kohta on fyysisesti rikki, niin sitä yleensä on mahdollista enää korjata vain leikkauksella. Kipuja on yleensä mahdollista lievittää merkittävästikin. Kaukoparannus toimii ja vaikuttaa ihan yhtä hyvin kuin paikan päällä tehtynä. Olen tehnyt työtä yli 12v erilaisten keho- ja energiahoitojen parissa ja käynyt niihin monia koulutuksia. Alun perin olen koulutukseltani insinööri, mutta päätin seurata tarkoitusta ja kutsumustani parantajana, joka olen ollut useissa muissa elämissä.

Käytän hoitaessa ja tulkinnoissa intuitiivisesti tarvittaessa apuna hoitosoittimia (shamaanirumpu, -helistin, äänihoitosoittimia), kristalleja, oraakkelikortteja (Arkkienkelit, Ylösnousseet Mestarit ja Portti Tulevaan) sekä Tarotkortteja. Tulkintani ja hoitoni etenevät täysin intuitiivisesti ja turvallisesti sieluni, enkeleiden ja henkioppaiden suojeluksessa ja ohjauksessa. Tunnen ihmisten tunteita ja saan tietoa siitä, mikä auttaa eteenpäin. Joskus saan tiedon myös selvänäköisesti, mutta harvemmin. Poistan tarvittaessa kiroukset, eksyneet sielut, henkiolennot ja korjaan niiden negatiiviset vaikutukset. Puhdistan ja korjaan ihmisten, kotien ja työpaikkojen energiat.

Suosittelen kirjoittamaan valmiiksi paperille ennen soittoa ne asiat, joiden korjaamiseen, parantamiseen tai edistämiseen toivot apua ja hoitoenergiaa. Silloin olet myös itse valmis niiden suhteen vapautumaan ja edistymään. Asiat voivat olla mitä vaan koko elämän ajalta tai tulevia. Tapani on lähestyä asioita ratkaisukeskeisesti kertoen erilaiset vaihtoehdot ja niiden mahdolliset vaikutukset. Usein vaihtoehtoja on paljon enemmän kuin ihminen itse näkee ja autan löytämään niistä parhaan, poistan toiveen toteutumiselta negatiiviset esteet sekä vahvistan sen toteutumista positiivisella energialla. Toteutuminen on yleensä ollut hyvin tehokasta ja nopeavaikutteista.

Tyylini puhua on rehellinen, mutta positiivisen empaattinen ja sydämellinen. Näkökulma asioihin on käytännönläheinen ja henkinen. Annan henkistä neuvontaa kaikenlaisiin elämän haasteisiin ja henkisen kehityksen aiheisiin sekä voin kykyjäni käyttäen edistää sopivalla valoenergialla niissä eteenpäin pääsemistä. En ennusta tulevaa, vaan mieluummin annan neuvoja, tekniikoita ja ohjausta kuinka voit saavuttaa toivomasi tulevaisuuden. Tässä hetkessä luomme itse tulevan suurelta osin ja voimme siis itse vaikuttaa millainen siitä tulee!
 
Ole minuun yhteydessä ja olen sinulle avuksi!

Powerful healing and counselling is also available in English!
Suositukset
Tiina
7/27/2023 11:48:41 PM
Koska tulet linjoille?
 
Seija
6/1/2023 8:48:51 AM
Kiitos Hannu. Aika vain loppui soittelen kyllä uudestaan. Menneitä ei kannata enää murehtia.
 
Tea Sari Anneli Niemi
11/21/2022 11:18:13 PM
Kyllä vaan näki pelkän puhelimen perusteella asioita, ja vanhat elämäni. Sekä kauanko olen kärsinyt vaikka ja mistä. Suosittelen, tällä miehellä on kyky.
 
Kiitollinen
9/26/2022 12:05:43 PM
Jälleen kerran sain tehokasta apua selkävaivaani. Ihanasti auttoi ja oli helpompi olla ilman viiltävää kipua . Kiitoksia ja hyvää jatkoa kunnes taas tarvitsen apua
 
Tiina
3/6/2022 9:59:19 PM
Oikein hyvä, Hannu tee oma meditaatio-ohjelma tv:hen, katsojia riittäisi
 
Seija
2/25/2022 11:41:00 AM
Heippa Hannu! Täytyy minunkin laittaa viestiä Sinulta saamastani hoidosta ja eteenpäin saamastani tuesta.Harmi,kun telkkari lähetys loppui.Olen ollut astral tv:n vakituinen katsoja melkein alusta asti.Kerron tässä yhden tarinan näistä avuista.Pari vuotta taaksepäin sain avun selässäni olevaan jumiin,joka uhkasi kaataa talvilomasuunnitelmani.Meinasin varata aikaa jo lääkärille,mutta sitten kiireessäni en sitä saanut tehtyä. Mutta onneksi en saanut,sillä soitin Hannulle.Ajattelin,että, josko saisin avun tähän akuuttiin kipuun. Menen sitten lääkäriin sen jälkeen,jos en saa apuja.Yhdellä puhelinsoitolla sain avun.Kehossani pitkään jatkunut stressitila oli saanut lihakset jumiin.Hannu puhdisti ja rummutti kehoni tasapainoon.Voi sitä onnen tunnetta,kun pakkasin kimpsujani ja kehossa virtasi niin miellyttävä lämmön tunne.Tulen muistamaan tämän varmasti koko loppuikäni.Suosittelen koko sydämmestäni Hannun hoitoja.Valtavat Halit ja Kiitokset!
 
Tarja
1/16/2022 5:49:26 PM
Hei, Katselin äsken sinun taannoin juontamaasi Astral-tv-jakson osiota, jossa juonsit. Sain tuolloin itsekin Sinulta hoitoa ja apua. Näitä pitäisi vaan saada edelleen. Vaan, kumma kyllä - kun annoit hoitoa soittimillasi ym, menin kai hieman suggestiiviseen tilaan, koska tunsin hieman sitä samaa virtausta, jota tuolloin pääni repimiseen annoit ja joka toi helpotuksen. Mutta, täällä katsomossa odotamme teitä auttamaan meitä edelleen! Mieleeni on tullut tässä semmoinenkin ajatus - liekö realistinen laisinkaan - miten olisi ohjelman nauhoitus cd-levyille tai jotain? Ja edelleen..Astral-tv-lehti - tilaisin heti, jos saisi siitä lukea "teikäläisten" ohjausta ym. Että, toivossa eletään! ja ennenkaikkea KIITOKSET jo tehdyistä isoista avuista!
 
Sopuli
1/4/2022 9:49:54 AM
Hei Rakas Hannu! Jäin kaipaamaan sinua TV-lähetyksissä. Parasta tosi-TV ohjelmaa. Yksi suosikkini, vaikka en ole vielä soittanut. Huom. vielä. Harmi että heräsin astral-TV lähetyksiin myöhemmin, eli alkuajoista lähtien jäi katsomatta ja kun aloin katsoa, niin sitten se jo kohta loppuikin. En ehtinyt soittaa kenellekkään kun ensin halusin tutustua lähemmin ja pähkäilin kenelle soitan. Olit yksi suosikkini muutaman kanssa, enkä osannut vielä päättää, kenelle soittaisin. Toivoisin näkeväni teidät reaaliajassa TV:ssä vielä. Uskon että olette saaneet paljon hyvää aikaan tekemällänne työllä. Siunausta.
 
Anne
12/15/2021 4:30:59 PM
Kiitos chakrojen puhdistuksesta ja vas.lavan hoidosta kuin myös voimallisesta energiasta! Tuntui kuin ukkossadekuuro olisi pyyhkäissyt ulkoisesti niinkuin sisäisestikin puhtaaksi. Tunne on yhtäaikaa rauhallinen ja intoa täynnä, rakkaudellinen. Kiitos!!!
 
meditaatiofani
12/10/2021 10:40:36 AM
Lähetyksen jälkeen oli hyvä mieli jatkaa påivää. Meditaatio oli tehokas ja mielyttävä niin kuin koko lähetys- Kiitoksia paljon
 
Tarja
10/4/2021 11:22:18 PM
Olipa "energinen" ja vahva meditaatiohetki, jonka Hannu äsken suorassa ohjelmassa meille katsojille ohjasi - lämmin kiitos! Tuli ihana alku viikkoon. Upea shamaani olet!
 
Mervi
10/4/2021 11:21:52 PM
Olet kyllä paras aamu TV.n juontaja! Sinulta saa niin hyviä neuvoja ja vinkkejä itselleen. Esim. Tänä aamuna anteeksianto, selitit sen hyvin ja miten tärkeää on vapautua toisten negatiivista energioista. Meditaatio hetki ja rummutukset ovat myös ihania. Kiitos sinulle!
 
tINSKU
10/4/2021 11:21:37 PM
Enemmän Hannua ja meditaatiota
 
Avun saanut
9/5/2021 3:06:12 PM
Mahtavan monipuolinen Auttaja !
 
Kaija-täti
9/5/2021 3:00:38 PM
Kiitos meditaatioista, ne ovat tosi hyviä. Mutta tänä aamuna harmitti ja koko meditointi meni pieleen, kun ei saatu taustamusiikkia pois
 
Kiitollinen
8/2/2021 1:31:59 AM
Tv lähetyksessä osaat antaa selkeät ymmärrettävät ohjeet .Näillä ohjeilla saa rohkeutta myös toteuttaa ohjeet.Kiitoksia sinulle.
 
Hannakaisa
7/14/2021 12:38:58 PM
Soitin Hannu Hyttiselle ja toden totta, hän sai minua piinaavat uneni loppumaan ja jotenkin rauhan minun sydämeeni. Hän poisti minusta syyllisyyden tunteen ja nyt ymmärrän, että oikeasti en ole edes syyllistynyt mihinkään vaan minulla on ollut tunne lapsuudesta, että olisin syyllinen tapahtuneisiin, mutta Hannu vapautti minut siitäkin. Hannun sanoin: Hyväksyn itseni sellaisena kuin olen, enkä syyllistä itseäni mistään. Tämä toimii minulla. Kiitos Hannu, olet ihan oikea Lapin Shamaani <3
 
kiitollinen
5/31/2021 2:02:54 PM
kyllä oli antoisa ja selkeä Tv lähetys . Sain rohkeutta ja tietoa miten toteutan tulevia haasteitani .
 
Eerika
5/31/2021 2:02:44 PM
Kiitos virkistävästä aamulähetyksestä ja arvokkaista neuvoista. Parantava energia välittyy myös katsojille. Ohjelmasi jälkeen on aina iloinen ja keventynyt olo.
 
Tarja Karstila
5/31/2021 2:02:32 PM
Pyysin Hannulta tänään apua energiahoidon muodossa stressitilaani. Annettu energiahoito tuntui erittäin vahvasti ja myös rummutus-hoito. Olotila normalisoitui käsin kosketeltavasti jo hoidon aikana! Hannu "löysi" kehostani aiemmatkin "stressikasat", mikä piti paikkansa ja poisti nekin. Voin hoidon jälkeen paremmin ja oloni parani ihanan hyväksi. Kuuntelin ennen soittamistani, mitä Hannu puhui ja se oli oivallista kuunneltavaa - ja sitten tajusin, että häneltä pyydän apua. Kyllä kannatti! Kiitos vielä!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Hannu Hyttinen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite