Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Sisäinen siivouspäivä- uhriudesta vapauteen

Miksi aina minä joudun ottamaan ikävät asiat esille? Miksi minä saan kaikki haukut päälleni? Miksi aina minä joudun tekemään toistenkin työt? Miksi kukaan ei koskaan kysy tarvitsenko minä apua?

Ollaanko me ihmiset täällä palvelemassa toisia, vai itseämme? Tuohon kysymykseen voisi vastata, että kyllä olemme, molempia. Toisia palvelemalla opimme palvelemaan itseämme, avaudumme vastavuoroisuuteen, joka on palkitsevaa, voimaannuttavaa ja luovuutta lisäävää. 

Palveleminen on parhaimmillaan läsnäoloa, omasta tilasta toimimista, ajatusten, tunteiden ja tekojen rehellistä ilmaisua. Oppiakseen palvelemaan muita on opeteltava olemaan rehellinen itselleen, omille tarpeilleen, toiveilleen ja unelmilleen.

toiveilleen ja unelmilleen


Mitä minä tahdon itselleni annan sen ensin toiselle? Onkohan tuo lause ihan järkevä? Siihen sisältyy luopumisen tuskaa, irtipäästämistä, epäilyä, itsekkyyttä, epäitsekkyyttä, marttyyriyttä, uhriutta, pyyteettömyyttä, hulluutta, rakkautta, menettämisen pelkoa, aitoa välittämistä ja muita tunteita ja ajatuksia.  Mitä tuo lause Sinussa herättää? Toiselle antaminen voi olla hymy, aikaa, kosketus, jokin tavara, rahaa, jonkin taidon opettaminen, mitä tahansa, jota antaja halajaa itselleen. Antamalla aktivoituu vastaanottamaan, jolloin hyvä koituu runsautena myös omalle kohdalle. Antautumalla itselleen vapautuu uhriuden orjuudesta ja toiselle tekeminen onkin itselle tekemistä, joka palvelee sekä antajaa, että vastaanottajaa. Antautumalla itselleen luottaa omiin vaistoihinsa, aisteihinsa ja intuitioon, jotka ohjaavat palvelemaan omia voimavaroja kuunnellen ja myös vastaanottamaan itselle oikeita asioita. Itselle antautuminen on rakkautta itseä kohtaan, joka on edellytys pyyteettömään rakkauteen, jossa itsensä ja muiden hyväksyminen mahdollistuu.

Miksi tuntuu siltä, että annan enemmän kuin saan? Oletko miettinyt, että vastaanottajalle voi riittää vähempikin, voisiko minulle riittää vähempi?

voisiko minulle riittää vähempi


Miksi kukaan ei kysy tarvitsenko minä apua? Olenko pyytänyt apua, osaanko ottaa sitä vastaan, hyväksynkö avun? Ei ole häpeä pyytää apua, vaan se on vastavuoroisuuden edellytys. Apua pyytämällä auttaa myös toista antamaan apua. Ei tarvitse osata tehdä kaikkea, elämme oppiaksemme löytämään tehtävän, joka palvelee itseämme ja muita. Mitä vahvemmin on läsnä, sitä vähempi riittää, olipa kyse rahankäytöstä, ravinnosta, matkailusta, koulutuksesta, ihmissuhteista, mistä tahansa elämän osa-alueesta. Läsnäolo vahvistuu esim. kosketuksella, jolla saa yhteyden omaan kehoonsa, luonnossa liikkumisella, ympäristön tarkkailulla, hiljaisuudella, hengittämiseen keskittymisellä. Kaikki tekeminen ja oleminen, jossa tunnemme vapautta tai lisää vapauden tunnetta, on läsnäolevaa ja uutta luovaa. Luovuus on uhriuden vastakohta.


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Selina
Alanumero: