Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Elä hetkessä, muuta meillä ei ole

Elä hetkessä, sillä muuta meillä oikeasti ei ole. Kuinka paljon on ihmisiä, jotka koko ajan elää menneisyydessä, puhuu siitä ja vielä elää siitä tai sitten niitä, jotka koko ajan suunnittelee tulevaisuutta ja elää siellä, :) mitä ei vielä olekkaan. Pystytkö elämään tässä hetkessä?

Elämään välillä niin, että et suunnittele yhtään  mitään. Ihminen myös täydellisesti kuuntelee toista ihmistä, kun hän ei mieti itseään, omaa elämäänsä, omaa egoaan, omia ongelmiaan. Pystytkö kuuntelemaan  toista ihmistä niin, että ajattelet häntä Pyhällä Hengellä? Kuuntelet silloin OIKEASTI vain häntä ja välillä myös hänen elämäänsä, ongelmiaan  tai hänen onneaan? Vaikka sinulla ei juuri silloin olisi yhtään itselläsi onnen hetkeä. Elämä oikeesti ei ole onnea eikä onnettomuutta, :) se on TIETOISUUTTA, universaalia rakkautta ja kaikki kuuluu elämään aivan kaikki, niin valot kuin varjotkin. Ei voi olla ihminen valossa, jos ei ole nähnyt pimeyttä, :) sillä muuten ihminen ei voisi puhua valosta eikä myös pimeydestä.
 
Elä hetkessä, muuta meillä ei ole

Olen seurannut tässä ajassa myös paljon henkisiä kouluttajia, valmentajia, enkeliauttajia, kaikkia ihmisiä, oli ala vaikka polittiikka, :) joillakin ihmisille suunnattomasti ego puhuu, valta, tittelit ja moni manifestoi, ylentää elämäänsä ja osaamistaan, se on egoa.
 
Anteeksi ja kiitos, mutta näin se vain on. Kun me palvelemme sydämen puhtaudella, aitoudella, siihen ei egon päteminen mahdu, vaan auttaminen, kaiken pyhyys ja kunnioittaminen. Ei ole vain yhtä mestaria, :) tai jos on, me KAIKKI olemme mestareita. Tässä hetkessä eläminen on minulle aina ollut itsestäänselvyys, sillä olen elämäni aikana muutamia kertoja ollut lähellä kuolla, nähnyt kuolemaa, ollut saattohoidossa auttamassa, laulamassa ja rukoilemassa lähtijää valoon hänen korkeammaksi parhaakseen, mikä on hänen inkarnaationsa valotoive ja hänen elämänlankansa lähdön toive. Olen myös nähnyt syntymää, kokenut sitä itse, synnyttänyt, ollut ystävän synnytyksessä mukana :) kun hänen miehensä ei uskaltanut :) lähteä mukaan, silloin koin elämän ihanimman kiitoksen ja halauksen, sen jälkeen.
 
Olisi niin valtavan upeata kun meistä jokainen ihminen näkisi ja arvostaisi, että elämä on tässä hetkessä, ei eilisessä eikä huomisessa. Moni pelkää myös kuolemaa, vaikka pitäisi pelätä ennenkaikkea sitä ettei elä ollenkaan. :)
 
Elä tässä hetkessä ja ole kiitollinen, että olet saanut Jumalalta lahjaksi elämän.
 
Soita, niin keskustellaan lisää aiheesta!
 
<3 Sydänvaloa ja Rakkautta Virpi Jarvi
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: