Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

ASTROhealing huhtikuu

Kuukausi on alkanut voimakkailla, jopa räjähtävillä voimilla. Uusikuu 7. päivä Oinaan 18. asteessa konjunktiossa Uranukseen ja Erisin eskorteeraamana sekä Pluton neliöimänä saa maat ja taivaat vapisemaan. Nyt mennään eikä meinata.

Maaliskuun pimennykset toivat esille kipuja ja parannettavaa kuin myös parantavaa energiaa ja nyt huhtikuussa sitten, kun on taloa kellareita ja vinttejä myöten siivottu, pannaan tuulemaan ja aloitetaan uudenlaista elämää. Jos eivät elämänkoulun läksyt ole oikein maittaneet, saattaa joutua törmäyskurssille tämän tästä ja yllättävissä tilanteissa. Tunteita nousee pintaan, sellaisia vieläpä, jotka ovat aivan väärässä mittasuhteessa kyseiseen tilanteeseen. Näin tulee näkyväksi padottuja ongelmia, tukahdutettua tuskaa kollektiivisesta tajunnasta. Nämä energiat vaativat tulla puhdistetuksi – näkyväksi, tiedostetuksi, hyväksynnän kautta muutettavaksi valoksi ja rakkaudeksi. Kun uskaltaa kohdata nämä voimat, saa käyttöönsä valtavia valovoimia.

sunshine


Jo useamman vuoden ajan on odotettu tällaista potkua persuuksiin. Nyt ollaan vähän hämillään, melkein luovuttaneina jo, että ei sitä valoa sieltä tunnelin päästä ikinä tulekaan näkymään. Nyt lähtee vyörymään! On myös harhaa luoda liikettä muualle kuin sisäänpäin. Tämä uusikuu saa suotuisaa kolmiokulmaa Saturnukselta ja näin tuo voima tarjoillaan meille helpommassa muodossa, jotta siitä voi alkaa rakentaa jotain kestävämpää sekä kärsivällisyyttä tehdä se. Jupiter haastaa muistuttamalla, että nyt on tehtävä uuden mallin mukaan, on oltava varma ja luottavainen ja ehdottoman totuudellinen, että uusi maailma perustuu totuudellisuudelle, luottamukselle ja avoimuudelle.

Mars ryydittää myös toimintaan, vaikka jarruttaa käännähtääkseen Jousimiehen 9. asteessa 18.päivä, niin intensiteetti lisääntyy sen verran, minkä vauhdissa menettää. Tosin neliö Neptunukselle voi harhauttaa meitä omasta fokuksestamme, saatamme eksyä muiden reiteille ja toisten konflikteihin. Kehon ja mielen tasapainoon keskittyvät harjoitteet ovat paikallaan: jooga, aivojumppa, EFT-tapping, jne. Neptunuksen neliö ikäänkuin yhdistää Marsin konjunktioon Saturnukselle tiiviimminkin ja tämä ennestäänkin vahvistaa tietynlaisen kriittisen sisäisen arvioinnin merkitystä kaikessa tekemisessä. Se voisi myös tuoda tunteen, että pientäkään liikettä itseään vastaan ei voi tehdä, voimaa ei siihen vain anneta.

Mars


Perääntyvien taivaankappaleiden joukko lisääntyy huomattavasti kuukauden puolenvälin jälkeen, kun Merkurius tulee katvealueelle ja Mars ja Pluto pysähtyvät aloittaakseen perääntymisjaksonsa Jupiterin ja Saturnuksen seuraksi. Maailma ei suinkaan pysähdy, vain toiminnan tapa saattaa muuttua. On syytä tarkastaa motiivit ja menetelmät – miten ne ovat linjassa todellisen itseni kanssa. Kaikenlainen turha ja tarpeeton syö voimia, joten tarkistuksia on syytä tehdä. 

Täysikuu Härässä valottaa syvien tunteidemme ja kehomme tasapainon tilaa. Nyt viimeistään suosittelen kehoterapioita. Kehommehan kantaa valtavan määrän tunnemuistoja. On hyvin vapauttavaa availla niitä lukkoja ja hyvin tarpeellista, jotta saamme lisää tilaa ottaa vastaan korkeamman värähteen energioita maa-astiaamme.

Kun kuukausi päättyy ja toukokuu alkaa, viisi planeettaa perääntyy. Luopuminen ja irrottaminen siis jatkuu. Saattaa olla, että nyt vielä viedään sellaistakin, johon olemme tottuneet ja olettaneet, että tämä säilyy. Venus, Uranus, Neptunus ja Khiron kulkevat normaalisti eteenpäin eli raikkaita, uusia taajuuksia tarjotaan tilalle, kunhan lakkaamme kiskomasta kiinni vanhoista.

Venus

Usein harhautamme itseämme tekemällä näennäisiä luopumissopimuksia ja ajattelemme, että kun kiltisti nyt päästän tästä, niin saan saman asian paremmassa kuosissa takaisin. Tällainen kaupankäynti ei toimi. Uranuksen läsnäolo tekee sen, että lopputulos on aina yllättävä, odottamaton, sinun ei anneta ennakoida ja se voi tehdä kipeääkin. Kaikki tämä tapahtuu kuitenkin meidän omaksi parhaaksemme, meidän onnemme ja menestyksemme vuoksi – harmi vain, että me vain emme muista sitä.


Kesää ja Valoa kohti!

Soita, niin keskustellaan aiheesta lisää!

Niitta


Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Sandra
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: