Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Kalevalaisen tiedon vartijat

Suomen itsenäisyyden 100 - vuotisen historian aikana kansallisuutemme erityispiirre, lavatanssikulttuuri on aina elänyt muutoksineen ajan hengen mukaan!

Suomalaisuuteen kuuluu pitää "ilmaa" ympärillä oleviin ihmisiin, enemmän kuin monen muun maan kansalaisten vastaava luonteen ominaisuus laadultaan yleisesti ilmentää. Kahdessa paikassa perisuomalainen väljyyden tarve ohitetaan; saunassa saatetaan olla ilkosillaan aivan tuntemattomien ihmisten keskellä, toinen paikka on perinteiset lavatanssit, jossa päästetään aivan tuntematonkin ns. iholle kiinni.

Kalevalaisen tiedon vartijat

Kansalliskulttuurimme erikoispiirrettä tanssilavojen sosiaalisessa vuorovaikutuksessa tanssien kautta, on menneen sadan vuoden aikana ehtinyt kokea moni sukupolvi maassamme. Kun lähestytään asian luonnetta ihmisyhteisön sielullisen magnetismin näkökulmasta, niin saadaan erikoispiirteelle selkeyttä. Suomen kansallisen sielunsäteen energian laatu näyttää olevan I –säde.

Tämän säteen edistyneenä maailmanpalvelijana Suuressa Suunnitelmassa, toimintasi on Korkeimman Ikiolevaisen Tahdon ja Tarkoituksen istuttaminen ihmismieliin. Menettelet voimallisesti ihmiskunnan keskuudessa vaikuttamalla ideoillasi, painottamalla yleviä hallitsevia Planetaarisen Tarkoituksen periaatteita niiden sisällön omaksumista varten.

Ne yksilöt, kellä on astrogisessa kartassaan Oinas, Leijona tai Kauris(myös NeitsytJousimies tai Kalat), kokevat kansamme henkisen tehtävän itsessään paljon voimakkaammin kuin muiden kosmisten energioiden laadullista virtausta ilmentävät. Suomen muinainen Kalevalainen henkinen perintö on ollut kauan kätkettynä "tuhon voimilta". Kun suuret syklit vaihtuvat, Kalevan Tyttäret ja Pojat kehollistuvat aika ajoin tehtävänään saattaa eteenpäin oman osansa Suuresta Suunnitelmasta ...

Tähän "Kätkettyyn" Tietoon koodeina liittyvät esoteerinen Tähti, symbolinaLeijona ja värikoodina on sininen ja valkoinen.

Kalevalaisen tiedon vartijat

Värit ovat myös karman ja karmallisen opetuksen värejä. Näihin kahteen väriin on kätketty täydellinen pelastustie. Värit liittyvät myös kahteen eri enkelijoukkoon, jotka ”taistelevat” ihmisten rinnalla tiettyä orjuuttavaa, materiaan samaistumiseen vievää suunnitelmaa vastaan ...  Koskaan ennen ihmiskehotietoiset olennot eivät ole voineet toimia näin yksilökohtaisen täsmällisesti ja laajasti ulottuvuuksien välisissä yksilösielun minuusrakenteissaan, sielukehityksensä mukaisesti, korkeampiin sisäisiin maailmoihin ja Maa-planeettamme ulkopuolisiin kosmisiin tahoihin nähden.

Sillä tiedä, että ulkoisesti toimivat ja orjuuttavat tuhon voimat ovat jälleen liikkeellä tuhotakseen Sisäisen Tiedon Kantajat. He yrittävät käyttää valtaansa luomalla kaoottisuutta ja alistavaa pelon raskaiden energioiden värähtelyjä eri muodoissaan, hallintayritystensä tarkoituksiin. Tällä kertaa Meitä Sisäisen Valon lähettiläitä on hyvin paljon enemmän kuin on ollut koskaan aikaisemmin nykyisen ihmiskunnan aikana. Sirius, Sanat Kumara,Shamballa ja Suomi ovat samassa Suuressa Kosmisessa Säteessä.

Kansallinen henkinen tehtävämme aikamme materiaalisessa manifestoitumassa, on selventää ja tuoda fyysistymään todellinen Tietoisuuden Valo, aineen sulkevasta / orjuuttavasta tietämättömyyden pimeydestä. Virittää ja tuoda ilmentymätön ilmentymään kaikkeenkäytettävissä oleviin kansainvälisen vuorovaikutuksen kanaviin. Aikamme vahvin energiavuodatus fyysistyi Urho Kaleva Kekkosen aktiivisesta toimesta v. 1975 aikoihin idän ja lännen vastakkaisten näkemysten edustajien allekirjoittaessa Helsingissä kylmän sodan päättäviä julkilausumia. 

Tehtävänämme planetaarisessa polttopisteessä, Suomen Sielun säde-energian voimassa, on auttaa ja tukea kansallista Suomen persoonan IV–säteen - ylevämpien ominaisuuksien yhteistyön, ymmärryksen ja tasapainon - näkemysten ja arvomaailmojen ”sillanrakentajan” tehtäväämme. Olemme rajalla kahden näkemysvoiman välissä, idän ja lännen! Haasteenamme on yhdistää molempien suuntien arvomaailmaa oikealla ja elämääkunnioittavalla tavalla, niiden sisällä olevien henkisten ja universaalis-magneettisten sidosvoimien virtausten avulla.

Universaalinen tehtävämme on toimia erilaisten näkemysten ja maailmojen sillanrakentajana. Samoin myös idän ja lännen erilaisten arvomaailman sisältöjen yhdistävänä sillanrakentajana ja siksi olemme kansojen keskuudessa olevien sidosvoiminen polttopisteessä pohjoisella pallonpuoliskolla! Ainoastaan puolueeton ja SITOUTUMATON poliittinen toimintamalli mahdollistaa kansoja yhdistävän tehtävämme. Jos olet yhden puolella, olet jotakin TOISTA VASTAAN! Lippumme värit ovat pitkältä aikajaksolta perintönä ja kaukaisuuden koodina nykyisyydestä tulevaisuuden ihmiskunnalle?
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: