10 käytännön vinkkiä miten tuoda enemmän taikaa elämääsi | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

10 käytännön vinkkiä miten tuoda enemmän taikaa elämääsi

Onko olemassa asioita, jotka olivat sinulle luonnollisia lapsena ja joista olet luopunut? Onko jokin maaginen energia, jota kaipaat takaisin elämääsi? Mietityttääkö sinua henkinen tietoisuus?

Tässä on lista asioista, jotka voivat auttaa sinua yllä mainituissa asioissa päivittäin. Toivottavasti nämä asiat tukevat sinua intuitiivisen voimasi vahvistamisessa ja ilon vaalimisessa.
 
10 käytännön vinkkiä miten tuoda enemmän taikaa elämääsi

Vietä aikaa luonnossa: Luonto on elävä ja täynnä viisautta. Kun vietämme tarkoituksellisesti aikaa kasvien ja eläinten parissa, voimme helpommin muodostaa yhteyden todelliseen olemukseemme. Se auttaa meitä maadoittamaan kehomme ja muistamaan, että olemme pieni osa ympäröivää suurta maailmaa.

 
Huomaa viestit: Jokainen meistä saa osakseen numeroita, symboleja tai jopa eläimiä, jotka auttavat meitä ymmärtämään, että universumi puhuu meille. Voimme pyytää, että tietyt numerot tai symbolit näkyisivät ja osoittaisivat meille oikean suunnan. Yritä selvittää, mitä henkilökohtaiset merkkisi voisivat olla, ja pyydä niitä ilmaantumaan.
 
Harjoittele rituaaleja ja perinteitä: Monet meistä tuntevat ehkä vielä paremmin nuorempana juhlapyhien viettämistä ja tiettyjen perinteiden noudattamista hyvänä ja iloisena kokemuksena. Vaikka emme ehkä jatka samoja käytäntöjä, sinäkin voisit miettiä, miten pystyisit sisällyttämään uusia perinteitä ja rituaaleja elämääsi nyt? Voimmeko luoda rituaaleja vuodenaikojen tai kuun vaihtuessa? Voiko meillä olla jokin perinne tai tapata, jonka teemme esimerkiksi joka perjantai? Voimmeko valmistaa tiettyä ruokaa, sytyttää kynttilöitä tai soittaa tai kuunnella jotain tiettyä musiikkia? Perinteet ja rituaalit voivat olla kauniita ajan merkkejä ja tarjoavat mahdollisuuden kunnioittaa erityisiä hetkiä.
 
Työskentele Tarot-korttien kanssa: Tarot-kortit ovat kiehtova väline, jonka avulla voit luoda yhteyden intuitioosi ja viisauteen. Ne auttavat meitä luomaan pyhän ja luovan tilan, jossa voimme oppia lisää itsestämme. Korttien avulla voimme keskittyä siihen, mitä meidän on sillä hetkellä hyvä tietää, ja olla avoin uusille asioille, jos niitä korteista ilmenee.
 
Kiinnitä huomiota unelmiisi: Unesi ovat maaginen paikka. Ne ovat täynnä erilaisia viestejä ja mielikuvituksellisia asioita, joita ei voi valveilla välttämättä kokea. Unissa voimme kohdata toiveita tai pelkoja. Voimme saada tietoa meille tärkeistä asioista. Unien kirjaaminen ylös ja mallien tai esimerkkien etsiminen voi sinuakin auttaa hyödyntämään henkisiä lahjojasi.
 
Kysy kysymyksiä: On niin paljon ihmeteltävää ja niin paljon asioita, mitä emme tiedä elämässä. Uteliaisuus maailmaa kohtaan on positiivinen ja tärkeä asia. Esitä kysymyksiä toisten elämästä, tee tutkimusta jostain, mistä olet ollut aina kiinnostunut. Kokeile erilaisia tapoja tehdä asioita ja kyseenalaista asioita, joita et ole tähän asti koskaan kyseenalaistanut. Et koskaan tule saamaan ihan kaikkeen vastausta, mikä on toisaalta hyväkin asia.
 
Rauhoitu: Ajan viettäminen rauhallisessa tilassa tekee meille hyvää monestakin syystä. Mutta yksi tärkein merkitys sillä on auttaa sinua vahvistamaan intuitiosi lihaksia. Kun asiat etenevät nopeasti ja äänekkäästi, opastuksia on vaikea kuulla. Kun olemme rauhallisessa ympäristössä, pääsemme kuulemaan hiljaista, pientä ääntä sisällämme. Kannattaa suunnitella jokaista viikkoa siten, että pääset viettämään hieman aikaa hiljaisessa, mietteliäässä tilassa, ja huomaat, miten yhteys intuitioosi kasvaa.
 
Aseta tavoitteita: Kun meillä on selkeät tavoitteet, on meillä paljon enemmän energiaa ja intohimoa siihen, mitä teemme. Päämäärien asettaminen työlle, ihmissuhteille tai hengellisille harjoituksille antaa niille merkitystä ja syvyyttä. Tämä on yksinkertainen mutta tehokas työkalu, jota voit käyttää, kun ryhdyt toteuttamaan tavoitteitasi. Suunnittele esimerkiksi jokin pieni ystävällinen teko ennen kuin menet ruokakauppaan, tapaamiseen tai hoitamaan asioita ja katso, miten se vaikuttaa kokemukseesi.
 
Vietä aikaa lasten kanssa: Lapset ovat luonnostaan taianomaisia. He toimivat mielikuvituksensa mukaan ja he pystyvät iloitsemaan pienistäkin hetkistä ja asioista. Viettämällä aikaa lasten kanssa tai tekemällä asioita, joita rakastit lapsena, voit taas yhdistyä sinulle jo ennestään tuttuun energiaan. Lapset auttavat muistuttamaan sinua siitä, miten jokainen päivä on heidän silmissä ainutlaatuinen.
 
Toimi rakkaudella: Kun olemme rakastavia toisia kohtaan, se täyttää meidätkin rakkaudella. Jos lähestymme ihmisiä kunnioittavasti ja toimimme sydämestä, tulokset ovat lähes aina myönteisiä. On ainutlaatuinen tunne olla yhteydessä todellisen luonteemme rakastavaan ja ystävälliseen puoleen. Lähetä rakkautta tänään ja katso, kuinka voimakas vaikutus sillä on.
 
Jos löydämme keinoja henkisen ja maagisen puolemme vahvistamiseksi, saamme elämäämme enemmän iloa ja tarkoitusta. Kun olemme linjassa todellisen olemuksemme kanssa, tunnemme ympärillämme olevan maailman erityisen voiman. Näiden päivittäisten käytäntöjen ja tapojen sisällyttäminen jokapäiväiseen elämään auttaa sinua käyttämään tehokkaammin omia energioitasi.
 
Jos haluat Tarot-tulkinnan jonkun meidän tulkitsijan kanssa tai jos haluat sukeltaa syvemmälle intuitioosi, kokeile ja ota meihin heti yhteyttä. Pohdimme yhdessä miten voisit kehittää itsellesi henkilökohtaisia henkisiä rituaaleja, miten rakentaa sisäistä luottamusta ja miten vahvistaa ja hyödyntää omia kykyjä ja lahjakkuutta.


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Stella
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero: