Kuka kulkee vierelläsi? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Kuka kulkee vierelläsi?

Tiesitkö, että jokaisella meistä on mukanaan henkioppaita, jotka auttavat meitä kulkemaan omaa polkuamme? He kulkevat vierellämme koko elämämme ajan suojellen meitä rakkaudellaan.

Suojelijasi saattaa olla korkeasti valaistunut opas, joka on elänyt useiden elämien ajan, tai sinun isovanhempasi, joka on siirtynyt henkimaailmaan auttamaan sinua.

Oppaamme auttavat meitä monin tavoin, tai ovat tulleet suojelemaan meitä jotakin tiettyä tarkoitusta varten. He ohjaavat meitä kulkemaan omaa elämänpolkuamme, ja kannustavat meitä matkan varrella. Voit vahvistaa yhteyttäsi omaan henkioppaaseesi seuraavien vinkkien avulla.

kulkee vierelläsi

Henkioppaidesi kohtaaminen

On monia tapoja kohdata henkioppaasi, mutta kaksi yksinkertaista lähestymistapaa ovat visualisointi ja intuitiivinen kirjoittaminen.

Visualisointi

Henkioppaiden kohtaaminen visualisoinnin avulla on erinomainen tapa nähdä ketkä sinun suojelijasi todella ovat. Parhaiten visualisointi onnistuu, kun valitset jonkun mukavan ja rauhallisen paikan, missä sinua ei häiritä. Hengitä muutaman kerran syvään rentouttaaksesi kehosi ja mielesi. Sulje silmäsi, ja kuvittele käveleväsi ihanassa puutarhassa, jonka keskellä on penkki. Mene istumaan penkille, ja pyydä henkiopastasi lähestymään sinua ja istumaan vierellesi penkille. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, nyt voit esittää ne. Kun olet valmis, kiitä suojelijaasi tapaamisesta ja kuvittele sitten poistuvasi puutarhasta. Tunne jälleen olevasi läsnä kehossasi, sekä avaa sitten hitaasti silmäsi, ja kirjoita ylös kaikki oppaaltasi saamasi tieto.

Intuitiivinen kirjoittaminen

Intuitiivinen kirjoittaminen on metodi, jonka avulla voidaan kanavoida yksityiskohtaisempaa tietoa henkioppailtasi. Valitse taas jokin rauhallinen paikka, jossa voit istua alas. Rentouta itsesi hengittämällä syvään muutaman kerran. Aloita jollakin helpolla kysymyksellä, kuten kysymällä, kuka on henkioppaasi, joka kulkee vierelläsi tällä hetkellä? Tyhjennä mielesi ja kirjoita sitten heti se vastaus, joka tulee mieleesi ensimmäisenä. Voit kysyä niin monta kysymystä kuin haluat. Kun olet valmis, kiitä suojelijoitasi ja taputa käsiäsi kolmesti tasapainottaaksesi läsnäolevat energiat. 

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Isabella
Alanumero: