Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Niitta

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

ENEIA-energiaohjaaja, parantaja, astrologi. Niitta kanavoi auttavaa, hoitavaa energiaa.

Työkokemus (vuotta): 32
Kyvyt: Kanavointi, Energianvälitys
Erikoisala: Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ, Henkinen kehitys
Välineet: Astrologia, Kortit
Tyyli: Rehellinen
Kuvaus
Kanavoin auttavaa ja hoitavaa energiaa kaikenlaisiin tilanteisiin, jokaiselle juuri hänelle tarvittavaa apua. Käytän joskus Tarot- ja Enkelikortteja apuna. Astrologisissa tulkinnoissa on myös aina kanavoitu energia mukana.

Tulkinnat eli energian lukemisen teen pääasiassa astrologisesti. Astrologia antaa monia eri menetelmiä perus- eli syntymäkartan tulkinnan lisäksi. Katson aina myös syvempää, hienosäätöisempää tasoa – olen todennut sen tuovan joskus aivan ratkaisevan lisän tulkintaan ja ymmärryksen ihmisen olemuksesta ja ainutkertaisuudesta ja elämänsä tärkeimmistä teemoista.
 
Ihmissuhteissa karttojen vertailu auttaa ymmärtämään, mikä on helppoa ja tuottaa iloa ja mikä puolestaan vaatii enemmän työstämistä, kärsivällisyyttä, ja mitä ehkä on tarkoitus oppia tai muuttaa. Vertailussakin käytän useita eri menetelmiä. Joidenkin tapahtumien ja teemojen ajoitusten tulkinnat on myös mahdollista katsomalla planeettojen liikkeitä suhteessa karttoihin sekä edistettyjen karttojen avulla. Ne auttavat ymmärtämään ja hyväksymään, että nämä aiheet kuuluvat nyt tähän aikaan sekä pohtimaan, mikä on tämän ajan anti juuri minulle.
 
Käytössäni on myös monia erilaisia tulkintakortteja - Enkeli-, Luonnonhenget- ja Arkkienkelit, ym.- joiden avulla saat viesteillä vastauksia kysymyksiisi.
Välitän auttavaa ja hoitavaa energiaa kaikenlaisiin tilanteisiin. Jokainen saa juuri sellaista apua, jota hän siihen hetkeen tarvitsee. Kaikki tapahtuu aina Suuremman Suunnitelman mukaan.
 
Sinun Parhaaksesi,
Niitta
 
Suositukset
Lea.
5/29/2024 11:08:15 PM
Hei Niitta, olet myös ASTROLOGI, tule tekemään tulkintoja telkkariin. Astrologia osaavia kaivataan kovasti. Meitä on monta jotka odottaa tulkintoja telkkarissa, se on todella mielenkiintoista.
 
nimetön
9/4/2020 1:26:20 AM
Ei voinu ulkomailta soittaa! niin isot kiitokset näin parin vuoden takaa kun autoit oikealle tielle. Nyt olisin mielenkiinnosta kysellyt taas hyviä neuvoja, ehkä sitten taas kun pääsen Suomeen. Ihanaa syksyä kaikille! ❤️
 
Affi
8/23/2020 3:57:13 PM
Kiitos miellyttäviä sanoista ja voimallisesta energiasta.
 
Anna-Maija
3/10/2020 9:42:52 PM
Kiitos avusta, vointini koheni heti puhelun jälkeen ja kapeiksi käyneet ajatukseni tilanteestani avartuivat. Soiton jälkeen myös energisyyteni parantui. Niitta on monipuolinen, tilanteen ymmärtävä ja järjestelmällinen. Suosittelen Niittaa ja kiitän myös lämpimästä suhtautumisesta!
 
Tuuli
12/26/2017 9:37:42 PM
Luin artikkelisi talvipäivänseisauksesta. Minua jäi mietityttämään se, mitä kirjoitit Chironista. Omalla kartallani saamieni tulkintojen mukaan Chiron on vaikuttavassa asemassa. Haluaisin kuulla siitä sinulta lisää. Soittelen, kun olet tavoitettavissa.
 
Tarja Ahonen
7/19/2017 12:34:06 PM
Kiitos niita .olet paras nevonantaja ja tulkitsija. Ja myös lämminhenkinen auttaja.kaikkeaa hyvää sinulle .T:vesimies naantalista
 
Minna
4/18/2017 3:16:03 PM
Soitin sinulle noin 2 vuotta sitten. Se oli hyvin voimallinen keskustelu, josta henkinen kehitykseni lähti voimalla eteenpäin. Kiitos Niitta!
 
MM
3/30/2017 8:09:30 AM
Kiitos Niitta. Minun on jo pitänyt lähettää sinulle aiemmin viestiä. Tosiaan monikin karmaalinen asia joita olen käynyt läpi viime vuosina selvisi tarkemmin puhelun aikana. Huomasin myös oloni helpottuvan jo puhelun aikana. Myös astrologinen karttani ja tämän hetkinen puhdistava aikakausi täydensivät tapahtumia, ajatuksia ja tunteita. Olin helpottunut keskustelun ja sen aikana ja jälkeen tapahtuneen hoidon jälkeen. Ja edelleen huomaan että olen aina vaan enemmän tasapainossa elämän kanssa. Ja valmiina ottamaan vastaan nyt uutta ihanaa vaihetta. Samalla haluan kiittää myös kaikkia muitakin astraltv:siä. Teette arvokasta työtä
 
Anri Tenhea
1/2/2017 9:29:01 PM
Kiitos Niitta! Olet auttanut minua uskomattoman voimallisella tavalla elämäni solmukohtia aukaisten. Keskustelut kanssasi ovat avartaneet rauhoittaen, kauttasi välittyvä parantava energia saa ihmeitä aikaan välittömästi. Aina uskon ihmeisiin ja nyt elämäni on täynnä rakkautta ja lämpöä. ~Espavo~
 
Maarit
10/5/2016 9:45:48 PM
Kiitos Niitta ! Tulkinnan ja hoitosi myötä lähtivät todella voimakkaat uudet tuulet puhaltamaan. Olen todella hämmästynyt ja kiitollinen mitä kaikkea onkaan avautunut sen jälkeen käyttöni,kuin olisin astunut uuteen maailmaan :)
 
Marja
6/2/2016 12:10:16 AM
Kiitos Niitta.Energiahoitosi jälkeen nukuin 1,5h jonka jälkeen säryt ja totaalinen uupumus olivat helpottaneet.Kävin tunnin kävelylenkillä,joka on minulle nivelvaivaiselle pitkä lenkki. Tästä on hyvä jatkaa Niittan ohjeiden avulla.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Niitta
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite