Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Syntymäjärjestyksesi henkinen merkitys

Perhe, johon olet syntynyt, ei ole virhe. Sielusi valitsi perheesi, koska se tiesi, että se tarjoaisi parasta energiaa korkeimman henkisen kehityksen ja kasvun tukemiseen. Sama pätee syntymäjärjestykseesi. Olitpa sitten vanhin, nuorin tai ainoa lapsi, syntymäjärjestykselläsi on myös erityinen henkinen merkitys.

Esikoinen 
 
Syvemmällä ja henkisemmällä tasolla esikoislapset ovat usein äärimmäisen vahvoja sieluja. Osa heidän tarkoitustaan on omaksua suurin osa perheen karmasta ja muuttaa se joksikin uudeksi. Kaikilla perheillä on oma karmansa ja mallinsa, jotka jatkuvat sukupolvien ajan, kunnes joku astuu esiin ja parantaa ja muuntaa tämän karmaenergian. Esikoinen on ykköshenkilö, joka saattaa tämän työn loppuun ja on ottanut vastuun osana sielutyötään. Monella tavalla esikoiset ovat varustettuja ottamaan kantaakseen paljon perheen energiaa, jotta he voivat tuoda siihen parantumista. Jos he hallitsevat tämän, ei todellakaan ole mitään, mitä esikoiset eivät voisi käsitellä. Esikoiset toimivat myös voimakkaina hoivaajina ja hoitajina energeettisellä tasolla. Tietoisesti tai tiedostamattaan he suojelevat muita sisaruksiaan ja kantavat harteillaan suuren osan perheen painosta. Vaikka he ovat riittävän vahvoja pitämään tämän painon, jos asiat käyvät liian raskaasti kannettaviksi, se voi johtaa tunteeseen, että he eivät ole tarpeeksi hyviä, tai huonoon itsetuntoon. Kun he onnistuvat pitämään tämän painon ja pystyvät muuttamaan sen joksikin myönteiseksi, he edistyvät nopeasti ja menestyvät usein hyvin elämässä. 

Syntymäjärjestyksesi henkinen merkitys
 
Keskimmäisenä syntynyt 
 
Keskimmäisellä lapsella on monia kykyjä, jotka hänen on tuotava maailmaan, minkä vuoksi hän tarvitsee esikoisen suojaavaa kilpeä ja viimeisen lapsen toveruutta. Kun esikoinen pitää kilpeä pystyssä, keskimmäinen voi ryhtyä tekemään työtä sen eteen, mitä hänen sielunsa on tullut saavuttamaan. Monin tavoin esikoinen ja keskimmäinen työskentelevät usein yhdessä energeettisellä tasolla, vaikkei se näyttäisikään siltä fyysisellä tasolla. Keskimmäinen saattaa myös joutua tukemaan esikoista ja pitämään heitä pystyssä, kun tilanne on vaikea. Samaan aikaan heidän on ehkä myös tuettava kuopuksena syntynyttä, mikä saa heidät tuntemaan itsensä jossain määrin jumiin tai keskelle jääneiksi. Useimmat keskimmäisenä syntyneet ovat luontaisia sovittelijoita ja erittäin hyviä työskentelemään ihmisten kanssa ja toimimaan parantavassa ominaisuudessa. He ovat yleensä myös diplomaattisia ja pystyvät näkemään asiat laajemmasta näkökulmasta. Keskimmäiset voivat myös kadottaa näkyvistä sen, keitä he itse ovat, ja eksyä helposti raiteiltaan, koska he tekevät usein asioita muiden ihmisten puolesta. Kun keskimmäisenä syntynyt oppii olemaan täydesti oma itsensä ja itsenäisempi, hän voi luoda ja saada aikaan uusia ja jännittäviä asioita. 
 
Kuopus 
 
Henkisellä tasolla viimeiset syntyneet lähetettiin tuomaan keveyttä ja iloa perheeseen. Viimeisimmän lapsen tarkoituksena on tuoda perhe yhteen, luoda yhteyksiä muihin ja solmia pitkäaikaisia ystävyyssuhteita. Viimeksi syntyneet suhtautuvat elämään yleensä rennommin, ja he eivät todennäköisesti ime itseensä paljon raskasta perhekarmaa. Viimeksi syntyneet haluavat usein tehdä asiat omalla tavallaan ja saattavat soittaa oman rumpunsa tahtiin. He pyrkivät monin tavoin luomaan oman polkunsa ja luomaan uutta energiaa perheelle. Koska vanhemmat sisarukset tyypillisesti imevät suuren osan raskaasta perhekarmasta, viimeisenä syntyneiltä voi joskus puuttua kyky ottaa vastuuta omasta elämästään. Heiltä voi myös puuttua kypsyyttä, ja heidän on opittava, miten he voivat olla tyytyväisiä oman polkunsa luomiseen Kuopukset tuodaan usein perheeseen tuomaan uutta energiaa, optimismia ja uudenlaista maailmankatsomusta. Kun kuopukset pystyvät ottamaan vastuun elämästään, he voivat tehdä innovatiivisia ja inspiroivia asioita. 
 
Ainoa lapsi 
 
Ainoana syntynyt lapsi on hyvin samankaltainen kuin esikoinen, mutta vahvistuneemmalla tavalla. Yksin syntyneet kantavat suuren osan perheen karmasta ilman, että keskimmäinen lapsi on heidän taustatukenansa. Tämä tarkoittaa, että ainokaiset ovat usein äärimmäisen itsenäisiä ja sitkeitä. He myös astuvat todennäköisemmin johtotehtäviin kuin esikoisena syntyneet. Useimmat sielut, jotka tulevat maailmaan ainoana lapsena, ovat yleensä auttamassa vanhempiaan saattamaan jotakin loppuun tai tuomaan lisää energiaa johonkin, minkä parissa heidän vanhempansa ovat työskennelleet. Syvemmällä tasolla ainoat lapset ovat myös tulleet oppimaan, miten käsitellä tunteita ja emotionaalisen turvallisuuden tunteita. Tämä johtuu siitä, että ainoana syntyneillä voi joskus olla vaikeuksia suhtautua toisiin ihmisiin tai muodostaa terveitä siteitä ihmissuhteissa. 
  
Yksi tärkeimmistä eroista esikoisena syntyneiden ja ainoana lapsena syntyneiden välillä on se, että ainoana syntyneet tulevat yleensä liittymään perhedynamiikkaan, kun taas esikoiset tulevat yleensä muuttamaan sitä tai työskentelemään sen muuttamiseksi. Syntymäjärjestyksesi merkitys riippuu myös perheesi energiasta ja sielusi tarkoituksesta ylipäätään. Jos olet sisaruksistasi ainoa mies tai nainen, saatat resonoida myös esikoiseen liittyvien elementtien kanssa. 
 
Anna meidän auttaa, jos sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen! Tulkitsijamme omaavat laajaa kokemusta ja ammattitaitoa! Soita nyt numeroon 070003445 ja valitse juuri sinulle sopivan asiantuntijan alanumero! 
 

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Selina
Alanumero: