Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit, Rakkaus ja parisuhde

Mitä astrologinen elementtisi kertoo rakkauselämästäsi

Tutustu tähtien maailmaan saadaksesi kosmista tietoa siitä, miten annat ja vastaanotat rakkautta! Astrologiset merkkimme, sijaintimme ja elementtimme ovat loistavia työkaluja, joiden avulla voimme saada tietoa rakkauselämästämme. Tulkitsemalla astrologista elementtiäsi (maa, ilma, tuli tai vesi) voit saada paremman kuvan toiveistasi ja motiiveistasi rakkaudessa ja ihmissuhteissa. Lue lisää saadaksesi selville, kuka olet kumppanina ja mitä kaipaat kumppanilta. Saat lisätietoa eri astrologisen elementtisi yhteensopivuudesta intiimielämää mukaan lukien.

Tulimerkki: Oinas, Leijona, Jousimies

Nämä temperamenttiset persoonallisuudet kaipaavat lisää vaihtelua ja jännitystä rakkauselämäänsä. Tulimerkit tarvitsevat vankkaa ja dynaamista kemiaa tunteakseen itsensä tyydytetyksi romantiikassa. Fyysinen yhteys johtaa intohimoisiin, spontaaneihin ja seikkailunhaluisiin rakkaussuhteisiin, joita varten tulimerkit elävät.
 
Mitä astrologinen elementtisi kertoo rakkauselämästäsi

Tulimerkit tuntevat luonnostaan vetoa tunnetusti flirttaileviin ilmamerkkeihin, jotka herättävät fyysisuuden tunteen kaipua. Jos ajatellaan, miten ilma ja tuli sekoittuvat, nämä kaksi elementtiä ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja tekevät toisistaan intensiivisempiä ja elinvoimaisempia, mikä heijastuu heidän suhteessaan!

Maan merkki: Härkä, Neitsyt, Kauris

Varovaiset, vakaat ja uskolliset - maamerkit arvostavat rakkauselämässään pitkäikäisyyttä enemmän kuin mikään muu astrologinen elementti. On epätodennäköisempää, että maan merkki antautuu flirttaileviin ja lyhytikäisiin suhteisiin, sen sijaan he ovat enemmän kiinnostuneita syvistä romanttisista suhteista. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteivätkö nämä merkit voisi pitää välillä hauskaa ja lähteä juhlimaan! Heidän makuuhuoneen aktiviteettinsa voivat muuttua varsin luoviksi kumppaneidensa kanssa, mikä johtaa mielikuvituksellisiin kokemuksiin.
 
Perinteisesti maa- ja vesimerkit sopivat hyvin yhteen romanttisissa suhteissa. Vesimerkit huolehtivat erityisesti siitä, että he ravitsevat emotionaalista itseään, ja tämä on musiikkia maamerkkien korviin, aivan kuten vesi on hoitavaa maapallollemme. Se vakaus, joka syntyy siitä, että tuntee kumppaninsa tunnetasolla hyvin, on täydellinen maaperä heidän suhteensa kasvulle.

Ilmamerkki: Kaksoset, Vaaka, Vesimies

Ilmamerkit tietävät, että toiminta puhuu enemmän kuin sanat. Siksi ilmamerkillä ei ole vaikeuksia ilmaista, mitä he haluavat ja odottavat suhteelta. Ilmamerkit arvostavat suuresti avointa vuorovaikutusta ja erilaisia kommunikointitapoja, jolla on suuri merkitys heidän parisuhteessaan. Heidän intohimonsa vilkkaaseen keskusteluun kertoo heidän tarpeestaan seikkailuun makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.
 
Tulimerkki voi pysyä ilmamerkin temperamenttisen luonteen perässä. Vaikka nämä kaksi vahvaa persoonallisuutta voivat joskus riidellä, tämä tekee suhteesta hyvin intohimoisen ja jännittävän. Tuli kasvaa intensiteetiltään ja voimakkuudeltaan, jos puhallat lisää ilmaa hiillokseen.

Vesimerkki: Rapu, Skorpioni, Kalat

Tunteelliset ja sentimentaaliset vesimerkit ovat kaikista merkeistä suurimpia ja luovempia taiteilijoita. Heidän suhteillaan on luontainen merkitys, eivätkä ne ole vain sattumanvaraisia. Maamerkkien tavoin heidän halunsa emotionaaliseen yhteyteen johtaa pitkäkestoisempiin ja vakavampiin suhteisiin kuin seurusteluihin tai lyhytaikaisiin suhteisiin. Tunne-elämämme liikkuu laajalla skaalalla, jotka ovat riippumattomia ajasta ja tilasta. Tämä tarkoittaa, että laatikon ulkopuolella ajatteleminen on avainasemassa onnistuneessa suhteessa vesimerkin kanssa, erityisesti makuuhuoneen puolella!
 
Maamerkki sopii erinomaisesti vesimerkin avarakatseiselle tunne-elämälle. Nämä kaksi merkkiä huolehtivat heidän välisestä harmoniasta, ovat luovia ja hellivät toisiaan, jotta parisuhde olisi toimiva ja pitkäkestoinen.
 
Rakkaus ei ole täsmällistä tiedettä, mutta joskus se kuitenkin noudattaa tiettyjä sääntöjä. Tutustu tähtiin ja astrologiseen elementtiisi saadaksesi rakkauselämästäsi kaiken irti!
 
 

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero: