Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Täydenkuun 4.11. ASTROhealing-raportti

Täysikuu saattaa aina asioita päätökseen ja vapauttaa vanhasta. Tällä kertaa on merkittävien irtipäästämisten aika, valtavan helpottuneisuuden mahdollisuus, jos vain suot sen itsellesi ja annat tilaa ilolle.

Täysikuu Härkä-Skorpioni -akselilla lauantaina pitää sisällään vahvoja latauksia, vaikkakin myös soljuvaa virtausta. Jupiterin yhtymä ja Neptunuksen kolmio Aurinkoon Skorpionin intensiivisessä, syvällisessä, joskus jopa raadollisessa maaperässä lisää jännitteitä, mutta antaa syvyyttä ja lisää sisäistä näkemystä. Syvissä vesissä sukelletaan vaihteeksi ja aarteita ovat kaikki mm. tabut, salaisuudet, piiloon työnnetyt asiat ja syvällä olevat tunteen, mielen, jne. tasojen ohjelmoinnit, jotka on nyt mahdollista tuoda tietoisuuteen ja näin saada puretuksi.

ASTROhealing-raportti

Moni on kokenut jo kuluneella viikolla epämääräistä ahdistusta, koska se mihin valo nyt osoittaa, on niin syvään juurtunutta, pinttynyttä kaavamaisuutta, että sen tunnistaminen voi olla vaikeaa. On rankkaa uskaltautua purkamaan sellaista, jonka varassa elää - kuitenkin se on edellytys, että saa uuden energiatarakenteen integroitua. Sitä me olemme tulleet tänne tekemään; nostamaan taajuutta, jotta elämä näyttäytyisi keveämpänä, helpompana enemmän iloa ja onnea tuottavana. Kiinnostavaa on, että maapallon ns. Schumannin resonanssi – mitattavissa oleva fyysinen värähtely - on ollut korkeissa lukemissa viime aikoina. Koska olemme kaikki värähtelevää energiaa, niin tämä vaikuttaa meihin, aivotaajuuksiin esim., joten ei ole ihme lainkaan, jos on ollut omituisia tuntemuksia, joille ei ihan heti löydä osoitetta.

Tasapainoa haetaan, kun Kuu Härässä viipyilisi vanhassa ja turvallisessa, lakaisisi maton alle, kun taas Skorpioni Aurinko Jupiterin mahtipontisuuden avustuksella haluaa kaivaa vielä ja vieläkin syvemmältä himoiten rajuja muutoksia, mysteerien paljastamisia ja kaikkein pimeimpien salaisuuksien tuomista päivänvaloon.

Elokuun auringonpimennyksestä lähtien voimallisena teemana on ollut itsensä arvostaminen, omanarvontunteen vahvistaminen, omassa voimassa pysyminen ja selkeästi rajojen pitäminen – vain se, mikä palvelee korkeinta hyvää minulle juuri nyt, on tärkeää. Kaikki muu saa mennä. En tartu mihinkään, mikä vie voimaani eikä palvele syvintä tarkoitustani.

Venuksen ja Vestan yhtymä vastakkaisuudessa Uranukseen alleviivaa ja tarkentaa yksityisen ja yleisen hyvän tasapainoa. Oman totuuden ja hengen palo, tarve olla ja toimia ihmissuhteissa ja ryhmissä säilyttäen kuitenkin riippumattomuutensa ja vapautensa. Tämä onnistuu, kun tässäkin puretaan vanhat rakenteet, jotka ovat sinällään luoneet eriarvoisuutta. Tätä aihetta on käsitelty juuri viime aikoina julkisuudessakin. Jokainen käymme samoja teemoja omassa, henkilökohtaisessa elämässämme. On hyvä aika ajoin tutkiskella, onko mahdollisesti ajautunut johonkin toiminta- tai olemistapaan tai tilanteeseen, joka tukahduttaa tai vähättelee tai pitää varjossa. Venus-Uranus -asetelma on myös uusien, luovien ideoiden, suunnitelmien ja ratkaisujen aikaa – mahdollisuus löytää itsestään uusia kykyjä, jos vain ennakkoluulottomasti antaa itselleen mahdollisuuksia olla jotain muuta kuin on tottunut ajattelemaan. Saturnuksen kulma tukee ideoiden, ym. konkretisoimista, toteuttamista käytäntöön.

Missä kohdassa Sinä olet uuden kynnyksellä – se selviää tutkimalla karttaasi! Soita, niin katsotaan yhdessä!

Iloa ja Valoa!

Niitta

 

Suositukset

Ei voinu ulkomailta soittaa! niin isot kiitokset näin parin vuoden takaa kun autoit oikealle tielle. Nyt olisin mielenkiinnosta kysellyt taas hyviä neuvoja, ehkä sitten taas kun pääsen Suomeen. Ihanaa syksyä kaikille! ❤️
nimetön
2020. syyskuuta 04.
Alanumero: 413
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Jussi
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero: