Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Valinnat

Oletko koskaan miettinyt millä perusteella teet valintoja elämässäsi?

Olet luultavasti lukenut tai kuullut Tyyneysrukouksesta ”Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan.”, mutta oletko koskaan pohtinut mitä tämä oikeastaan tarkoittaa.

Kun huolestut ja stressaat asioista, joihin et voi vaikuttaa, oletko tyyni? Kun tiedät sisimmässäsi, että jotakin on tehtävä, meni lopputulos syteen tai saveen, oletko tyyni? Oletko jo oppinut erottelemaan asiat niihin, joita voit valita elämääsi ja niihin, jotka sinun on vain hyväksyttävä osana elämää!

Valinnat

Tyyneyden ylläpitäminen on vaikeampaa kuin miltä se tekstinä rukouksessa näyttäytyy.

Joka kerta kun huolestut, hermostut, viestität universumille, ettet luota sen suunnitelmaan. Korotat itsesi jalustalle, jonne et oikeasti kuulu ja tiedät sen myös sisimmässäsi. Eikö olisi helpottavaa vain päästää irti, antaa virran viedä ja universumin tuoda ne asiat sinulle, jotka kohtaat helposti, vaivatta.

Miten pääsisit samaan rytmiin universumin tahdon kanssa? Yksi keino on ymmärtää omaa astrologista karttaa! Mitä ja milloin universumi on kohdallesi suunnitellut. Ymmärtäessäsi tämän, voit päästää irti mahdottoman tavoittelusta ja annat asioiden vain virrata elämääsi kuten pallo vierii vuoren rinnettä kohti laaksoa, yhtä helposti sinäkin vedät puoleesi juuri ne asiat, jotka sinun kuuluu juuri tässä hetkessä kokea.


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Kristiina
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero: