Rea Rubins Ennustaja odottaa soittoasi. Tulkitsijamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi | ASTRALTV.FI
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Rea Rubins

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Näkijä, Parantaja ja enkelitulkitsija, henkinen auttaja. Rea Rubins on henkisen alan koulutettu työntekijä, jolla kyky auttaa monella eri tavalla. Hänellä voimakas hajuaisti, käsissään parantava voima sekä enkelit läsnä tulkinnoissa. Rea Rubins tekee enkelihoitoja sekä energianparantamista. Hän kertoo tulevaisuuden, antaa ohjausta muuttaakseen positiiviseen suuntaan elämän solmukohtia.

Työkokemus (vuotta): 9
Kyvyt: Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala: Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Ura/Työ
Välineet: Chakrat
Tyyli: Myötätuntoinen
Kuvaus

Näkijä, Parantaja ja enkelitulkitsija, henkinen auttaja

Hei, olen henkisenalan koulutettu työntekijä jo seitsemättä vuotta ja olen ollut syntymästäni asti selväaistinen- kuuloinen ja -tuntoinen. Minulla on valtavan voimakas hajuaisti, jota on hyödynnetty eripuraisiin tilanteisiin jo lapsuudessani, nenäni siis on ratkaissut monta riitaa...( Harjoittelun kautta voi visualisoida millainen tuoksu ympäröi ihmistä jonka kanssa olen puhelinyhteydessä...) Energia ei katso aikaa eikä paikkaa välittyessään meidän ihmisten ja eläinten välillä ja samoin kaiken muun elollisen kanssa.

Minulla on käsissäni parantava voima, joka voi auttaa sinua ollessasi sairas, olen auttanut monia ihmisiä parantumaan fyysisestä sekä tunnepuolen sairaudesta, mutta hoitoni eivät korvaa lääketiedettä, joten jos sinulla on sairaus joka vaatii lääkärillä käynnin ja lääkityksen niin jatka hoitosuhdettasi. Minä voin virrattaa sinulle parantavaa ja voimaannuttavaa energiaa Universaalin Viisauden Lähteestä ja Äitimaasta, sinun on vain itsesi uskottava tähän ja antaa paranemisen astua elämääsi.

Enkelit ovat voimakkaasti elämässäni läsnä. He ohjaavat minua, milloin itse olen avannut heille oven ja pyytänyt heitä elämääni auttamaan minua tilanteissa, joita en hallitse tai joissa on ollut uhka mukana, joten näin teen joka päivä.

Tulkintani pohjaavat enkeleiden viesteille, joita he haluavat sinun tietävän ja kuulevan, eli tulkintani tulee enkeleiden tasolta. Teen myös energiaparantamista.

Voin tarjota sinulle enkelimatkan, joka tapahtuu aina Sinun itsesi Korkeimman parhaaksi. Saat juuri sen kokemuksen, joka on sinulle tarkoitettu tällä hetkellä. Välitän sinulle parantavaa energiaa AE Rafaelin ja parantavien enkeleiden välityksellä, sinun tulee vain olla ja vastaanottaa tätä energiaa.

Kerron sinulle tulevaisuutesi ja annan sinulle ohjausta, mitä sinun olisi hyvä tehdä muuttaaksesi elämäsi solmukohtia ja kulkeaksesi unelmiasi kohti. Sekä niiden toteuttamista, ethän anna tilaisuuden mennä ohitse??

Kerron sinulle myös juuri tämän hetken kosmiset energiat, jotka ohjaavat sinua toimimaan tavoilla, joita ehkä itse et ole oivaltanut tai et ole uskaltanut ottaa niitä askeleita, joita oma intuitiosi, sydämesi ja sielusi ääni on sinua kehottanut ottamaan. Toimin kuun kierron mukaan, vaikka sinun on aina ensin kuunneltava mitä sinun sisäinen viisautesi sinua ohjaa.

Kuinka sinun työelämäsi, rakkauselämä, parisuhde tai terveys tällä hetkellä voivat, ovatko ne myrskynsilmässä, haluatko selventää joitain asioita, autan sinua siinä??

Avaan, puhdistan ja tasapainotan chakrasi, jotta tiesi selkiytyy ja energiat kohoavat.

Soita luottamuksella, rakkaudella: Rea Rubins

Suositukset
Marja-Leena Porrassalmi
9/10/2023 11:19:05 PM
Minulle tuli itku mitä ei ole tullut vuosiin ja kiva olo sen myötä. Ymmärsit hyvin pelkoni. Yhteistyö enkeleiden kanssa jatkuu myös. Kiitos kiitos kiitos
 
Kaverille kans
3/19/2022 10:19:58 PM
Kiitos paljon Rea ja Yläkerran Kaverit! Välitit masentuneelle ystävälleni kauttani hoitoa ja energiaa. Hankalan aamun jälkeen oli piristynyt ja ihmetteli oloaan itsekin!
 
Nina Tennant
10/10/2021 12:54:38 AM
Aivan ihanan sydämellinen Rea ♥️ Osasit auttaa ja tukea ♥️ Olet aito ♥️ Halauksin Nina ♥️
 
Margit Kajander
10/10/2021 12:52:06 AM
Kiitos Rea tarkasta tulkinnastasi ja empaattisesta, syvällisestä ymmärryksestäsi, kun välitit tietoa ja lohtua elämäni polulle ja autoit myös tyttäreni&perheen asioissa. Työtäsi siunaten ja sinua lämpimästi ajatellen...❤️ Oman polkuni etsijä
 
Mara
9/15/2021 12:02:11 PM
No kyllä. Osui oikeaan, näki tilanteeni hyvin . Kiitos
 
Illanvirkku
8/27/2021 8:05:57 AM
Yhden kerran sain keskustella kanssasi. Siitä olin vaikuttunut. Aika harvoin olet tavattavissa. Haluaisin jutella vielä...
 
Äidiltä tyttärelle
8/12/2021 8:39:36 AM
Kiitos Rea sinulle ja yläkerran mahtaville Auttajille. Apu on mennyt perille tyttärelleni ja huoleni on helpottunut. Kiitos, kiitos, kiitos !
 
helmi helena moilanen
8/4/2021 9:14:51 AM
Kiitos Realle,vihdoinkin sait tällättyä kuvan astral-sivulle,pirtsakka kuva sinusta..Kiitos..
 
Surusiipi
7/9/2021 3:56:57 PM
Aito Auttaja suurella sydämellä . Suosittelen vahvasti.
 
Armi
6/30/2021 1:44:20 PM
Kiitos Rea avustasi, tuli helpompi olo.
 
Äidiltä tyttärelle
6/28/2021 12:53:47 PM
Erittäin voimallinen energia välitys.
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Rea Rubins
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite