Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Täydenkuun Astroenergia-raportti

Henkisen evoluution voimakkaasti kokevat ja tietoisesti matkaavat tunnistavat muutosenergiat, jotka nostavat meitä uusille taajuuksille. Täysikuu 20. päivä saattaa päätökseen alkuvuoden kertauskursseja, jotka ovat valmistelleet meitä toisen vuosipuoliskon aivan uudenlaisille mahdollisuuksille.

Heinäkuu alkoi vetisissä merkeissä myös astrologisesti, ei vain säätilan suhteen. Se on ilmennyt tunneherkkyytenä tai toisaalta hyvin voimakkainakin purkauksina; vanhoja loukkaantumisen, tukahdutettujen ärtymysten ja kiukkujen muistoja on noussut pintaan. Mars-planeetan ollessa voimakkaana Skorpionin merkin loppupuolella se on toiminut aktivaattorina hyvinkin syville  menneisyyteen haudattujen kokemusten ja tuntemusten kohtaamiselle. Tämä kaikki on ollut hyödyllistä tietenkin, koska ne tunneverkot, joissa olemme kiinni, on hyvä saada näin näkyväksi, jotta niistä voi päästellä irti, koska ne juuri ovat esteinä uudelle, korkeamman taajuuden energialle, jota olemme vastaanottamassa ja integroimassa tähän maatasoomme. Oppiläksy on siis ollut olla tietoinen ja vastuussa siitä, mitä tunnemme -voimme aina valita, kun tiedostamme reaktioitamme!

Täysikuu 20. päivänä

Täysikuu 20. päivänä Kauriissa, Auringon ollessa Ravun loppuasteilla jatkaa samaa teemaa. Edelleen mennään veden merkissä, mutta nyt tunteet eivät enää vie, vaan voimme olla tietoisia ja kontrolloida tunteitamme ja tuntemuksiamme, ne kun ovat vain viestintuojia siitä, mikä on esteenä olla täydelllisesti omassa voimayhteydessä Korkeamman olemuspuolensa kanssa. Khironin suotuisat kulmat tuovat eheyttävää energiaa, kun vanhoja haavoja parannellaan. Samoin Mars on edelleen vahvana mukana tuoden Skorpionin intensiivisyyttä, ehdottomuutta ja pitäen huolen siitä, että näiden asioiden kanssa ei voi panna enää päätä pensaaseen. Meillä on nyt kaikki mahdolliset välineet purkaa toimimattomia sisäänrakennettuja tunne- ja ajatuskaavoja, -malleja, ohjelmointeja ja mallinnuksia, jotka ovat vanhaa  energiaa ja edustavat vanhaa, rakkaudetonta valtaa – niin sisällämme kuin ulkopuolellammekin. Uranuksen ja Erisin jyrkät kulmat saattavat aiheuttaa äkillisiä, hallitsemattomia, syöksähteleviä tunneryöppyjä ja paljastuksia yllättävistä suunnista. Pluton läheisyys täysikuulle pakottaa syvimmät ja tuskallisimmat sedimentit avautumaan, koska katsottuamme menneisyytemme tragedioita silmästä silmään, muutos ja tulevaisuus tuntuu vähemmän pelottavalta. Turvallisuuden kokeminen on kuukauden hallitsevia teemoja tässä täysremontissa.

Kuukauden viimeisellä viikolla

Kuukauden viimeisellä viikolla päästään sitten jo nauttimaan leikkisämmästä meiningistä, kun nopeammat planeetat kirmaavat Leijonan merkkiin. Sisäiselle Itsellemme – sen loistolle ja luovuudelle on saatu tilaa ja parhaimmillaan nautitaan toistemme seurasta, lämmöstä, auringosta – nyt kannattaa kerätä kaikki valo ja lämpö talteen!

Iloa ja Valoa!

Niitta


Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Selina
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Allan
Alanumero: