Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Sisäisen siivouksen 4. osa

Aiemmissa artikkeleissa on tullut esille hyvinkin käytännönläheisiä keinoja lähestyä itseään. Kirjoittaminen, maalaus, piirtäminen, aamuaskareet, käveleminen luonnossa..kaikkiin noihin liittyy tietoinen tekeminen, läsnäolo siinä, mitä milloinkin tekee ja miksi, mihin asiaan tahtoo selkeyttä?

Tekeminen, liike aktivoi aivosoluja ja ikäänkuin avaa ovia ja ikkunoita, joista mielessä pyörivät asiat pääsevät ulos. Kävely ulkona on jo konkreettista ajatusten ulkoistamista. Kaikki ongelmat eivät kuitenkaan lähde kävelemällä, eikä pelkällä liikkumisella, vaan silloin voi yhdistellä kirjoittamista, piirtämistä, maalausta, huonekalujen paikan vaihtoa jne., jotta energia saadaan liikkumaan ja kotonakin asioita voi konkreettisesti katsoa eri näkökulmista, vaihtamalla tosiaan huonekalujen paikkaa, sekä taulujen ja värimaailman muuttamisella. Pikku jutuilla, esim. värikkään tyynyn hankinnalla mieli piristyy kummasti.

Sisäisen siivouksen 4. osa

On asioita, jotka ovat juurtuneet ja varastoituneet solumuistiin hyvinkin kaukaa lapsuudesta, jopa sikiöajalta, nostaen sitten päätään, kun saa raivattua tilaa muulta tunnekuormalta. Mitenkäs niihin voisi suhtautua ja kuinka alkaa purkamaan tuota vyyhtiä?

On ihan normaalia, että kuljetamme mukanamme elämämme aikana koettuja, kuultuja, nähtyjä, haistettuja ja maistettuja muistoja, varsinkin niitä, jotka ovat jääneet selvittämättä, ymmärrystä vaille. Ne varastoituvat mieleemme ja kehoomme, kunnes alkavat kolotusten, painajaisten tai erilaisten stressi reaktioiden kautta purkautua tullakseen huomioiduksi. Valitettavan usein turvaudutaan lääkkeisiin, alkoholiin, tupakkaan, sokeriin yms. enemmänkin riippuvuutta aiheuttaviin ulkoisiin lohdukkeisiin, eikä lähdetä selvittämään mitä tuo tunne pitää sisällään. On ymmärrettävää, että pelko voi estää katsomasta taaksepäin, pakeneminen ymmärretään usein eteenpäin menoksi, menestykseksi, mutta pääseekö sitä eteenpäinkään, ellei näe mistä on tullut?

Miten sitten voi nähdä taakse, jos ei muista mitä on tapahtunut esim. lapsuudessa, jos on sulkenut jonkun osan pois tietoisuudestaan, lukinnut tunteensa, mutta alitajuinen mieli alkaa nostaa niitä ylös vanhempana erilaisina tunteina, kuten ahdistus, masennus, pelot, sairaudet, kivut?

Sisäisen siivouksen 4. osa 2

Yksi hyvä keino on katsella vanhoja valokuvia, antaa kuvien lojua pöydällä useamman päivän, vaihdellen niiden paikkaa, kuin palapelin palasia, pysähtyä välillä jonkun kuvan kohdalle ja kuulostella, havainnoida mitä tunteista se herättää. Kuvat voivat myös olla siltana keskusteluun kuvassa olevan henkilön kanssa, joko ihan fyysisesti tai ajatustasolla. Kuvien kautta saatu yhteys pitää sisällään jo muodon, eli henkilön tai tapahtuman, joka vahvistaa tunnekokemuksen ja siten väylän tunteiden kohtaamiseen.

Jos haluat tietää ja keskustella aiheesta lisää, niin soita minulle!

ANSA


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Allan
Alanumero: