Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

3 luonnon kristallia, joita voit käyttää kohottamaan mielialaasi

Meillä kaikilla on päiviä, jolloin tunnemme olomme alakuloiseksi ja maailma tuntuu ankealta paikalta. Ehkä olet juuri nyt hieman surullinen ja kaipaat positiivista energiaa? Tiedä, että voit aina kääntyä kristallien puoleen saadaksesi tukea ja hyvää mieltä!

Kristallit voivat auttaa rauhoittamaan mieltäsi ja sieluasi ja kohottamaan energiatasojasi lempeillä, piristävillä värähtelyillään. On niin monia ihania tapoja työskennellä kristallien kanssa, kuten esimerkiksi meditoiminen niiden kanssa, voit luoda oman kristalliparannus pisteen tai käyttää niitä koruina. Seuraavana on intuitiivinen valintamme kolmesta kristallista, jotka kohottavat mielialaa, sekä yksinkertaisia tapoja, joilla voit käyttää näitä kristalleja jokapäiväisessä elämässäsi... 
 

Kalkopyriitti (Peacock Ore) - Näe taika jokaisessa hetkessä 

 
Optimismin ja ilon kristalli, kalkopyriitti opettaa sinua elämään elämääsi täysillä. Kun tunnet olosi alakuloiseksi, tämä kristalli tuo ripauksen kirkasta väriä arkeesi. Kalkopyriitti opettaa sinua rakastamaan elämääsi ja arvostamaan aidosti jokaista hetkeä. Sen eloisat värit antavat sinulle välittömästi annoksen piristävää energiaa. Työskentely tämän kristallin kanssa muistuttaa sinua näkemään itsesi mahdollisimman suotuisassa valossa, sillä silloin elämäsi alkaa muuttua ihmeellisellä tavalla. Kalkopyriitti tuo meille viestin, että elämä on täynnä taikaa ja ihmeitä, ja meidän tehtävämme on avata silmämme niille lukuisille ihmeille, joita tapahtuu ympärillämme joka ikinen hetki. Kun alamme huomata näitä ihmeitä arkipäivän arkipäiväisissä tilanteissa, muistamme yhteytemme jumalalliseen/universumiin ja elämästämme tulee pyhä matka täynnä taikaa ja siunauksia. 

3 luonnon kristallia, joita voit käyttää kohottamaan mielialaasi
 
Unakiitti – Tartu hetkeen! 

 
Jos mielesi on menneisyyden tuskallisten muistojen ja/tai tulevaisuutta koskevan ahdistuksen vallassa, työskentely unakiittikiteen kanssa auttaa tuomaan tietoisuutesi takaisin nykyhetkeen. Me kaikki tunnemme joskus olevamme hieman jumissa. Ehkä pidämme kiinni jostain menneisyydessämme, pelkäämme siirtyä eteenpäin mutta emme pysty enää palaamaan entiseenkään. Saatamme takertua eilisiin ajatuksiimme ja tunteisiimme ja estää siten elämän luonnollisen virtauksen. Uusi energia ei voi tulla elämääsi, kun menneisyyden energia vie liikaa tilaa. Jos tämä kuulostaa tutulta, saatat olla ns. jumissa kahden maailman välissä. Työskentely unakiittikiteen kanssa muistuttaa sinua siitä, että tässä paikassa; sen välissä “mitä oli ja mitä on tulossa”, on nykyhetki joka on täynnä rajatonta potentiaalia. Jumissa olemisella voi olla valtava vaikutus mielialaan, sillä se saa sinut tuntemaan itsesi ahdistuneeksi ja pelokkaaksi. Unakiittikristalli voi auttaa sinua saamaan takaisin selkeyden ja suunnan tunteen. Meditointi tämän kristallin kanssa rauhoittaa yliaktiivista mieltä ja hidastaa päässäsi ryntäävien ajatusten virtaa.
 

Turkoosi - Matkusta valtameren paratiisiin 

 
Turkoosin kanssa työskentely yhdistää sinut maapallon parantaviin vesiin. Turkoosin kristallin pitäminen kädessäsi ja sen kirkkaansinisten sävyjen katseleminen voi kohottaa mielialaasi välittömästi. Muinaisista ajoista lähtien turkoosin kristallin on uskottu ympäröivän käyttäjäänsä voimakkaalla suojakilvellä. Tämän kristallin kanssa työskentely puhdistaa ja vahvistaa energiakenttääsi, mikä puolestaan nostaa värähtelytaajuuttasi ja kohottaa mielialaasi. Turkoosi kristalli muistuttaa sinua siitä, että olipa kokemuksesi mikä tahansa, tunnelin päässä on aina valoa. Jos sydämesi on särkynyt, turkoosin värähtelyt voivat auttaa siirtämään keskittymisesi optimistisempiin ajatuksiin. Työskentely turkoosin kristallin kanssa voi olla hyvin rauhoittava ja hoitava kokemus, sillä tämä kristalli tuo mieleen kuvia kauniista turkoosin värisestä merivedestä, joka tuo mukanaan rauhallisuuden ja autuuden tunteen. 
 

Kuinka voit käyttää näitä 3 kristallia mielialasi kohottamiseen? 

 
Käytä niitä koruina tai kanna mukanasi 
Voit käyttää näitä kristalleja korujen muodossa tai kantaa niitä käsilaukussasi tai taskussa. Näin olet yhteydessä niiden piristäviin energioihin koko päivän ajan.   
  
Sijoita kristalleja kotisi eri paikkoihin 
Toinen tapa hyödyntää näiden kristallien energioita on asettaa ne tarkoituksella kotiisi tai työtilaasi. Kristallin positiiviset värähtelyt leviävät koko koti- tai työympäristöön ja parantavat siten mielialaasi ja yleistä hyvinvointiasi. Kristallin katseleminen muistuttaa sinua myös tuomaan tietoisuutesi takaisin nykyhetkeen. 
  
Luo oma kristalli energia kenttä  
Ihana ja luova tapa luoda yhteys näiden kristallien ominaisuuksiin on luoda oma “kristalliparannus-kenttä. Järjestä vain kristallit pyhään geometriseen muotoon (ilmaisia malleja on saatavilla internetissä) ja aseta tavoite, jonka haluat manifestoida. Kristallien yhdistetyt energiat lataavat tavoitteesi erityisellä voimalla. 
  
Meditoi 
Pidä mitä tahansa näistä kolmesta kristallista kädessäsi meditoidessasi, se auttaa sinua rauhoittamaan mieltäsi ja keskittymään tähän hetkeen. Meditointi kristallien kanssa voi myös auttaa sinua luomaan yhteyden korkeampiin taajuuksiin, jotta voit saada tukea ja opastusta henkioppailtasi. 
Voit myös lausua halutessasi seuraavan mantran meditaatiosi aikana tai sen jälkeen: 
“Tänään tunnen onnellisuutta siitä, että olen elossa, sillä tiedän elämäni olevan täynnä taikaa ja siunauksia.”
 
Anna meidän auttaa, jos sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen! Tulkitsijamme omaavat laajaa kokemusta ja ammattitaitoa! Soita nyt numeroon 070003445 ja valitse juuri sinulle sopivan asiantuntijan alanumero! 


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Selina
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero: