Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Sisäinen feng shui, pään tuuletusta!

Nyt on se hetki, jolloin voit luvata itsellesi parasta! Mihin suuntaan tahdot lähteä? Esittelen pieniä, yksinkertaisia ja helposti lähestyttävissä olevia vinkkejä mielen esteiden poistoon, joilla pääset alkuun omalla polullasi. Astut uuteen kevääseen omassa elämässäsi!

Otappa kynä ja paperia käteesi, mielellään värikyniä. Nappaa väri, johon huomio kiinnittyy ensimmäisenä ja alat vaan piirtää erilaisia muotoja, sen enempää ajattelematta. Vaihda väriä, kun siltä tuntuu ja jatka piirtämistä. Tämä auttaa mielen kuorman purussa ja vapauttaa tuota ylimääräistä painolastia paperille muotojen ja värien kautta. Tätä voisi kutsua yhdenlaiseksi meditaatioksi tai pään tyhjentämiseksi. Muodot ja värit valitset itse, jolloin olet jo astunut oman elämäsi luomiseen, ottanut ensimmäisen askeleen. Katsoppa, rakas ystävä, mitä sait aikaan, ei hassumpi ja tuo kuva on sinun luomasi.

Sisäinen feng shui, pään tuuletusta!

Mitäs tuo kuva ilmentää Sinulle ja Sinusta? Mitä ajatuksia se nosti pintaan?

Kirjoita noita ajatuksia siihen samalle paperille mihin tahansa tyhjään paikkaan, vaikka piirtämäsi kuvan päälle, pääasia, että saat ajatuksesi myös sanalliseen muotoon. Kirjoit mitä mieleen tulee, vaikkei siinä olisi mielestäsi mitään tolkkua. Ajatusten siivousta voi verrata kodin siivoukseen. Siivoamme pölyhiiriä nurkistamme, konttaamme siellä polvet ruumenilla viikosta toiseen ja aina niitä vaan sinne ilmaantuu lisää, mistä ihmeestä? Elämän elämisestä!

Katsoppa nyt rakas ystävä, kuva ja teksti, olipa se vaikka yksi sana tai useita lauseita, olet luonut taas lisää ja tuo kaikki on tullut Sinusta. Onnittelen! Sisäinen taiteilijasi on herännyt ja se nauttii saadessaan luoda lisää. Kukaan toinen ei luo samanlaista jälkeä, kuin Sinä, joten kaikki, mitä teet on ainutlaatuista!

Jatka pään sisustan putsausta, kunnes tunnet helpotusta, vapautta ja alat aktivoitua muissakin päivän askareissa, ehkä saat tyhjennettyä kotonasikin turhia tavaroita jumittamasta energian virtausta. Kokeilisitko vaikka aluksi 3:n päivän aikana piirtää kuvioita ja kirjoittaa ajatuksia tovin ja havainnoida miltä se tuntuu? Valitset parhaan aloitusajankohdan itsellesi, mutta aamut ovat huimaa tajunnan virran aikaa, jos vaan voit tehdä sen aamusta, niin johan lähti päivä käyntiin!

Lisää vinkkejä tulossa tässä kevään edetessä <3

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää minulta!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: