Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Koetko epämääräistä levottomuutta – syy voi olla henkimaailman asioissa

Jokaisella aina toisinaan on omassa olemisessa hetkiä, kun tuntuu, ettei kaikki olisi ihan kunnossa. Se voi tuntua raskaalta painolta sydämessä tai hitaampana askelluksena. Toisinaan voit tuntea epämukavaa oloa pimeässä, yöaikaan. Tuntuu, kuin joku olisi läsnä. Läsnä saattaa olla joku sinulle tutun edesmenneen henki.

Aina toisinaan ihmisen fyysisen olemisen päätyttyä, tämän henki ja sielu jäävät jatkamaan taivalta seuraamme. Näissä tilanteissa usein ollaan neuvottomia ja vailla apua. Etenkin jos takana on selkeä kokemus läsnäolosta, kuten tunne kosketuksesta, ääni, väristys tai jotakin muuta konkreettiselta vaikuttavaa.

henkimaailman asioissa

Henkien läsnäolo ja vaikutuspinnat

Henkiolento voi ilmoittaa läsnäolostaan monin eri keinoin. Saattaa tulla tunne, kuin joku laskisi käden olkapäälle. Henki saattaa heilauttaa verhoja. Tai pudottaa astian hyllyltä. Se voi aiheuttaa kylmän tai lämpimän aistimuksia. Myös ääniä voi kuulua. Äänet useasti ovat aaltoilevampia huminoita, kuin esimerkiksi sanoja. Mutta poikkeuksia on!

Vanhoissa rakennuksissa nämä ilmiöt ovat paljon tavallisempia kuin uusissa rakennuksissa. Ihan yksinkertaisesti siksi, että henkiolennot palaavat usein niille sijoille, joissa ovat maallista kulkuaan kulkeneet. Jos puhutaan ihmisen hengestä, se ei tarkoita paikkaa, jossa henkilö olisi menehtynyt. Paikka voi olla muulla tavalla merkityksellinen; kesämökki tai lapsuuden koti, paikka jossa oli vahvaa turvallisuuden tunnetta.

Muistettava on, että on myös henkiä, jotka palaavat sellaiseen paikkaan, jossa vallitsee huonoa energiaa ja vihaa ja katkeruutta. Näissä tapauksissa hengen läsnäolo näkyy usein aggressiivisina energian purkauksina. Hengen tavoite on usein saada sopu asioiden välillä aikaan, jotta matka voi jatkua.

Kaveruus, ystävyys, kumppanuus

Lemmikit ja kotieläimet ovat voivat myös jäädä viettämään aikaa luoksemme elämän päätyttyä. Tämä on hyvä muistaa, koska aina meillä ei ole mahdollista hyvästellä läheistä lemmikkikissaa tai -koiraa. Meillä ihmisillä ja eläimillä kun ei ole sama kieli sairauden ja heikkouden hetkellä. Eläimet voivat toisinaan olla erittäin tärkeitä kumppaneita ja ystäviä. Kun tunne läsnäolosta tulee, voisiko olla jälkijäähyväisten hetki. Hetki, kun sanotaan, ”Hei hei, rapsutus ja kuonon puristus, yhteiset hetket oli korvaamaton ilo. Kiitos kaikesta ja hyvää matkaa”. Tähän saatat kaivata tukea. Sekä myös selvennyksen mistä on kyse.

Sielun osa – määrittelemätön osa olemassaoloa

On olemassa teoria, että elämän päättymisen hetkellä ihmisen ruumis kevenee joitakin grammoja. Tosin kukaan ei tätä ole varmuudella pystynyt ikinä mittaamaan. Tätä on teorioissa myös kutsuttu sielun osaksi. Koska tämä on täysin määrittelemätön mitta, on se yksi ehkä ainoista teorioista henkimaailman vaikutuksista elämän jatkumiseen. Ihmisyys ja elämä niin usein määritellään matemaattisin määrein, eikö totta? Vastaako sielun osa niihin miljoonien ihmisten kokemuksiin henkiolennoista? Kun käsi koskettaa olkapäätä tai jokin muu värähdyttävä sinut yllättää. Hipaisu ei montaa grammaa paina, mitä jos sielun paino on vain gramman tai kaksi?

Meillä täällä ihmisten keskuudessa on paljon erilaisia energiavirtauksia. Henkiolennot voivat omata yhtä voimakkaita energioita. On täysin hyväksyttävää olla yhteydessä asiantuntijaan, joka auttaa näiden energioiden ymmärtämistä. Asiantuntijan apu voi olla nopeakin keino jo pitkään vaivanneeseen huonoon tai epämääräiseen olotilaan.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Taika
Alanumero: