Vinkkejä etätyöhön | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Vinkkejä etätyöhön

Kaikkien ei tarvitse tehdä työmatkaa toimistoon joka aamu. Teknologian kehittyessä, "töihin meneminen" voi tarkoittaa jokaiselle jotakin erilaista. Vaikka tämä saattaa kuulostaa ihanteelliselta, jotkut kamppailevat usein rutiinitöiden kanssa pysyäkseen tehtävissä ja luodakseen rajat työn ja kotielämän välille. Jos harkitset työskentelyä kotona, tai olet jo asettunut kotitoimistoon, ota talteen alla olevat vinkit. Näin pysyt tuottavana ja opit sammuttamaan työtilan työpäivän jälkeen.

 

Huolehdi ensin itsestäsi

Jokaisella meillä on erilaiset tarpeet ja aamurutiinit, jotka valmistavat meitä alkavaan päivään. Siirtyminen heti sängystä työpöydälle ei ole luontevaa, joten jos työskentelet kotona, anna itsellesi aikaa aamulla valmistautua kuunnellen itseäsi ja kehoasi. Mukautumisvaihe mielen, ruumiin ja hengen tilassa antaa energiaa askareillesi tasaisesti koko päiväksi. 

Hemmottele itseäsi hyvällä aamiaisella, käy aamukävelyllä tai lenkillä, virkistäydy suihkussa, tai vietä hetki venytellen tai meditoiden. Päivän aloittaminen keskittyneesti ja lempeästi tekee työtilaan siirtymisestä helpompaa.

Vinkkejä etätyöhön

Anna siis itsellesi aikaa valmistautua ainakin 1-2 tuntia, jotta kehosi ja mielesi herää kunnolla. Aseta hälytys sunnilleen samaan aikaan joka aamu, jotta kehosi tottuu aikatauluusi. Herääminen suunnilleen samaan aikaan on oleellinen osa rutiininomaista tekemistä. 

Pukeudu töihin paikasta huolimatta

Kotona työskentelevät ihmiset kamppailevat usein määriteltyjen rajojen kanssa kodin ja toimiston välillä. Yksi varma tapa varmistaa, että tunnet siirtymisen näiden kahden välillä, on pukeutuminen töihin riippumatta siitä, oletko toimistolla vai et. Pukeutuminen auttaa asennoitumaan siihen, että työpäiväsi on alkamassa. Vaikka voit varmasti pitää pukeutumisen rentona, auttaa se sinua virittäytymään työpäivääsi. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin vaihtaa työpäivän jälkeen taas kotivaatteet päälle!

Aseta itsellesi päivä- ja viikkokohtaiset tavoitteet

Kun olet huolehtinut itsestäsi, voit alkaa asettamaan tavoitteitasi päivälle ja myös muulle työviikolle. Päivittäisten tavoitteiden asettaminen auttaa keskittymään lyhyen aikavälin tehtäviisi, ja pidemmän aikavälin tavoitteet summaavat onnistumisesi. Ilman selkeästi määriteltyjä rajoja sinun on rakennettava niin monta tavoitetta kuin pystyt, jotta työskentely kotona olisi mahdollisimman sujuvaa.

Ennen kuin uppoudut työsi, selvitä mitä voit realistisesti saavuttaa päivässä ja loppuviikon aikana pysyäksesi työtilassa.

Tee suunnitelma myös työtilasta pois virittäytymiseen

Aivan kuten pukeutuminen merkitsi työpäivän alkua, suunnittele työpäivän loppu etukäteen. Suunnitelma voi sisältää illallisen valmistamista, liikuntaa tai jotain muuta harrastusta tai aktiviteettia. Tee näistä virkistystoiminnoista yhtä tärkeitä kuin työtilaasi virittäytymisestä.

Jos sinulla ei ole mitään suunnitelmaa loppupäiväksi, voi olla helppo vain jatkaa töitä tylsyyden välttämiseksi. Suunnittele siis itsellesi myös vapaa-ajan rutiineja, jotta aikataulusi pysyvät hallinnassasi. 

Jos teet etätöitä, etkä käy toimistolla päivittäin, kokeile näitä vinkkejä pysyäksesi tuotteliaana ja hallitaksesi työaikaasi, niin onnistut varmasti!


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Selina
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero: