Täydenkuun 16.10. ASTROenergiaraportti | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Täydenkuun 16.10. ASTROenergiaraportti

Ihmissuhteissa täysikuu 16. päivä jatkaa kuukauden intensiivisiä ja kiperiä teemoja, joita kytee pinnan alla samaan aikaan kun kuljemme tasapainoa ja sopuisuutta hakevan Vaa'an merkissä etsien eheytystä suhteessa Itseemme ja sen myötä toisiimme.

Aika järeää pakettia on siis tarjolla ja vääjäämättömyys on päivän sana. On pakonomainen tarve saada esiin omat rajat suhteessa toisiin. Todellinen sopu syntyy vain ja ainoastaan rehellisyydellä ja sillä, että kumpikin osapuoli aidosti ymmärtää myös toisen näkökannan, mutta uskaltaa rauhallisesti ilmaista omat tarpeensa ja toiveensa. Kun toimitaan sydämestä käsin, ratkaisu löytyy aina. Käänteet tulevat yllättämään – kaikkien näkökulmat voidaan oikeasti huomioida! Vain egoperäinen ajattelu luulee, että se ei olisi mahdollista. Puhuminen ja asioiden sanallinen selvittely on vaativa laji juuri nyt, mutta palkitseva!

Puhuminen ja asioiden

Marsin ja Pluton yhtymä Merkuriuksen neliöimänä on erittäin vaativa kommunikoinnin suhteen. Kannattaa todella nyt harkita sanojaan tarkkaan. Suosittelen tunnistamaan omat tunteet ja tutkailemaan ensin vähän, mikä mahtaa olla reaktioiden takana, jotta ei tulisi ylilyöntejä. Onneksi Saturnuksen suotuisa kulma Merkuriukselle hillitsee ja tuo harkintaa sekä auttaa tiivistämään ilmaisua. Tosin joskus suoraan asian ytimeen päräyttäminen voi koitua epämiellyttävämmäksi kuin muutama ylimääräinen kierros sen ympärillä, jotta asianosaiset ehtivät sopeutua.

Niin kauan kuin olemme 3D:ssä, reagoimme asioihin, toisiimme ja tilanteisiin. Tietoisuuden kehittyessä opimme tunnistamaan omat reaktiomallimme ja kontrolloimaan niitä. Siinä vaiheessa, kun kykenemme olemaan jatkuvasti ”Minä Olen Mitä Minä Olen”-jumaluustilassa, meidän ei enää tarvitse kontrolloida tunnereaktioitamme – olemme ”valaistuneita”. Siihen saakka kuitenkin ihmisen kuorissa Sielu haluaa oppia tunnekokemusten kautta – syväymmärtää Valon sen kautta, että on kokenut Varjon.

Jupiterin ja Neptunuksen kulma nostaa meitä korkeammille taajuuksille. Kannattaa erityisesti nyt viimeistään ruveta opettelemaan olemista täydellisen läsnäolon tilassa itsensä kanssa. Se mahdollistaa näiden korkeampien värähteiden vastaanottamisen – ja se vastaanottimena toiminen onkin juuri meidän Ihmisten Tärkein Tehtävä täällä Maa-planeetalla.

Ihmisten Tärkein Tehtävä täällä Maa-planeetalla

Venuksen kulmat Junoon, Vestaan, Khironiin ja Cerekseen antavat hyvin hienovaraista energiaa ja suosivat kääntämään katseen rakkaudellisesti omaan Sisäiseen Itseen ja ikään kuin vetäytymään pois kaikista niistä aikaisemmin mainituista draamanpoikasista, jotka saattavat koetella omassa voimassa pysymistä. Parantavaa, eheyttävää voimaa tarjotaan, kun tunnistaa omat hyvinkin primitiiviset tarpeet hoivatuksi ja nähdyksi tulemisesta.

Summa summarum: tiedosta tunteet, älä kuitenkaan tukahduta. Ota vastaan vähän ärhäkämmätkin reaktiosi, mutta älä siirrä niitä eteenpäin. Kohtaa ja päästä irti, koska niiden alla lymyää armollisuus itseäsi ja elämääsi kohtaan. Nyt ollaan tosi toimissa ja todellista rohkeutta on antaa asioiden tapahtua lempeällä ohjauksella.

Taivaalla tapahtuu niin paljon, että jokainen varmaan kokee muutoksia elämässään, tämän hetken energiat eivät jätä ketään ulkopuolelle. Mitä Sinulle tapahtuu juuri nyt – sitä voimme tutkailla yhdessä.

Iloa ja Valoa jokaiselle!

<3-terveisin Niitta

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: