Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

JUPITER

Jupiter on ”taivaalla liikkuvista ulkoplaneetoista” nopein ja antaa vaikutuksensa karttaamme (muihin ulkoplaneettoihin verrattuna) lyhimmän aikaa. Toisaalta jupiterin transiitit (osumat syntymäkarttaan) voivat kuitenkin olla tärkeitä, vaikka kestäisivät vain viikon-kaksi. Pisimmillään jupiter voi osua syntymäkartan planeettaan n. 4-6 viikkoa nostaen esille planeettaan liittyviä teemoja. Esim. osuessaan venukseen esillä voivat erityisesti olla raha-asioiden tai rakastamisen teemat. Jupiter tuottaa siis ”etusivun” juttuja johonkin osuessaan.

Jupiterin kreikankielinen nimi oli Zeus. Hän oli Olympoksen pääjumala ja hallitsi muita jumalia. Zeus oli tunnettu lukuisista naisseikkailuistaan ja viettelyksistään. Jupiterin haasteet liittyvätkin lähinnä asioiden suurenteluun ja liioitteluun. Ihminen voi suurennella kokemuksensa merkitystä, tunteitaan, tekemisiään ja reagointejaan. Jupiterin voiman hankaluudet voidaankin kuvata tutuilla sananlaskuilla: "mopo lähti käsistä” tai ”laittoi nupit kaakkoon”. Täten on selvää, että jos jupiterin antamat voimat eivät ole ihmisen järjen hallinnassa, tapahtuu ylilyöntejä ja ihminen voi hukata omaisuutensa esim. uhkapeleihin, uhkayrityksiin tai yli varojensa elämiseen. Myös ”oman käden oikeus” voi ottaa vallan tai ihminen sählää politiikassa tai tuhlailee kaupungin tai valtion rahoja toteuttaakseen oman suureellisen visionsa.  Eli jupiter symbolisoi negatiivisena ylimielisyyttä, ylpeyttä, suuruuskuvitelmia itsestä ja puuttuvia häpeän - tai syyllisyydentunteita. Toisaalta, jos syyllisyysmekanismi puuttuu, tämä voi auttaa ihmistä suoriutumaan tavallista paremmin, uskaltamaan enemmän, ja hän voi vaikuttaa siltä, että omaa hyvän itseluottamuksen (ja ehkä omaakin). Jupiterin vaikutus tekee ihmisestä optimistisemman kuin normaalisti.

Jupiter

Jupiter viipyilee yhdessä eläinradan merkissä vuoden. Siten 12 vuoden kuluttua se on aina uudestaan samassa paikassa ja saattaa nostaa samat teemat uudestaan esille. Jupiteria pidetään ”hyvänä ja onnea tuottavana” planeettana, joka voi suoda ihmiselle myös rikkauksia ja menestystä. Jupiter hallitsee jousimiehen merkkiä ja täten myös jousimiehen merkki katsotaan onnekkaaksi. Erityisesti progressiivisen kuun siirtyessä tähän merkkiin, ihminen kykenee usein ylittämään itsensä ja rajoituksensa, ja ovet aukeavat mahdollisuuksille. Transiittina jupiter voi auttaa tuomaan etuisuuksia, lisäämään vaurautta tai sopivia sosiaalisia suhteita, tai se voi tuoda halun kasvattaa itseään tai oppia lisää omasta itsestään.

Jupiter hallitsee myös 9. huonetta, johon liitetään sellaisia teemoja, kuten kulttuuri, filosofiat, korkeakoulut, julkaisut, ulkomaat, matkustus, itsensä kehittäminen ja lakiasiat. Siten transiitti-jupiter voi auttaa valikoimaan sopivat matkustus- ja opiskeluajankohdat. Jupiterin määräävä asema syntymäkartan akselilla paljastaa puolestaan opetustaidot ja ehkä ”synnynnäisen opettajan”.

Soitapa minulle, jos haluat kuulla, missä asemassa jupiter on omalla kartallasi tai jupiterin suomista onnekkaista ajankohdista.

 

Suositukset

Olipa voimaannuttava kokemus, sain selvyyttä ja vastauksia moneen asiaan. Lämmöllä ja rakkadella suosittelen muillekin.
Affi
2020. lokakuuta 22.
Alanumero: 424
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Mirja
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero: