Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Master

Seija Laukkanen

Puhelinnumero:
 
Alanumero:
Puhelun hinta:
3,58 €/min
 
 
Lisätietoja

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Kyvyt: Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala: Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet: Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli: Inspiroiva
Kuvaus
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
Suositukset
Liisa Häkkinen
10/30/2020 11:42:01 AM
Katson AINA juontovuorosi, otan ne netistä muistiin. Ota niitä ns.jalokiviä/korukiviä luonnosta löytyneessä muodossa mukaasi, ei hiottuja. Minkänäköinen on luonnosta löytynyt spektroliitti. Vihreä-,savu-,keltainen-,kirkas ym.väriset kvartsit. Minusta on tullut kivien kerääjä. Minkä näköinen on hiomaton turkoosi? Entäs kuukivi, minkänäköisenä sen voi luonnosta löytää?
 
virva
10/22/2020 10:22:16 AM
Hei Seija,olet niin suosittu,etten ole päässyt kanssasi puhumaan,mutta kuuntelen tarkasti sinun juontovuoroasi.Olet mahtava,lämmihenkinen ja luottamusta herättävä,jotenkin hieman pelottavakin....kerrassaan ihana ihminen!
 
belia
10/18/2020 7:31:54 PM
Seija, oot ihana, super sympaattinen ja paras! Oon katsonut sua Astraltv:ssä alusta asti, joka aamu! Soitin sinulle ekaa kertaa viime to 15.10.20. Kyselin tärkeän puhelun aikataulusta ja wauuuu! HUH! Olen kanssasi ihan täysin samaa mieltä! Et usko miten ihanan vapauttavaa ja iso helpotus oli saada puhelun tulolle tarkka aikataulu! Ja ei tarvitse sammalla sairaalla tavalla enää kytätä puhelinta! Sanoinkuvailemattoman ihanaa! Ja tämä mahtifiilis on vain ja ainoastaan sinun ansiotasi Seija! Kiitos, kiitos! Onneksi ymmärsin heti soittaa että sain tätä loistavaa super tukea, enkä vain jäänyh puhelinta kyttäämään! Luotan tulkintaasi 150%. Puhelu sattuu kaiken lidäksi virlä syntymäpäivieni aikaan, jouluuuun alkuun, uskomatonta! Kiitos tuhannesti rakas Seija, sä rokkaat! Soitan sinulle sitten päivitystä puhelun jälkeen! En hetkeäkään edes harkinnut, että olisin doittanut jollekin muulle tästä asiasta, you are the one and only! <3
 
Hannele
10/16/2020 9:09:56 AM
Enkelin halaus Sinulle Seija! Kiitos neuvoista! Minäkin sain parantaa sinun lonkkaasi. Soittelen taas, laitan sinulle energiaa. Olet valloittava, taitava ihminen!
 
Liisa Häkkinen
10/12/2020 5:26:06 PM
PARAS KAIKISTA !!
 
Ulla Rautonen
10/9/2020 9:25:08 AM
Olet paras, Seija ! Sen kynsien puolen kämmenen yläosan nimi on suomeksi KÄMMENSELKÄ. (hait sitä sanaa ohjelmassasi perjantaina)
 
Asta Soidinvuo
10/9/2020 9:24:54 AM
Hei pitkästä aikaa. Tämä on ollut todella raastava vuosi aiempienkaan helpottamatta juurikaan. Mikä tässä ajassa oikein ihmisiä raastaa? Lienevätkö nuo astrologiset seikat yksinomaan noin raskaita? Olette olleet monessa oikeassa, joista muistan kes- kustelleeni. Teillä usein linja varattu, kun muutkin ovat huomanneet tapanne lähestyä toista huoli- neen ja murheineen. Työ työstä, kaksi parhaasta, kuuluu jo sananparsikin. Voimia työhönne hyvässä asiassa..
 
Paula Nokela
9/28/2020 8:37:47 AM
Nyt oli kyllä loistavat sunnuntaiaamuiset puhdistukset. Taitava olet.
 
Sari Hautakangas
9/20/2020 10:18:25 PM
Hei taas seija
 
Munkki
8/24/2020 1:19:41 PM
Kiitos Seija! Teet tärkeää työtä. Sinulle soittaminen oli kohokohta ja hyvin tärkeää. Kiitos, kun jaat kykysi muiden auttamiseksi. Toivottavasti saat myös itse levättyä, kun palvelet aina toisia.❤
 
Affi
8/23/2020 3:57:44 PM
Olet aivan mahtava, voimallisten sanojesi kannustamana jatkan matkaani huomattavasti kevemmin ja odottavin mielin.
 
Eila Huhtanen
8/19/2020 5:18:18 PM
Kiitos Seija olen sinulle kiitollinen nyt olen nukkunut yöni hyvin ❤
 
Claara
8/16/2020 10:24:39 PM
Hei Seija. Aamulla heti herättyäni laitoin telkkarin auki ja kuulin Sinun kertovan, että näit sirkkaparven. No, hämmästykseni oli suuri kun olin nähnyt saman näkymän hetkeä aikaisemmin. Tosin en ole varma oliko se sirkkaparvi. se näytti olevan tasavälinen ja tulevan ylhäältä, siis taivaasta. Olisi mielenkiintoista tietää, että mitä se näky mahtaa tarkoittaa. Joskun silloin tällöin näen kummallisia asioita. Kaikkea hyvää Sinulle!
 
liisa häkkinen
8/7/2020 9:27:39 AM
Suosittelen sinua kaikille, olet paras, asialline ja rauhallinen. Ohjelmasi rauhoittaa. Tallennan sinun juontovuorosi jos en ole paikalla, äänesikin rauhoittaa ja uskon kykyihisi. Jos en olisi puhelinoperaattorin kanssa sopinut viihdepuheluiden eston, olisin soittanut sinulle aina kun on vaikea elämäntilanne, monesti olen katunut sitä sopimusta. Olet kaikista astralilaisista paras. Voi hyvin t. uskollinen katsojasi.
 
Melita
8/5/2020 5:51:41 PM
Hei Seija, mielenkiinnolla olen seurannut juontojasi jo loppuvuodesta 2018 ja kerran soittanutkin. Minulla oli jo aika iso kivikokoelma jo noin 10 vuotiaana ja isältä sain teininä lahjaksi hiottujen kivien kokoelman jota tallessa. Olisiko mahdollista että vaihtaisit kivien alla olevan liinan..nyt saa vain arvailla mitä kiviä tummalla liinalla on.
 
Aila
8/4/2020 11:49:22 AM
Olet Seija mielestäni huippu näkijä,pyrin aina kun vain mahdollista katsomaan ja kuuntelemaan sinua ja ohjelma tulkintojasi.
 
Heli
8/4/2020 11:49:14 AM
KIITOS SEIJA, kiitos positiivisen energian välittämisestä ja aivan konkreettisista neuvoista. Tosi kiva, kun kerrot nyt esim. ametisti- kivestä! Odotan suurella mielenkiinnolla seuraavaa kertaa.
 
Katja
8/4/2020 11:49:03 AM
Ihmeellinen tietäjä ja taitaja, olen erittäin otettu hänen taidoistaan. Jopa aikataulut pitävät paikkansa. Siunausta työllesi, tarvitsemme kaltaisiasi auttajia.
 
Seija fani
7/28/2020 12:25:28 AM
Hei seija. Olet ylivoimainen ihminen teidän tulkitsijoista. Sinua jaksais kuunnella tunnista toiseen helposti, mutta anteeksi on niitäkin joita ei vaan pysty. Osaat keskustella rauhallisesti ja jaksat kuunnella soittajan huolia. Olet myös uskottava puhuja, kaikki ei valitettavasti osaa tota hommaa. Sinusta puhutaan pelkkää hyvää muut osaa hyvin teeskennellä. Älä vaan lopeta näitä aamuja muuten lopahtaa mielenkiinto koko ohjelmaan. SEIJA OLET PARAS
 
Mirni
7/25/2020 11:36:10 PM
Kiitos Seija!
 
Kirjoita suosittelu
Jos sinulle jäi asiantuntijastamme hyvä mieli tai jäit jostain syystä tyytymättömäksi, kirjoita meille arvostelu!
Pyydämme sinua arvostelemaan asiantuntijamme työtä tähtien avulla!
Seija Laukkanen
 
pyydämme sinua arvostelemaan tähdillä asiantuntijaa!
 
mielipide
Nimi
Sähköpostiosoite