Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Ajatuksen vaikutus

On sanottu usein seuraavaa: ”ei usko, ennen kuin näkee tai kokee.”. Näin usein ajatellaan henkisyydestä, koska sitä pidetään joutavana hölynpölynä joidenkin katsantokantojen mukaan.

 
Monet henkilöt/perheet kärsivät vuosikymmeniä, jopa useiden sukupolvien ajan erilaisista negatiivisista tapahtumista suvuissaan. Joissain tapauksissa se ilmenee alkoholismina, mielenterveysongelmina, insestinä tai itsemurhina. Niiden taustoilla on useimmiten kirous, joka on sanottu ääneen, tehty rituaalin kautta. Kirouksia voidaan havaita erilaisin keinoin, selvänäkijä joka erityisesti kanavoin Enkeleitä, pääsee useimmiten näkemään niiden taustoille kokemalla ja näkemällä erilaiset negatiiviset voimat. Hän myös opastaa, miten toimia tilanteessa, jossa henkilö/-t uskoo olevansa kirouksen voimassa.

 
Esimerkkitapauksessa insesti ja alkoholismi olivat siirtyneet useita sukupolvia suvussa eteenpäin. Lapsia oli syntynyt perheen sisällä paljon, jokainen oli kärsinyt tahollaan maahan tallaamista, alkoholismia, mielenterveysongelmia, mitätöintiä, väkivaltaa ja sen uhkaa. Taustalla löytyi hyvin vanha kirous, jonka poistamiseen tarvittiin henkistä auttajaa, kanavaa ja Esoteerista varputaitajaa. Perhe tarttui viimeiseen oljenkorteensa, henkisyyteen ja sen taitajiin. Ja he saivat avun, ilon ja rakkauden elämäänsä ja kirous oli poissa. He eivät uskoneet parantumiseen, mutta silti Enkelit ohjasivat heidät auttajansa luo. Kun pyytää Enkeleiltä, niin saa.
 
On siis äärimmäisen tärkeää asetella ajatuksiaan ja sanojaan positiivisin tavoin, koska vaarana on myös saada itselleen karmavelkaa negatiivisista ajatuksistaan. Kukapa haluaisi lähimmilleen, ystävilleen mitään pahaa. Rakkaus on universumin suurin, parantavin ja mahtipontisin voima.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Adele
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Stella
Alanumero: