Tähtielementtisi ja niiden tarkoitus | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Tähtielementtisi ja niiden tarkoitus

Maailma koostuu luonnossa esiintyvistä elementeistä, jotka vaikuttavat tietyssä määrin toisiinsa, muuttuvat ja riippuvat lopulta toisistaan. Maata, ilmaa, tulta ja vettä pidetään perinteisesti neljänä perusluonteena. Jokainen elementti edustaa suuria vahvuuksia ja samalla myös heikkouksia, jotka asettuvat riviin kunkin eläinradan yksittäisten merkkien yksilöllisiin ominaisuuksien ja persoonallisuusominaisuuksien kanssa.

Tulimerkit: Oinas, Leijona, Jousimies (kuuma ja kuiva)

 

Tuli voi olla tuhoisaa, mutta se antaa myös elämää. Ne, joilla on tulimerkit, ovat yhtä voimakkaita ja energisiä. Tulimerkit ovat spontaaneja ja impulsiivisia, mutta ne antavat myös suuren intohimon ja sinnikkyyden kohti lopullista päämäärää. He palavat myös helposti loppuun, jos eivät tankkaa energiavarastojaan tarpeen mukaan täyteen. Tulimerkkejä täytyy kohdella varovasti.

Tähtielementtisi ja niiden tarkoitus

Maamerkit: Härkä, Neitsyt, Kauris (kylmä ja kuiva)

 
Henkilöt jotka kuuluvat maamerkkeihin ovat luonteeltaan vakaat ja he kulkevat jalat maassa. Heitä pidetään eläinradan kaikista käytännönläheisimpinä ihmisinä. Maamerkkejä pidetään myös suurina ystävinä, he tarjoavat muille vankan perustan ja horjumattoman luottamuksen. Mutta olethan myös tietoinen siitä, että heidän vankkojen emotionaalisten ja fyysisten juurtensa ansiosta heitä voi olla vaikea horjuttaa tasapainostaan.
 

Ilmamerkit: Kaksoset, Vaaka, Vesimies (kuuma ja märkä)

 
Ilmamerkkien keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu liikkuminen ja muutokset. Kun niiden vaikutus osuu heihin, saattaa olla vaikeampaa olla liikkumatta. Heitä on tunnetusti vaikeampi sitouttaa. Olipa heidän päänsä pilvissä tai jalat tanssimassa ympäri, aika ilmamerkeissä ei ole muuta kuin ihanaa seikkailua.
 

Vesimerkit: rapu, skorpioni, kalat (kylmä ja märkä)

 
Veden merkit ovat yhtä salaperäisiä ja syviä kuin meri. Samalla tavalla kuin tuli, vesi voi olla myös sekä elämää antavaa, että tappavaa. He ovat erittäin intohimoisia ja kekseliäitä ja samalla myös kovasti rakastavia ja herkkiä. Turvallisuus on vesimerkille tärkeää, koska vesi tarvitsee jonkinlaisen säiliön, jotta se ei mutkittelisi ja pääsisi katoamaan.
 
Nämä perusryhmät auttavat meitä ymmärtämään rikkaita monimutkaisuuksia, joita jokainen eläinradan merkki edustaa. Jokaisen merkin luonnepiirteen tutkiminen antaa meille myös paljon tarvittavaa kärsivällisyyttä jonka aikana paljastuu jokaisen merkin salaperäisyys. Mielenkiintoista on, että tähtielementtien hyödyntäminen voi olla hyvä tapa tulkita merkkien mahdollista yhteensopivuutta. Symbolisesti veden ja maan merkit ovat yhteensopivia, koska vesi antaa maapallolle elämän. Samalla tavalla ilma ja tuli ovat yhteensopivia, koska ilma edistää tulta.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: