Sielunkumppani, parisielu | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Sielunkumppani, parisielu

Kenelleppä ei olisi tuttu kaipaus jostakin, minkä tuntee puuttuvan että voisi olla ehyt ja kokonainen. Kuka kaipaa yksinisyydessään toista ihmistä itseään täydentämään, haaveilee kumppanista jonka ansiosta elämästä tulisi täydellinen. Joku toinen katselee tähtiin, tuntien rinnassaan syvää kaipuuta jonnekin kauas, käsittämätöntä tunnetta siitä ettei kuulu tänne maapallolle.

Kaipaus ja haaveilu jostain itsen ulkopuolisesta itsensä eheyttäjäksi voi pysäyttää henkilön haaveisiin niin, että muu maailma menettää merkityksensä, arki jää elämättä, tässä ja nyt.

Kaipaus ja

Hän voi olla kuin maalta kaupunkiin muuttanut, kokien kokoajan ikävää synnyinseuduille ja kaikki se mitä kaupungissa on jää kokematta, teatteri, puistot, pienet viihtyisät kahvilat ja erinäköiset harrastusmahdollisuudet. Arjen täyttää vain tyhjyydentunne ja kaipaus. Tai hän voi olla kuin kaupunkilainen joka joutuu erämaahan ja kokee ettei siellä ole mitään, pelkää pimeää, ei näe ympäröivää luontoa, ei vuodenaikojen vaihtumista, kevään heräämistä, kesän kukoistamista, syksyn satoa ja talven kirpeää seesteisyyttä. Kumpikin kaipaa jotain menettäen kaiken mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ihmisenä, mahdollisuuden elää tässä ja nyt. Näitä jämähtämiselämiä jolloin emme kehity on meillä kaikilla ja seuraavassa elämässä yleensä otamme sitten oikein kunnon kuorman ja ihmettelemme miksi näin paljon, eikö tämä kokemusten vuori jo riitä. Jostakin on lähtenyt vallalle käsitys, että me ihmiset olemme kokonaisia ja ehyitä vasta kun löydämme ”parisielun”, kaksoisliekin” tai jonkun muun, miksi sen nimitämmekin ja sitä haikaillessa emme näe ympärillemme, jätämme todellisen mahdollisuuden eheytyä, tulla kokonaiseksi.

Kun sielumme päätti syntyä tänne raskaaseen maapallon fyysiseen kehoon, meille jäi hatara muisto kevyemmästä energiatasosta ja tietoisuudesta joka ei ole tämän Saturnusmaailman kahlitsema. Tulemme tänne saamaan oppia minkälaista on kulkea ihmiseksi nimetyssä fyysisessä kehossa, joka käy läpi geneettistä kehitystä kyetäkseen ilmentämään eetterikehomme kautta yhä todellisemmin sielumme olemusta. Maailmankaikkeudessa on kuitenkin voimassa syyn- ja seurauksen lait. Vaikka kuinka kaipaisimme jonnekin muualle tai jotain täydentämään itseämme, joudumme jossain vaiheessa sielun kehitystä ottamaan itse vastuun itsestämme. Tämä sielunkehitys fyysisessä kehossa kulkee periaatteessa samallalailla kuin ihmisenkin kehitys, vauva saa hoitoa ja huolenpitoa, jossain vaiheessa on alettava itse selvitä ja jossain vaiheessa kyettyä ottamaan vastuu myös toisista. Mitä useammin sielu on täällä fyysisellä tasolla käynyt, sitä vähemmän hän etsii tukea toisesta, parisieluna tai sielunkumppanina itseään täydentämään, sitä voimakkaammin hän alkaa kaivata syysen tason ja henkisen tason toiminnan yhteensaattamista.

Usein kysytään, löydänkö minä itselleni kumppanin että voisin tuntea itseni eheäksi, sielunkumppani jonka kanssa olisimme yhtä, täydentäisimme toisiamme jne.  Nuo kysymykset kertovat, että tuo vauvavaihe on läpikäyty mutta kaipaus siihen, että joku toinen pitäisi huolta on vielä olemassa. Astrologisesti tuo näkyy kartalla usein kosmisten ja persoonallisten planeettojen stressiaspekteina ja kiikkulautakarttana, yleensä pääakselien suuntaisesti. Tuon vaiheen jälkeen tulee sitten samoin kuin kehityspsykologiassa jossain 12-15 vuoden iässä oman ryhmän etsimisvaihe jossa ollaan sosiaalisesti aktiivisia, ryhmäydytään samanhenkisten kanssa ja löydetään vikoja toisista, etsitään itsenäisyyttä ja ollaan ”individualisteja” pukeutumalla ja käyttäytymällä tasan tarkkaan samoin kuin se ryhmä johon kuulutaan. Tätä sielunvaihetta seuraa sitten parisielun tai kaksoisliekin etsimisvaihe joka kehityspsykologiassa on aikuisuuden alku jolloin pariudutaan, perustetaan perhe ja vakiinnutaan. Tästä vaiheesta on kummunnut muoti-ilmiö parisielun etsimisestä omaksi eheytymiseksi ja ihanneminän muodostumiseksi, jonka tekemisen vastuu siirretään toiselle.

Tästä vaiheesta

Astrologisella kartalla tässä vaiheessa magneetin tavoin tartutaan toiseen ihmiseen intohimoisesti, tähän kuuluu parisuhteen kaikkien mahdollisten traumojen kokeminen ja magneettina toimii Kuun ja Auringon aspektit, yhtymä, neliö ja oppositio, luonteensa mukaisesti toimien. Näihin sitten omilla aspekteillaan muut planeetat ja asteroidit tuovat lisämausteen keitokseen. Muotia on nyt myös se, että jos kumppani ei tuohon rooliin suostu vaan kehittyy omana itsenään, hänet tuomitaan narsistiksi josta on nyt tullut oikein muoti-ilmiö – liekkö ihmiskunnan valtaosa nyt tässä vaiheessa. Kun henkilö on ohittanut tämän vaiheen, hänestä tulee itsenäinen aikuinen johon narsisti ei katalaa koukkuaan enää saa iskettyä. Astrologisesti tässä vaiheessa elävien kartalla on ensimmäinen ja seitsemäs huone painottunut huomattavasti muita huoneita voimakkaammin. Tätä vaihetta seuraa sitten velvollisuuksien aika, aikuisuus ja ura. Sielu suorittaa omaan pätemiseen ja pätevöitymiseen mutta myös valtaa ja vallankäyttöön liittyviä tehtäviä. Sosiaaliset planeetat korostuvat tässä vaiheessa kartalla yhtymällä persoonallisten kanssa sekä Kauriin merkki, X ja VI huoneet.

Tässä vaiheessa sielu yleensä myös irtaantuu kaikista kauimmas omasta alkuperästään kiintyen materiaan ja valtataisteluihin, fyysiseen tasoon, organisaatioihin ja tieteeseen. Tämä on sielulle erittäin tärkeä vaihe oppimisen kannalta siitä mitä tämä maapallolla fyysisellä tasolla eläminen kullakin aikakaudella on. Syyn ja seurauksen lain mukaisesti tämä aika on myös se, missä tehdään kaikista eniten korjattavaa seuraavissa elämissä.

Sitten viimein tulee lukuisten sielunelämien kierrossa se vaihe, että opit maapallolta on saatu korjaamiset omien tekojen seurauksista tehty ja aletaan tajuta kokonaisuus, sielu toteuttaa itseään fyysisessä kehossa puhtaasi kosmisten lakien mukaan. Ei ole syyllisiä ja syyttömiä, ei narsisteja ja uhreja, on vain kokemuksia ja niistä on opittu. ” Teidän tulee tulla tietoisiksi hyvästä ja pahasta”, mistään en ole vielä löytänyt sellaista että meidän tulisi rakentaa jotain ihanteita omassa päässämme ja tuomita toisia, päinvastoin, meidän tulee tulla tietoisiksi ja se ei olekaan ihan helppoa, mutta kun olemme sen saavuttaneet emme enää kaipaa mitään parisielua tai kaksoisliekkiä itseämme eheyttämään, olemme ehyt. Se onkin sitten viimeinen elämä kaikilla muilla paitsi niillä, jotka ovat tulleet tänne opettamaan ja mistä heidät tunnistaa, ei ihan helposti mistään, he opettavat pieniä ryhmiä, ovat aika syrjässä julkisuudesta eivätkä missään nimessä korota itseään toisten yläpuolelle. Ei heidän tarvitse, kaksoisliekki palaa täysillä, fyysinen keho toimii sielun työkaluna.
 
Kaarina
 
Oletko sinä mitä mieltä asiasta? Heräsikö sinulle kysymyksiä? Voit soittaa, niin keskustelen näistä tärkeistä asioista mielelläni kanssasi!
 

Rakkaus on yksi ihmisen elämän syvällisimmistä ja näkyvimmistä kokemuksista, ja kaikki ansaitsevat sen. Se on inhimillinen kokemus ja siksi luonteeltaan monimutkainen. Elämämme on yksinkertaisesti parempaa ja toimii paremmin, kun rakastamme ja meitä rakastetaan. Kolikon toisella puolella rakkauden epävarmuus voi aiheuttaa sydänsurua ja tunnekuohua. Siksi ei ole yllättävää, että rakkausennustukselle on suurta kysyntää. Useimmat kysymykset, joita esitämme parisuhdetulkitsijalle tai ennustajalle, johtuvat parisuhde-elämän epävarmuuksista. Näin silloin, kun etsimme sielunkumppania tai kun haluamme tietää, miten ylläpitää kipinä parisuhteessa.

Rakkausennuste voi vastata kaikkiin kysymyksiisi! Lahjakas ja kokenut selvänäkijä, joka on erikoistunut rakkauden ja yhteensopivuuden kiemuroihin, voi kertoa sinulle, missä vaiheessa suhteesi on, mitkä syvälliset tunneongelmat estävät teitä, mitä mahdollisuuksia teillä on tulevaisuutta silmällä pitäen ja miten voitte päästä uudelle tasolle ja olla onnellisia.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero: